*Magda* Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 dOgLoV napisał(a): Aleee super , znowu beda zdjecia dziecięce :multi::multi::multi::multi::multi: a jak tam kolezanka i Mikołajek ?? Do sierpnia jeszcze daleko ;) Była dziś na kolejnej wizycie. Wody płodowe ok, Mikołaj ok. W niedziele powtórka z rozrywki i jak nic się nie stanie, to w poniedziałek ma zdecydować, czy wywołują poród ;) Zrobiłam sobie sama 2 zdjęcia brzucha i jestem przerażona jaki on duży na zdjęciach :crazyeye: Z góry tak nie wygląda :D Quote
łamAga Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 magdabroy napisał(a):Do sierpnia jeszcze daleko ;) Była dziś na kolejnej wizycie. Wody płodowe ok, Mikołaj ok. W niedziele powtórka z rozrywki i jak nic się nie stanie, to w poniedziałek ma zdecydować, czy wywołują poród ;) Zrobiłam sobie sama 2 zdjęcia brzucha i jestem przerażona jaki on duży na zdjęciach :crazyeye: Z góry tak nie wygląda :D o kurczaczek to ale ma przeboje :roll: ja na jej miejscu chyba bym sie zdecydowala na wywolanie porodu ;) to ale mi juz zdjecia pokazuj !!!!!!!!! ja jedynie moge pokazac zdjecia mojego krwawiacego palca bo przed chwila robilam sobie sniadanie do pracy i kawalek palca straciłam :evil_lol: Quote
kalyna Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 dOgLoV napisał(a): to ale mi juz zdjecia pokazuj !!!!!!!!! ja jedynie moge pokazac zdjecia mojego krwawiacego palca bo przed chwila robilam sobie sniadanie do pracy i kawalek palca straciłam :evil_lol: Ciebie strach zostawiać samą w domu :lol: a macie zamiar z Torą odwiedzić Onkowego kolegę? kiedyś były tu jego zdjęcia :loveu: Quote
*Magda* Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 dOgLoV napisał(a):o kurczaczek to ale ma przeboje :roll: ja na jej miejscu chyba bym sie zdecydowala na wywolanie porodu ;) to ale mi juz zdjecia pokazuj !!!!!!!!! ja jedynie moge pokazac zdjecia mojego krwawiacego palca bo przed chwila robilam sobie sniadanie do pracy i kawalek palca straciłam :evil_lol: Ona pewnie też się zdecyduje ;) A co to za rozkazy?! A może tak "proszę" :eviltong: kalyna napisał(a):Ciebie strach zostawiać samą w domu :lol: a macie zamiar z Torą odwiedzić Onkowego kolegę? kiedyś były tu jego zdjęcia :loveu: No, lepiej żeby miała nadzór 24h :evil_lol: Raczej go nie odwiedzimy, bo Aneta wogóle go nie wychowuje. Zresztą pisałam już o tym wcześniej ;) Pies ma niecały rok, chodzi w kantarku, teraz chce mu kupić kolczatkę i nadal jej nie słucha, rzuca się na wszystkie psy jakie tylko widzi. Ja nie będę ryzykować pogryzienia mojej Tory :shake: unikatowydiament napisał(a):witamy się cieplutko:) Cześć ;) ania90 napisał(a):u nas sa inne fotki nie psie:D Zaraz zobaczę ;) Quote
bira Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 magdabroy napisał(a): Zrobiłam sobie sama 2 zdjęcia brzucha i jestem przerażona jaki on duży na zdjęciach :crazyeye: Z góry tak nie wygląda :D One nigdy z góry nie wyglądają na takie wielkie jakie są w rzeczywistości. Ja się zachwycałam, że mam taki malutki brzuszek... dopóki mi TZ zdjęć nie zrobić. Mój zachwyt prysł jak bańka. Takiego szoku doznałam, że się na niego obraziłam ;-) I poprosimy zdjęcia brzuszka :-) Quote
*Magda* Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 bira napisał(a):One nigdy z góry nie wyglądają na takie wielkie jakie są w rzeczywistości. Ja się zachwycałam, że mam taki malutki brzuszek... dopóki mi TZ zdjęć nie zrobić. Mój zachwyt prysł jak bańka. Takiego szoku doznałam, że się na niego obraziłam ;-) I poprosimy zdjęcia brzuszka :-) No ja też się przeraziłam :D Wiem, że jest już dość spory, ale nie spodziewałam się aż takiej różnicy :) Jutro rano wrzucę ;) Wróciłam dopiero z pracy i nie chce mi się zgrywać zdjęć :) Quote
łamAga Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 kalyna napisał(a):Ciebie strach zostawiać samą w domu :lol: magdabroy napisał(a): No, lepiej żeby miała nadzór 24h :evil_lol: A co to za rozkazy?! A może tak "proszę" :eviltong: Wy sie smiejcie ale tym razem sobie porzadnie dziagłam , myslalam ze do szycia bede musiała jechać , blizne bede miala na pewno ale co tam nie pierwsza i nie ostatnia , musze powiedziec w sklepie zeby specjalnie dla mnie zaczeli sprzedawac juz przekrojone bułki :eviltong: Plissssssssss :modla::modla::modla::modla: Quote
*Magda* Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 dOgLoV napisał(a):Wy sie smiejcie ale tym razem sobie porzadnie dziagłam , myslalam ze do szycia bede musiała jechać , blizne bede miala na pewno ale co tam nie pierwsza i nie ostatnia , musze powiedziec w sklepie zeby specjalnie dla mnie zaczeli sprzedawac juz przekrojone bułki :eviltong: Plissssssssss :modla::modla::modla::modla: Przerzuć się na chleb krojony :eviltong: Proszę się nie śmiać z tych zdjęć, bo ciężko sobie zrobić samemu zdjęcie brzucha ;) Quote
