bianka0 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Jagoda1 napisał(a):Fredzio- łamacz serc niewieścich:) Męskich też :cool3: ( zresztą jak jego drugi patron, ten z Queen ). mój Tuptuś to się chyba w nim zakochał, szuka go po kątach. Quote
Celina12 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Mały jest Uroczy,Kochany.....i wcale nie taki rozrabiaka jaki na pierwszy rzut oka się wydaje...jest już ułożony,posłuszny...takie grzeczne dziecko z poczuciem humoru i energiczne...:loveu::loveu:...niedługo fotki....czekamy na wieści z przyszłego domku,,chyba zaraz zadzwonię. Quote
anita_happy Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 bianka0 napisał(a):Męskich też :cool3: ( zresztą jak jego drugi patron, ten z Queen ). mój Tuptuś to się chyba w nim zakochał, szuka go po kątach. mówiłam, ze bedzie płakał za małym czyli - masz gejka na pokładzie :) Quote
Celina12 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 No i sami zadzwonili przed 17 i przyjechali-Pan z Panią i 4-ro letnią Córeczką.Bardzo mili ludzie-Pan zaraz porwal Fredusia w ramiona i wypuścił dopiero w aucie-nawet umowę czytał i podpisywał z Malusim Pożeraczem Serc:loveu::loveu: Będzie miał wedlug mnie bardzo dobrze-Pan powiedzial,że nie zmienią Mu imienia.Parę fotek mam już wgranych... jeszcze mam fotki w aparacie....mam wgrywać????Ta z kicholkiem umaczanym w piasku podoba mi się ...a było to o 5.40 dziś rano:diabloti: Quote
JamniczaRodzina. Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 To się Mistrzuniowi domek trafił.:loveu: Quote
bianka0 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Widzę Celinko że w tym samym momencie dotarłyśmy do domu :p Uspokoiłam sie po Twoim telefonie i nawet już mogę się cieszyć. Widok mojego kochanego pyszczka ponownie wzbudził we mnie tęsknotę za nim, ale proszę Cię wgraj resztę zdjęć :multi: Nie wiem jak Ci dziękować za pomoc i opiekę nad Fredim. :Rose: Lubię jak nowi właściciele nie zmieniają imion, jakaś cząstka mnie zostaje wtedy na zawsze przy piesku. Muszę bardzo ładnie zaprosić monikępf na wątek malucha, dużo nam już pomogła, a teraz będzie naszym łącznikiem z pieskiem.:lol: Quote
Isadora7 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Na tej fotce http://images8.fotosik.pl/1534/f83256810505aa55med.jpg ma spojrzenie jak Dumiś :) Quote
bianka0 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Celinko proszę bardzo o zdjęcia :modla::modla::modla: Quote
bianka0 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 JamniczaRodzina. napisał(a):Zdjęcia u Celinki na wątku. A link do wątku Celinki ? Jej banerek otwiera się na główną stronę dogo. Quote
Krysia Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 :roll:Witam ślicznie cieszę się że wszystko dobrze u malucha:roll: też bym chyba nie umiała się rozstać z pieskim:roll: Quote
bianka0 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Nie każdy nadaje się na DT, ja raczej nie :shake: Patrzę na jego zdjęcia i jest mi smutno. Zły dzień, niestety Krysiu przez brak reakcji na dogo kolejne 2 pieski od Arktyki prawdopodobnie nie doczekały pomocy .:-( Quote
Krysia Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 obserwuję ten wątek cały czas aż mnie oczy bolą :crazyeye: przeczytałam wszystkie posty.Mąż na mnie krzyczy że mam odejść i się nie dręczyć a ja nie mogę:angryy: Quote
bianka0 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Nie dziwię mu się. U mnie ta sama sytuacja, mój TZet też się wścieka, żeby zamknąć tą stronę i się przestać zadręczać. Quote
Celina12 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 No mi jak mam dać zdjęcia jak Kochanej Biance robi się smutno...:-(...mnie też smutno a był ze mną tylko parę godzin. Nie ma za co mi dziękować-cóż ja zrobiłam w obliczu tego co co miał u Ciebie??? Wikulinka przed spaniem wołała Flediego... Mój wątek.... http://www.dogomania.pl/threads/25114-Najukocha%C5%84sze-Celinkowe-muszkieterki-Atosik%28*%29-D%C5%BCeku%C5%9B%28*%29-Dumi%C5%9B-Heko%C5%9B-i-Pirat?p=16567757#post16567757 No to daję fotki...zasiedlił ulubiony stary fotel Dumci-wstawiony dla Księżniczki do kuchni-musi być asysta w czasie gotowania mam jeszcze fotki....:oops: Quote
Jagoda1 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Krysia napisał(a):obserwuję ten wątek cały czas aż mnie oczy bolą :crazyeye: przeczytałam wszystkie posty.Mąż na mnie krzyczy że mam odejść i się nie dręczyć a ja nie mogę:angryy: ...ja podobnie...,biedne stare psiaki :shake: Quote
bianka0 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Piękny jest Fredi , ale Księżniczka jeszcze piękniejsza.:cool3: Jutro zadzwonię do rodziny Frediego, dzisiaj wytrzymałam. Quote
Krysia Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 ja tez mam nadzieję że jednak żyją:) teraz oglądam zdjęcia z interwenci straszne:-( i smutne:-( Quote
Krysia Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Masz racje że świetnie udaje jamnika:evil_lol: Quote
anita_happy Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='Krysia']Masz racje że świetnie udaje jamnika:evil_lol: MISTRZ W UDAWANIU!!! boski...i te oczka!!!! boski - nie dziwie sie, ze nie mogłas oddac... a zobaczcie co ja mam teraz :P a taki ma uśmiech a tutaj w całości mam go na przechowaniu - MA DOM - wyadoptowałam go miesiac temu - jego rodzice pojechali na narty, a mi podrzucili gada Quote
bianka0 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 O rany , jesteś tak szalona, że myślałam że masz następnego. :crazyeye: Quote
Celina12 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Jakie ma boskie ucholi....wywija nimi na wszystkie możliwe strony:evil_lol:...uzębienie z uśmiechem:diabloti:-też niczego sobie.... Quote
anita_happy Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 bianka0 napisał(a):O rany , jesteś tak szalona, że myślałam że masz następnego. :crazyeye: szalona - szalona.... nie wiem jak do domu jechac - boje sie... Quote
anita_happy Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 bianka - ale takiej akcji u Arktyki to sie nie spodziewałam... myslałam, ze psy sa po sąsiadach polokowane... jezu - a one w chlewie.. Quote
Recommended Posts