Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Fredzio- łamacz serc niewieścich:)

Męskich też :cool3: ( zresztą jak jego drugi patron, ten z Queen ). mój Tuptuś to się chyba w nim zakochał, szuka go po kątach.

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mały jest Uroczy,Kochany.....i wcale nie taki rozrabiaka jaki na pierwszy rzut oka się wydaje...jest już ułożony,posłuszny...takie grzeczne dziecko z poczuciem humoru i energiczne...:loveu::loveu:...niedługo fotki....czekamy na wieści z przyszłego domku,,chyba zaraz zadzwonię.

Posted

bianka0 napisał(a):
Męskich też :cool3: ( zresztą jak jego drugi patron, ten z Queen ). mój Tuptuś to się chyba w nim zakochał, szuka go po kątach.

mówiłam, ze bedzie płakał za małym

czyli - masz gejka na pokładzie :)

Posted

No i sami zadzwonili przed 17 i przyjechali-Pan z Panią i 4-ro letnią Córeczką.Bardzo mili ludzie-Pan zaraz porwal Fredusia w ramiona i wypuścił dopiero w aucie-nawet umowę czytał i podpisywał z Malusim Pożeraczem Serc:loveu::loveu:

Będzie miał wedlug mnie bardzo dobrze-Pan powiedzial,że nie zmienią Mu imienia.Parę fotek mam już wgranych...

jeszcze mam fotki w aparacie....mam wgrywać????Ta z kicholkiem umaczanym w piasku podoba mi się ...a było to o 5.40 dziś rano:diabloti:

Posted

Widzę Celinko że w tym samym momencie dotarłyśmy do domu :p
Uspokoiłam sie po Twoim telefonie i nawet już mogę się cieszyć. Widok mojego kochanego pyszczka ponownie wzbudził we mnie tęsknotę za nim, ale proszę Cię wgraj resztę zdjęć :multi:

Nie wiem jak Ci dziękować za pomoc i opiekę nad Fredim. :Rose:
Lubię jak nowi właściciele nie zmieniają imion, jakaś cząstka mnie zostaje wtedy na zawsze przy piesku.

Muszę bardzo ładnie zaprosić monikępf na wątek malucha, dużo nam już pomogła, a teraz będzie naszym łącznikiem z pieskiem.:lol:

Posted

Nie każdy nadaje się na DT, ja raczej nie :shake:

Patrzę na jego zdjęcia i jest mi smutno. Zły dzień, niestety Krysiu przez brak reakcji na dogo kolejne 2 pieski od Arktyki prawdopodobnie nie doczekały pomocy .:-(

Posted

obserwuję ten wątek cały czas aż mnie oczy bolą :crazyeye: przeczytałam wszystkie posty.Mąż na mnie krzyczy że mam odejść i się nie dręczyć a ja nie mogę:angryy:

Posted

No mi jak mam dać zdjęcia jak Kochanej Biance robi się smutno...:-(...mnie też smutno a był ze mną tylko parę godzin.

Nie ma za co mi dziękować-cóż ja zrobiłam w obliczu tego co co miał u Ciebie???

Wikulinka przed spaniem wołała Flediego...

Mój wątek....

http://www.dogomania.pl/threads/25114-Najukocha%C5%84sze-Celinkowe-muszkieterki-Atosik%28*%29-D%C5%BCeku%C5%9B%28*%29-Dumi%C5%9B-Heko%C5%9B-i-Pirat?p=16567757#post16567757

No to daję fotki...zasiedlił ulubiony stary fotel Dumci-wstawiony dla Księżniczki do kuchni-musi być asysta w czasie gotowania

mam jeszcze fotki....:oops:

Posted

Krysia napisał(a):
obserwuję ten wątek cały czas aż mnie oczy bolą :crazyeye: przeczytałam wszystkie posty.Mąż na mnie krzyczy że mam odejść i się nie dręczyć a ja nie mogę:angryy:

...ja podobnie...,biedne stare psiaki :shake:

Posted

[quote name='Krysia']Masz racje że świetnie udaje jamnika:evil_lol:

MISTRZ W UDAWANIU!!!
boski...i te oczka!!!!

boski - nie dziwie sie, ze nie mogłas oddac...

a zobaczcie co ja mam teraz :P

a taki ma uśmiech

a tutaj w całości

mam go na przechowaniu - MA DOM - wyadoptowałam go miesiac temu - jego rodzice pojechali na narty, a mi podrzucili gada