Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
Hello :lol:

ale u nas dzisiaj mrozi brrrrr , otwarlam balkon zeby Nerona wypuścić i mi stopy przymroziło :lol:

Cześć :)

Trzeba było ubrać skarpetki ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Cześć :)

Trzeba było ubrać skarpetki ;)

Własnie jakaś chwile temu szwagier sie ze mnie smial ze jeszcze w piżamie siedze a juz na dogo właże :lol:
juz mam naszykowane grube rajstopki na psi spacerek :lol:

Posted

ania90 napisał(a):
u nas jest -15 wiec mrozno bez zartow juz ..... nawet psy nie chca wyjsc na dwor tylko szybko siku i do domu bez dlugich spacerow...

To u nas jest -9 tylko ale dla mnie jak jest -1 nawet to już jest zmroźo :evil_lol:

magdabroy napisał(a):
To jak moja szwagierka ;) Ona potrafi w lato wełniane skarpetki nosić :evil_lol:

Hihihihihi to ja aż taki zmarzluch nie jestem ale mocnych upałów tez nie lubie , tak 15 stopni to jest akurat ;)

Posted

ja nawet nie miala ochoty sprawdzic ile mrozu dziś bylo z rana - termometr mam na tarasie i trzeba się do niego specjalnie wybrać z domu te 4 metry, więc dałam sobie z tym spokój - na pewno bylo diablo zimno.....

Posted

panbazyl napisał(a):
ja nawet nie miala ochoty sprawdzic ile mrozu dziś bylo z rana - termometr mam na tarasie i trzeba się do niego specjalnie wybrać z domu te 4 metry, więc dałam sobie z tym spokój - na pewno bylo diablo zimno.....

Ja tam sprawdzilam , wystarczylo wejsc do cieplutkiej kuchni i spojrzec na termometr za oknem :evil_lol: teraz ide sprawdzic na pola czy jest dziadek mróz :evil_lol:

Posted

Mi się też nie chce sprawdzać temperatury :shake: Ale ja mam wyznacznik jak wychodzę z Torą. Jak nasze auta mają zamarznięte szyby to znaczy, że jest minus (wtedy sprawdzam ile), a jak nic nie ma na szybach, to nawet nie patrzę ile jest na plusie :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Mi się też nie chce sprawdzać temperatury :shake: Ale ja mam wyznacznik jak wychodzę z Torą. Jak nasze auta mają zamarznięte szyby to znaczy, że jest minus (wtedy sprawdzam ile), a jak nic nie ma na szybach, to nawet nie patrzę ile jest na plusie :eviltong:

Też dobry pomysł :evil_lol:

ja pierwsze co sprawdzam jak wchodze do kuchni to temperature :evil_lol:

edit: teraz jest nawet cieplej :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):

ja pierwsze co sprawdzam jak wchodze do kuchni to temperature :evil_lol:

To już wiem co robisz jak wstajesz: kawa i termometr :evil_lol:
A właśnie, chyba wypiję kawę :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
To już wiem co robisz jak wstajesz: kawa i termometr :evil_lol:
A właśnie, chyba wypiję kawę :loveu:

Wstaje właczam komuter ide do kuchni wstawić wode na kawe i wtedy przy okazji spogladam na termometr :evil_lol:

ooo smacznej kawki :loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Wstaje właczam komuter ide do kuchni wstawić wode na kawe i wtedy przy okazji spogladam na termometr :evil_lol:

ooo smacznej kawki :loveu:

Ktoś tu jest uzależniony od kompa :evil_lol:

Dziękuję ;) Ale to poźniej do ciastka :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ktoś tu jest uzależniony od kompa :evil_lol:

Dziękuję ;) Ale to poźniej do ciastka :loveu:

Oj jestem jestem , a tyle mam ksiazek do przeczytania i nie moge sie za nie zabrac bo siedzenie przed kompem jest ważniejsze :evil_lol:

ja za chwile sobie zrobie druga :lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Oj jestem jestem , a tyle mam ksiazek do przeczytania i nie moge sie za nie zabrac bo siedzenie przed kompem jest ważniejsze :evil_lol:

ja za chwile sobie zrobie druga :lol:

No, a ja czytam codziennie choć kilka stron ;) A i tak zostało mi jeszcze ze 20 nieprzeczytanych, także mam zapas na długi czas :)
Jakie książki czytasz?