kalyna Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 nie dramatyzuj :) niej est aż tak źle :) potem będzie większy :D ** faktycznie to nie warto ryzykować, że Torę zaatakuje, bo potem może być wrogo nastawiona do innych psów jak moja Sonia :( ale jest z nią coraz lepiej :D (nawet nie wiesz jak czasem mi się marzy, aby jakiś pies spuścił łomot Sonii, tylko wtedy mogłoby być jeszcze gorzej :roll: więc zostaje przy opcji, że jakoś wypracujemy to :D) Quote
*Magda* Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 kalyna napisał(a):nie dramatyzuj :) niej est aż tak źle :) potem będzie większy :D ** faktycznie to nie warto ryzykować, że Torę zaatakuje, bo potem może być wrogo nastawiona do innych psów jak moja Sonia :( ale jest z nią coraz lepiej :D (nawet nie wiesz jak czasem mi się marzy, aby jakiś pies spuścił łomot Sonii, tylko wtedy mogłoby być jeszcze gorzej :roll: więc zostaje przy opcji, że jakoś wypracujemy to :D) Tylko że ja dopiero kończę 4 miesiąc ;) a tu taki brzusio :loveu: A ja dziś rano wyszłam z Torą na spacer i co widzę :crazyeye: Ten sam facet, który kilka dni temu mnie opier...., że Tora nie jest na smyczy i podleciała do jego psa, sam nie panuje nad swoim psem. On z jednej strony pola, a jego pies z drugiej (odległość jakieś 150m) i atakuje psy mojej sąsiadki :angryy: Niech go spotkam jeszcze raz i niech mi zwróci uwagę, że mam mieć psa na smyczy, to go tak opierdzielę, że może się zastanowi nad sobą. Czepia się innych, a sam nie panuje nad swoim psem :mad: Quote
łamAga Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg263/scaled.php?server=263&filename=dsc4642z.jpg&res=medium ale fany brzusio :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 dOgLoV napisał(a): http://desmond.imageshack.us/Himg263/scaled.php?server=263&filename=dsc4642z.jpg&res=medium ale fany brzusio :loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękuję :) I będzie coraz większy przez kolejne 5 miesięcy ;) Quote
łamAga Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 A robisz sobie zdjęcia co miesiąc ??:lol: Quote
*Magda* Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 dOgLoV napisał(a):A robisz sobie zdjęcia co miesiąc ??:lol: Nie, te są pierwsze :) Quote
Lucky. Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 magdabroy napisał(a):Nie, te są pierwsze :) To trzeba zacząć robić. Myślę, że to fajna sprawa. Moja mama jak była ze mną w ciąży, to miała zdjęcia z wieeeelkim brzuchem :D Quote
*Magda* Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 bira napisał(a):Ojjjj to nie brzuch tylko brzuszek :-) Teraz brzuszek, a za niedługo będzie brzuchol :D understandme napisał(a):Ale brzusio :loveu: Pozdrawiamy :):) Dzięki ;) A u mnie, bardzo powoli i drobniutko pada śnieg :loveu: Może do rana coś z tego będzie ;) Quote
panbazyl Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 brzucho cudny :) :) :) wiesz co - pamietam po sobie - jak masz jakieś spore lustro - jest świetne do robienia autoportretów brzucha - ja tak sobie robilam - a właściwie odbiciu w lustrze. A do tego z calą zmianą ubran, z przebieraniem. I najfajniejsze były te foty w dość obcislych bluzeczkach (oczywiście czarnych - bo wyszczuplaja przeciez :evil_lol: ) Foty robilam jak mialam pewność ze nikt się w domu nie pojawi przynajmniej przez pół dnia :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Dzięki ;) Jakoś mnie nie kręcą zdjęcia w lustrach :shake: Kojaży mi się to ze zdjęciami na stronce wiocha.pl :evil_lol: Myślę, że za jakiś czas zmuszę męża, żeby mnie obfocił :lol: Quote
panbazyl Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 to zalezy w jakim lustrze :) ja mam takie kolonialne - bogato rzeźbione, z okiennicami. Wyglądasz jak z okna. Mój chlop jest antytalenciem do robienia zdjęć. Ja nawet sobie robilam podczas porodu, bo wiedzialam że jak on zrobi, to wyjdzie nijak. Quote
Vilena Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 magdabroy napisał(a):Jakoś mnie nie kręcą zdjęcia w lustrach :shake: Kojaży mi się to ze zdjęciami na stronce wiocha.pl :evil_lol: Ha ha ha, też mi się to tak kojarzy :lol: Quote
panbazyl Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 a ja nie bywam na takich stronach. Potem wrzuce wam fote mojego lustra, ale potem. teraz idę coś do gara wrzucic. Quote
Recommended Posts