Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
Oj tam oj tam , On sie troszczy o żone a że akurat przypadkiem kurier ma przyjść w piatek ......:evil_lol:

Jasne, jasne :evil_lol: Ty go tak nie broń :mad:

Posted

panbazyl napisał(a):
no to jedno pewne - sobota przy maszynie i skręcanie śrubek co to w piątek przyjadą. (zapomnij o spokojnym miłym weekendzie)

Najpierw musi dokończyć sufit w łazience, a potem trzeba powiesić meble łazienkowe (w końcu :mad: remont był w maju :mad:). Więc pogrzebać będzie mógł w niedzielę :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
Jasne, jasne :evil_lol: Ty go tak nie broń :mad:

:evil_lol:

panbazyl napisał(a):
no to jedno pewne - sobota przy maszynie i skręcanie śrubek co to w piątek przyjadą. (zapomnij o spokojnym miłym weekendzie)

Ale za to bedzie miała spokój i czas na siedzenie na dogo :evil_lol:

Posted

panbazyl napisał(a):
no czyli juz weekend zaplanowany w każdym calu :diabloti:
i dobrze, bo się chłop rozleniwi i zakwasów dostanie.

Trzeba skończyć łazienkę, a potem brać się powoli za pokój dziecięcy ;) Jeszcze teraz mogę mu pomóc zrywać i kleić tapety, a za 2-3 miesiące, jak będę miała brzuch pod brodą, to co najwyżej mogę się tylko przyglądać :)

Posted

dOgLoV napisał(a):
Pokoik dziecięcy ahhhh :loveu::loveu::loveu::loveu:

No :loveu::loveu::loveu:
Już się nie mogę doczekać malowania, wybierania firaneczek, zabawek, itp. :loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
aaaaaaaaaaaaaaaa:multi: DZIEKUJE :loveu::loveu::loveu::loveu:

nie ma piekniejszego mostu :loveu:

noca podobno jest przesliczny ale i za dnia jest cudowny :loveu:

Proszę bardzo ;)
Nocą widziałam tylko na zdjęciach, ale jak ja byłam, to nie mieliśmy siły jechać tam drugi raz jak będzie ciemno :( Zresztą hostel w którym spaliśmy, był zamykany o 23, więc moglibyśmy nie zdążyć wrócić. I musielibyśmy spać na ulicy :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Proszę bardzo ;)
Nocą widziałam tylko na zdjęciach, ale jak ja byłam, to nie mieliśmy siły jechać tam drugi raz jak będzie ciemno :( Zresztą hostel w którym spaliśmy, był zamykany o 23, więc moglibyśmy nie zdążyć wrócić. I musielibyśmy spać na ulicy :evil_lol:

Ja bym sie jednak poświeciła dla takiego widoku :evil_lol:

Jakies dziwne przepisy zeby coś zamykac po 23 :/ to tak jak za czasu stanu wojennego godzina policyjna :evil_lol:

ale most na prawde piekny :loveu: nie mam pojecia dlaczego mi sie tak podoba ale zakochalam sie w nim od pierwszego wejrzenia :loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):

Jakies dziwne przepisy zeby coś zamykac po 23 :/ to tak jak za czasu stanu wojennego godzina policyjna :evil_lol:

Dziwny przepis jest taki, że: nie napijesz się w Anglii piwa jeśli towarzyszy Ci osoba niepełnoletnia :mad: (Nie ważne, że Ty się chcesz napić piwa, a dziecko dostało by sok). Tak się ze szwagrem cieszyliśmy, że napijemy się piwka w angielskim pubie :loveu:,a tu zonk :angryy: Było z nami dziecko i się nie napiliśmy :shake:

Posted

magdabroy napisał(a):
Dziwny przepis jest taki, że: nie napijesz się w Anglii piwa jeśli towarzyszy Ci osoba niepełnoletnia :mad: (Nie ważne, że Ty się chcesz napić piwa, a dziecko dostało by sok). Tak się ze szwagrem cieszyliśmy, że napijemy się piwka w angielskim pubie :loveu:,a tu zonk :angryy: Było z nami dziecko i się nie napiliśmy :shake:

Buahahahahahaha :evil_lol: no nieźle :evil_lol:
Jak tak by pomyslec to Polska jest bardzo zacofanym krajem :roll:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Buahahahahahaha :evil_lol: no nieźle :evil_lol:

Wtedy nie było nam do śmiechu :shake: Musieliśmy kupić piwo w sklepie i napić się w pokoju, a to już nie to samo :mad:
Ale jeszcze coś na temat hostelu w którym spaliśmy. Wzieliśmy pokój z łazienką (żeby z nikim nie dzielić). Ja tego zdjęcia nie mam, ale łazienka była tak mała (1x1m2 prysznic i wc w jednym), że jak byliśmy w piątkę w pokoju (4 os. dorosłe + dziecko), to się w środku nie zmieściliśmy :shake::D

Posted

magdabroy napisał(a):
Wtedy nie było nam do śmiechu :shake: Musieliśmy kupić piwo w sklepie i napić się w pokoju, a to już nie to samo :mad:
Ale jeszcze coś na temat hostelu w którym spaliśmy. Wzieliśmy pokój z łazienką (żeby z nikim nie dzielić). Ja tego zdjęcia nie mam, ale łazienka była tak mała (1x1m2 prysznic i wc w jednym), że jak byliśmy w piątkę w pokoju (4 os. dorosłe + dziecko), to się w środku nie zmieściliśmy :shake::D

No to rzeczywiście nieciekawie :shake:

Posted

dOgLoV napisał(a):
No to rzeczywiście nieciekawie :shake:

Teraz już się z tego śmieje :D Mam co wspominać ;) Zresztą ja lubię takie szalone 1-2 dniowe wypady :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Teraz już się z tego śmieje :D Mam co wspominać ;) Zresztą ja lubię takie szalone 1-2 dniowe wypady :)

Dokładnie , takie dziwne sutuacje daja urok wyjazdom :lol: jest sie z czego pozniej smiac i co wspominac :lol:

Posted

kiedyś w Toledo na starym mieście wynajmowaliśmy hostel dla znajomych za dość rozsądną cenę, ale że własciciele obiektu nie mogli znaleźć kluczy to ulokowali naszych znajomych w hotelu, oczywiście za cenę hostelu :) lubię takie zguby :)

co do dziwności swiata - w Hiszpanii nie kupi nikt numeru do telefonu - takiego na kartę, chyba, ze ma meldunek na terenie Hiszpanii lub obywatelstwo....

Posted

panbazyl napisał(a):

co do dziwności swiata - w Hiszpanii nie kupi nikt numeru do telefonu - takiego na kartę, chyba, ze ma meldunek na terenie Hiszpanii lub obywatelstwo....

Tu jest tak samo ;) 2 lata temu moja siostra do mnie przyjechała i żeby nie płaciła romingu za telefon, to stwierdziliśmy, że kupimy jej starter za 15euro. No i musiałam go kupić na siebie, bo ona nie była zameldowana :shake:

Posted

dziwny świat. w Hiszpanii to jest od niedawna, tzn juz troche to trwa - od zamachów w metrze madryckim na stacji Atocha i okolicznych - od tego czasu jest to prawo, bo ładunki zostały detonowane waśnie przez impuls z niezarejestrowanego numeru. Ale to dla mnie jest dziwne, bo mozna spokojnie kupić w innym kraju telefon przecież. Więc jak dla mnie dziurawe prawo.