*Magda* Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 understandme napisał(a):Fajnie zobaczyc fasolka. Miło ze strony Twojego Tz że zabrał Torę na rowerowy spacer :):):) A no, miło ;) dOgLoV napisał(a):Kidyś byłas taka samą małą fasolką :evil_lol: Ja byłam truskawką :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 magdabroy napisał(a): Ja byłam truskawką :evil_lol: Truskawkowa fasolką :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 dOgLoV napisał(a):Truskawkowa fasolką :evil_lol: Ciekawe jakby to wyglądało?! Quote
łamAga Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 magdabroy napisał(a):Ciekawe jakby to wyglądało?! kurcze wpisalam w google i nawet ono czegos takiego nie znalazło :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 dOgLoV napisał(a):kurcze wpisalam w google i nawet ono czegos takiego nie znalazło :diabloti: Jak to przeczytałam, to myslałam, że padnę ze śmiechu :grin: Nawet mi przez myśl mie przeszło, żeby to wygooglować :oops: Ty jesteś bardziej walnięta niż ja :eviltong: (to był komplement) Quote
łamAga Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 magdabroy napisał(a):Jak to przeczytałam, to myslałam, że padnę ze śmiechu :grin: Nawet mi przez myśl mie przeszło, żeby to wygooglować :oops: Ty jesteś bardziej walnięta niż ja :eviltong: (to był komplement) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no wiesz podobno w google jest wszystko a jezeli czegos tam nie ma to to poprostu nie istnieje :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 [quote name='dOgLoV'] no wiesz podobno w google jest wszystko a jezeli czegos tam nie ma to to poprostu nie istnieje :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czyli mnie nie ma :( Quote
łamAga Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 magdabroy napisał(a):Czyli mnie nie ma :( quwa mnie też nie ma :shocked!: czuje sie jak bochater "Truman Show" moze nasze życie to fikcja :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 dOgLoV napisał(a):quwa mnie też nie ma :shocked!: To Ty też byłaś truskawkową fasolką :crazyeye: Widzisz, jakbyś była samą fasolką albo samą truskawką, to byś była realna :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 magdabroy napisał(a):To Ty też byłaś truskawkową fasolką :crazyeye: Widzisz, jakbyś była samą fasolką albo samą truskawką, to byś była realna :evil_lol: :evil_lol: musze z mama i tata powaznie o tym porozmawiac i uswiadomić im ze zrobili ze mnie człowieka ktory nie istnieje w google :crazyeye:a w tych czasach to wielka zniewaga :mad: Quote
*Magda* Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 dOgLoV napisał(a)::evil_lol: musze z mama i tata powaznie o tym porozmawiac i uswiadomić im ze zrobili ze mnie człowieka ktory nie istnieje w google :crazyeye:a w tych czasach to wielka zniewaga :mad: Ale jesteś na FB, także to zawsze coś :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 magdabroy napisał(a):Ale jesteś na FB, także to zawsze coś :evil_lol: i na nk i na miaukunowie i na dogo :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 dOgLoV napisał(a):i na nk i na miaukunowie i na dogo :evil_lol: Dawaj namiary na NK na PW :) Quote
łamAga Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 magdabroy napisał(a):Dawaj namiary na NK na PW :) :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 ale masz super zdjecie profilowe :loveu::evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 dOgLoV napisał(a):ale masz super zdjecie profilowe :loveu::evil_lol: Hahaha, bardzo śmieszne :D Miałam wtedy 7 lat :) Quote
łamAga Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 magdabroy napisał(a):Hahaha, bardzo śmieszne :D Miałam wtedy 7 lat :) Ja wlasnie takie wspominkowe zdjecia uwielbiam :loveu: Quote
panbazyl Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 ale rozgadane :) :) :) to sie wujek gugl zdziwił :) a ja się ubawilam czytając te opowieści :) Quote
*Magda* Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 panbazyl napisał(a):ale rozgadane :) :) :) to sie wujek gugl zdziwił :) a ja się ubawilam czytając te opowieści :) Ty się z nas nie śmiej, bo może wujek google Ciebie też nie znajdzie :eviltong: Quote
łamAga Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 magdabroy napisał(a):Ty się z nas nie śmiej, bo może wujek google Ciebie też nie znajdzie :eviltong: :evil_lol: Quote
panbazyl Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 magdabroy napisał(a):Ty się z nas nie śmiej, bo może wujek google Ciebie też nie znajdzie :eviltong: ja się nie śmieję, ja jestem przerażona :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 panbazyl napisał(a):ja się nie śmieję, ja jestem przerażona :diabloti: :evil_lol: A jutro nie idę do pracy :eviltong: Zdenerwowali mnie dzisiaj i mam ich w dooopie :diabloti: Quote
łamAga Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 magdabroy napisał(a)::evil_lol: A jutro nie idę do pracy :eviltong: Zdenerwowali mnie dzisiaj i mam ich w dooopie :diabloti: LUBIE TO ! :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 panbazyl napisał(a):och, no i dobrze :) masz prawo A mój mąż mnie podpuszcza, żebym w piątek też nie szła :evil_lol: On to specjalnie robi, bo zamówił sobie części do motoru i pewnie kurier przyjdzie w piątek przed południem :lol: Quote
Recommended Posts