Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Tylko moi rodzice byli jakoś antypolityczni i nie w głowie im był ani jeden ani drugi ;) Ale możemy się chociaż z tego pośmiać :D Tylko nie wiem czy wtedy ich to bawiło?!

pewnie nie.
ja też nie wiem czy mam sie wstydzić czy jeszcze bardziej, że znam żonę Palikota (tą aktualną...)

Posted

magdabroy napisał(a):
Tylko nic nie pal z jej mężem :D

panbazyl napisał(a):
jedynie co mogę to głupa....

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

panbazyl napisał(a):
ide czarka milana obejrzeć - taka telenowela

to milego ogladania , ja jak mi minie napad smiechu to pojde sie do pracy szykowac :roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

panbazyl napisał(a):
ide czarka milana obejrzeć - taka telenowela

To miłego oglądania telenoweli :D Tylko nie wprowadzaj nic w życie swoim psom z tego melogówna ;)

Posted

Też nie raz jestem zła na Meg, chodzę z nią po parku, idzie pies, mówię jej, ze nie wolno, słucha się, a później mi do niego skręca... Młoda osatnio też coś bardziej niegrzeczna jest, muszę z nimi popracowac ...

Posted

dOgLoV napisał(a):
to milego ogladania , ja jak mi minie napad smiechu to pojde sie do pracy szykowac :roflt::roflt::roflt::roflt:

magdabroy napisał(a):
To miłego oglądania telenoweli :D Tylko nie wprowadzaj nic w życie swoim psom z tego melogówna ;)

no i nie obejrzałam :) nie żałuję wcale. Na wątkach czarkowych zaraz streszczenie będzie :diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
Jak to nie wiele do szczęścia potrzeba ;)

Oj niewiele , niewiele , wystarczy kawa i dobry dowcip :evil_lol: a dzisiaj wlasnie jak wracalam z pracy to kolezanka zlapala pane a mowilam jej ze ma mnie nie odwozic do domu bo ja pewnie po drodze cos wywine :evil_lol:

Posted

panbazyl napisał(a):
no nie, jakie sliczne te pierogi, takie równe, po prostu pełnia smaku.
:)

No :loveu:

dOgLoV napisał(a):
Pierożki :shock:<mniami> :loveu::loveu::loveu::loveu: ale musiały być pyszne a ja je przespałam pewnie juz wszyscy sie na nie rzucili i mi zostala taca :roll:

Jeszcze są :) Jak się pospieszysz to zdążysz ;)

Posted

panbazyl napisał(a):
no nie, jakie sliczne te pierogi, takie równe, po prostu pełnia smaku.
:)

Mówiąc nieskromnie: ma się ten talent :evil_lol:

Lucky. napisał(a):
uwielbiam ruskie pierogi :loveu:
ajjj, narobiłaś mi chęci :D

Je też uwielbiam :loveu:

Vilena napisał(a):
42 pierogi :-o o matko, ja to bym chyba z 10 lat to lepiła! :evil_lol:
Niezły wynik!!! :vamp:

A tam 10 lat, dałabyś radę szybciej ;)
Poza tym co to jest 42 pierogi?! Swego czasu jak kleiłam pierogi z mamą, to zawsze koło 200 sztuk. I wszystkie kleiłam ja, a mama wałkowała ciasto i wykrajała krążki. Role były podzielone :p