Ja właśnie wsadziłam ciacho do piekarnika :loveu: Potem będzie kawusia :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
No, a ja czytam codziennie choć kilka stron ;) A i tak zostało mi jeszcze ze 20 nieprzeczytanych, także mam zapas na długi czas :)
Jakie książki czytasz?

Ja właśnie wsadziłam ciacho do piekarnika :loveu: Potem będzie kawusia :loveu:

Jak na razie to zbieram wszystkie czesci Harrego Pottera i dopiero jak wszystkie kupie to zaczne czytac mam juz 5 czesci :lol:

a do czytania czeka jeszcze "Chłopies" i zaczeta juz wczesniej " swiat według psa" cos nie moge jej skonczyc bo taka nudnawa jest troche ;)

ooo ciacho <mniam>

Posted

magdabroy napisał(a):
Ja nawet nie widziałam wszystkich części w wersji filmowej :oops: Już myślałam, że jakieś horrory albo coś :evil_lol:

Ja też nie widzialam wszystkich czesci ale na ostatniej bylam w kinie na projekcie 3D i musze powiedziec ze bardzo mi sie podobało ;)
lubie przeczytac ksiazke a pozniej obejrzec film na jej podstawie ;)

Eeee horrory lubie ale ogladac czytac wole ksiazki takie calkiem normalne :evil_lol: np bardzon mi sie podobala ksiazka "godzina pąsowej róży " :loveu:

Posted

Ja też wolę w tym kierunku, najperw książka, a potem film ;) Raz zrobiłam odwrotnie i zaczęłam czytać "Kod Leonarda DaVinci" i w trakcie czytania obejżałam film. Książki już nie skończyłam :shake: Kolejność akcji w książce i w filmie była różna i połowa rzeczy została pominięta w filmie :-(

Co to za gatunek ta "Godzina pąsowej róży"?

Posted

magdabroy napisał(a):
Ja też wolę w tym kierunku, najperw książka, a potem film ;) Raz zrobiłam odwrotnie i zaczęłam czytać "Kod Leonarda DaVinci" i w trakcie czytania obejżałam film. Książki już nie skończyłam :shake: Kolejność akcji w książce i w filmie była różna i połowa rzeczy została pominięta w filmie :-(

Co to za gatunek ta "Godzina pąsowej róży"?

Kod Leonarda ogladalam tylko film ksiazke chcialam wypozyczyc ale co szlam do biblioteki to byla wypożyczona aż wreszcie zrezygnowalam jak widac chyba dobrze zrobilam ;)

Pąsowa róż to taka bardziej komedia i ksiazka zaliczona do ksiazek dziecięcych ale pamietam ze bylam zachwycona jak ja czytalam , to opowiesc o nastolatce ktora przenosi sie w czasie , pamietam ze przeczytalam ja prawie jednym tchem ;)

Posted

Jeśli Ci nie przeszkadza, że wiesz mniej więcej co będzie dalej, to wypożycz książkę jak będziesz już miała okazję ;) Naprawdę warto :) W książce (jak zawsze) jest więcej szczegółów ;)
Może kiedyś przeczytam i taką książkę jak ta, o której piszesz ;) Póki co muszę przeczytać to co mam :)
Ja miałam taki okres w swoim życiu, że jak wracałam z biblioteki z książką w ręce, to mama już widziała, że nie będzie miała ze mnie pożytku :D Wstawałam z łóżka tylko jeść i siku :D:D:D aż nie skończyłam książki ;) A jak książka była zbyt gruba, żeby ją przeczytać w ciągu jednego dnia, to potrafiłam wstać kolejnego dnia wcześniej niż mama i czytałam :loveu:

Posted

Ja tak miałam, że wstawałam tylko na chwilkę jak czytałam Harrego Pottera. Wtedy to w kilka dni te najgrubsze części przeczytałam :D
A teraz nie znam kolejnej tak wciągającej książki....
chyba, że saga Zmierzch, ale styl pisania odpowiadał mi o wiele bardziej autorki Harrego :)

Posted

Bez obrazy, ale ja nie wiem co ludzie widzą w tym całym "Zmierzchu" :crazyeye: Obejżałam I część, no i film jak film :razz: To już właśnie Harry Potter mi się bardziej podobał. No ale może książka "Zmierch" fajniejsza niż film?!