bianka0 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 I tak nie chcę do nowego domu :shake: Quote
Aimez_moi Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Bianka......:) toz On PRAWIE jak jamnik jest! Quote
bianka0 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='Aimez_moi']Bianka......:) toz On PRAWIE jak jamnik jest![/QUOTE] Dla mnie już jest jamnikiem :p Gdyby był stary i jeszcze chory to na pewno bym go nie oddała. Ale na takie słodkie psiaczki, normalne domki czekają. Quote
Aimez_moi Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Ale numer......:) Fredi...:) udalo Ci sie buraczku..... Jestes jamniczkiem.....:) Quote
bianka0 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Ostatnio u weterynarza obstawialiśmy z jego asystentem rasy, które zamieszały w genach Frediego. Doszliśmy do porozumienia że jest mieszanką jamnika z posokowcem. I dzisiaj ten pan który jest zainteresowany Fredziem powiedział, że szukał pieska, który byłby mieszanką jamnika z posokowcem :evil_lol: Quote
yunona Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Fredi masz już swojego ludzia do kochania. Trzymam kciuki za finał :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
bianka0 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='yunona']Fredi masz już swojego ludzia do kochania. Trzymam kciuki za finał :thumbs::thumbs::thumbs:[/QUOTE] Tak do końca nie wiem yunono, tu konieczna jest wizyta przedadopcyjna. Quote
yunona Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 No tak. To czekamy i kciuki ściskamy. A jak odebrałaś Pana, bo wiesz,że pierwsze odczucia też są ważne, choć czasem mylące. Quote
bianka0 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='yunona']No tak. To czekamy i kciuki ściskamy. A jak odebrałaś Pana, bo wiesz,że pierwsze odczucia też są ważne, choć czasem mylące.[/QUOTE] Hm....raczej pozytywnie. Niepokoi mnie to duże gospodarstwo rolne i sprawa bezpieczeństwa na nim psa. Osoba która tam pojedzie zobaczy wszystko w realu. To będzie decydujące. Quote
Isadora7 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 No to wstrzymujemy oddech i trzymamy kciuki Quote
Aimez_moi Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Fredi...... mozesz byc mieszanka z posokowcem.... i tak jestes cudny....:) Quote
bianka0 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Dziewczyny, czy któraś napisała prośbę o wizytę do monikapf, czy mam napisać ? Quote
kama210 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='bianka0']Już napisałam prośbę o wizytę.[/QUOTE] ups.... dzięki bianka ... myślałam że Aimez napisała... z anitą ogłaszamy i kołujemy kasę na utrzymanie Carbona, Gagi , ogłaszamy Majkę , ... w piątek ponadto zgarnęłam sunię tuż przed porodem z ulicy .. dziś miała aborcyjną ... miała w brzuchu 6 gigancików ... mogłaby nie przeżyć porodu ... .. a od wczoraj anita z pudzianem usiłują uratować trzy cztero-miesięczne szczeniaki w typie labka przed uśpieniem od faceta który nie ma skrupułów przed tym czynem ... anita szuka im DT lub Ds .. czasu mało .. mało nas aktywnych w tej mieścinie ... a psich nieszczęść za dużo ... Quote
anita_happy Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 kama - mało...a durnoty za duzo!!! ponadto sunia - co miała dzis aborcyjną - bankowo by padła przy porodzie!!!wet sie za głowe złapała...poród byłby za 3/4 dni!!! zobaczcie naszą NOWĄ Lalunie.... oto Dolly /jak Dolly Parton..nie wime skąd to skojarzenie..kama zabrała z ulicy - ja nazwałam..i mammy wspólnego psa:))) Dzięki kama:)/ a ponadto - uważam, ze to matka moje Tuliny - identyko!!!!tylko większa tu dzien przed zabiegiem Quote
anita_happy Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 no cholera - ZAKOCHAŁAM SIE!!!! Aimez - pliz - kołuj transport za wczasuuu....popatrz na mapę geograficzną /bo ja ostatnio chciałma psa wieść do Torunia przez Ełk..hahahha/ i myśl ... Janów - Warszawa Warszawa - dom Janów /. Lublin / Warszawa duzo ludzi jedzie z Lublina do Wawy /sporo jeżdzi/ Quote
anita_happy Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='anita_happy']sweet!!!jezu TE BZUNIE.... zacytuje się - Bianka - kobiełkoooooo ty mówisz, ze nie przytył, z e chudzina!!! no tak...bo nie ma skali porównania:) ha ha ha ha swoją droga - trzeba Frediego zabierac pryndko...bo niedługo z jamniko/posokowca bedziemy szukac pomocy u bassetów!!!!!!!!!!!! haahahahhhaahhh Quote
bianka0 Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Ale on naprawdę nie przytył, przy moich wygląda bardzo kiepsko.:shake: Tak jak już pisałam, będzie możliwość skorzystać z pomocy Celiny12 z Warszawy do Chróścic. Po Frediego już do tej miejscowości pan sam przyjedzie. Zostaje Janów - Warszawa. Ale nic nie planujmy jeszcze, tu jest niezbędna wizyta przedadopcyjna. Nawet jeszcze nie dałam znać Celince, bo to wszystko od wizyty zależy. Quote
anita_happy Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 planowac można..szukac i sie rozglądac...potem nie bedzie za duzo czasu :) a tak..Pa bedzie na plus - i ciach - knyp w DS:) heh no to sie wydało:) Przy Twoich jamnikach to ja tez szczupło wyglądam :P Quote
bianka0 Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='anita_happy'] Przy Twoich jamnikach to ja tez szczupło wyglądam :P Anitko, napiszę bardziej dyplomatycznie : Pasujesz do mojej gromadki :eviltong: Quote
anita_happy Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='bianka0']Anitko, napiszę bardziej dyplomatycznie : Pasujesz do mojej gromadki :eviltong: ja mogę spać w spiżarni:) Quote
bianka0 Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 No jeszcze możesz, jeszcze zupełnie nie zresetowana w tym roku. :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='bianka0']No jeszcze możesz, jeszcze zupełnie nie zresetowana w tym roku. :evil_lol:[/QUOTE] ech żeby była bliżej ta spiżarnia Quote
anita_happy Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 isadora - ale wiesz - aby spać w spiżarni to trzeba być w skali biankowego jamola..hahahha... ja tą spiżarnie moge zresetowac - szczególnie..smalczyk, chochółki...kapusta...jam truskawkowy Quote
Recommended Posts