Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

understandme napisał(a):
Fajnie zobaczyc fasolka. Miło ze strony Twojego Tz że zabrał Torę na rowerowy spacer :):):)

A no, miło ;)

dOgLoV napisał(a):
Kidyś byłas taka samą małą fasolką :evil_lol:

Ja byłam truskawką :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
kurcze wpisalam w google i nawet ono czegos takiego nie znalazło :diabloti:

Jak to przeczytałam, to myslałam, że padnę ze śmiechu :grin: Nawet mi przez myśl mie przeszło, żeby to wygooglować :oops: Ty jesteś bardziej walnięta niż ja :eviltong: (to był komplement)

Posted

magdabroy napisał(a):
Jak to przeczytałam, to myslałam, że padnę ze śmiechu :grin: Nawet mi przez myśl mie przeszło, żeby to wygooglować :oops: Ty jesteś bardziej walnięta niż ja :eviltong: (to był komplement)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no wiesz podobno w google jest wszystko a jezeli czegos tam nie ma to to poprostu nie istnieje :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']
no wiesz podobno w google jest wszystko a jezeli czegos tam nie ma to to poprostu nie istnieje :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Czyli mnie nie ma :(

Posted

dOgLoV napisał(a):
quwa mnie też nie ma :shocked!:

To Ty też byłaś truskawkową fasolką :crazyeye: Widzisz, jakbyś była samą fasolką albo samą truskawką, to byś była realna :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
To Ty też byłaś truskawkową fasolką :crazyeye: Widzisz, jakbyś była samą fasolką albo samą truskawką, to byś była realna :evil_lol:

:evil_lol: musze z mama i tata powaznie o tym porozmawiac i uswiadomić im ze zrobili ze mnie człowieka ktory nie istnieje w google :crazyeye:a w tych czasach to wielka zniewaga :mad:

Posted

dOgLoV napisał(a):
:evil_lol: musze z mama i tata powaznie o tym porozmawiac i uswiadomić im ze zrobili ze mnie człowieka ktory nie istnieje w google :crazyeye:a w tych czasach to wielka zniewaga :mad:

Ale jesteś na FB, także to zawsze coś :evil_lol:

Posted

panbazyl napisał(a):
ale rozgadane :) :) :) to sie wujek gugl zdziwił :) a ja się ubawilam czytając te opowieści :)

Ty się z nas nie śmiej, bo może wujek google Ciebie też nie znajdzie :eviltong:

Posted

panbazyl napisał(a):
ja się nie śmieję, ja jestem przerażona :diabloti:

:evil_lol:

A jutro nie idę do pracy :eviltong: Zdenerwowali mnie dzisiaj i mam ich w dooopie :diabloti:

Posted

panbazyl napisał(a):
och, no i dobrze :) masz prawo

A mój mąż mnie podpuszcza, żebym w piątek też nie szła :evil_lol: On to specjalnie robi, bo zamówił sobie części do motoru i pewnie kurier przyjdzie w piątek przed południem :lol: