kalyna Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 magdabroy napisał(a):Bez obrazy, ale ja nie wiem co ludzie widzą w tym całym "Zmierzchu" :crazyeye: Obejżałam I część, no i film jak film :razz: To już właśnie Harry Potter mi się bardziej podobał. No ale może książka "Zmierch" fajniejsza niż film?! Napiszę tak, że książka jest napisana w sposób który wciąga. Chyba nawet bardziej niż Harry. Film przy książce się chowa.... Ale irytował mnie zachwyt Belli nad Edziem. I ciągle powtarzane achy i echy. Nie mój styl. Coś podobnego do harlequina. A ja aż jednego przeczytałam :lol: Poza tym mi najlepiej czyta się ostatnio książki o psach :D albo ojciec chrzestny :loveu: nawet pokusiłam się i czytałam po skończonej szkole Ogniem i mieczem i nawet spodobała mi się ta książka :) Quote
*Magda* Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Ja ogólnie lubię romansidła (jak chyba dużo dziewczyn), ale ten cały "Zmierzch" w ogóle do mnie nie przemawia :shake: Ja mogę czytać "W pustyni i w puszczy" :loveu: Zawsze i wszędzie :) Przeczytałam kilka książek o psach, ale na kilku się skończyło ;) Teraz oprócz romansideł (ale nie Harlequin'y :shake:) czytuję o dzieciach :loveu: Quote
łamAga Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Moze kiedys sie skusze i kupię "kod Leonarda ...." ale to dopiero jak przeczytam to co juz mam ;) Sagi nie czytałam i raczej nie spodobał by mi sie rodzaj tej ksiażki bo niestety ale za romansidłami nie przepadam , moja mama swojego czasu kolekcjonowala Harlekiny i ksiażki z serduszkami jak to mówiła miała tego pełne regały a ja nie przeczytałam ani jednej , teraz leza gdzies w piwnicy zarastaac kurzem a moze juz dawno sa na smietniku heh Co do ksiazki " w pustyni i w puszczy to owsze mam ale przeczytalam tylko 2 pierwsze kartki i zrezygnowałam :oops: nigdy wiecej do niej nie wróciłam :oops: Wiem tez ze np nigdy nie przeczytam :" władcy pierscieni:" bo filmu nie znosze to i ksiazka pewnie mnie nie wciągnie ;) Quote
panbazyl Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 a ja nie mam czasu na czytanie, ale jak mam to są to książki z serii "Kod Leonarda" albo "Pielgrzym " Coelho za to kocham kilka filmów i to tak na zabój - "Bandyta" i "Zabic Sekala" obydwa Dejczera ze znakomita muzyka Lorenza, "Polowanie na króliki" o niewolnictwie w Australii, oraz co dziś oglądałam "Boisko bezdomnych". "Bandytę" to mogę chronicznie oglądać, to przewlekła choroba. Muzę z filmu non stop słucham. Quote
*Magda* Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Mam ten tydzień drugą zmiane :mad: Ale jako że mój mąż pracuje tylko na rano, to o 5 rano jak on wstawał poszłam wypuścić Torę do ogródka, żebym nie musiała za szybko wstawać ;) No i otwieram drzwi i co widzę? ŚNIEG :multi: Nie ma go za dużo, bo 1-2cm, ale jest. No i mam nadzieje, że spadnie go jeszcze duuużo, bo jak patrzę na niebo, to wygląda jakby miał padać śnieg :) Kilka zdjęć na dowód istnienia śniegu u mnie ;) Kombinowałam z ISO, ale i tak zdjęcia są strasznie ziarniste :/ Quote
*Magda* Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 To co tygrysy lubią najbardziej :) Quote
kalyna Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 ja uwielbiam musical Upiór w Operze :loveu: miałam taka fazę, że codziennie go oglądałam, a muzykę to już któryś rok słucham :D i swego czasu oglądałam filmy Bollywood :loveu: ale teraz już czasu nie mam i jakoś przeszło mi :D Hahaha a my nadal mamy w kartonach duuuużo Harlekinów. Nie wiem czy to kiedyś taka moda była. Zresztą u mnie mama to kocha książki i codziennie czyta. Ja to jak mi się chce, Jak jest książka to codziennie aż się nie skończy i potem mam przerwę dopóki jakieś innej ciekawej nie znajdę. łooo i to niesprawiedliwość jest, bo u nas nie ma śniegu :( mroźno jest, ale śniegu ni ma. a szkoda, bo dzisiaj jeszcze w domu jestem. http://img3.imageshack.us/img3/5048/dsc4587q.jpg maseczka lodowa :D Quote
panbazyl Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 a ja tam mam śnieg i mróz - oddam obydwa :) gratis. no fajne te torowe foty w śniegu :) Quote
bira Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Cześć Wpadłam z wizytą :-) Fajny masz ten zwierzyniec :-) Tora, piękna :-) Postawna i dumna :-) A kiciuś też niczego sobie :-) Uwielnbiam takie koty :-) Zresztą chyba wszystkie koty uwielbian :-) A śniegu zazdroszczę, chociaż wiosny już wypatruję ;-) Birra miała by radoche, już nie mówiąc o dziewczynach :-) Dzisiaj niby padało coś z nieba, ale tego chyba śniegiem nazwać nie można ;-) Może z milimetr tego było... ale już nie ma ;-) Quote
łamAga Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Ooooo co ja tu widze :crazyeye: Tora na śniegu :loveu::loveu::loveu::loveu: wreszcie sie doczekałaś :evil_lol: Ja dzisiaj od rana mialam odwyk komputerowy , neta wlaczyli podobno dopiero po 16 jak juz bylam w pracy , wiec skorzystalam z okazji i zaczelam czytac "chlopies" nawet nawet , jestem na 50tej stronie , nie jest jakos mega wciagająca ta ksiazka ale ciekawi mnie co tam z nim sie bedzie dalej działo ;) Quote
*Magda* Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 bira napisał(a):Cześć Wpadłam z wizytą :-) Fajny masz ten zwierzyniec :-) Tora, piękna :-) Postawna i dumna :-) A kiciuś też niczego sobie :-) Uwielnbiam takie koty :-) Zresztą chyba wszystkie koty uwielbian :-) A śniegu zazdroszczę, chociaż wiosny już wypatruję ;-) Birra miała by radoche, już nie mówiąc o dziewczynach :-) Dzisiaj niby padało coś z nieba, ale tego chyba śniegiem nazwać nie można ;-) Może z milimetr tego było... ale już nie ma ;-) Cześć Dziękuję za komplementy. Oj Lumpek to potrafi w sobie rozkochać :loveu: ale najlepiej mu to idzie twarzą w mordkę :D Śniegu za dużo nie ma :( Choć Tora i tak robi sobie w ogródku maseczkę śniegową :D W polach zostało to co wczoraj spadło, ale nic nowego przez noc nie napadało :( Jestem zawiedziona, bo miałam nadzieję, że będzie sypać do weekendu i pojedziemy z Torą do lasu :loveu: dOgLoV napisał(a):Ooooo co ja tu widze :crazyeye: Tora na śniegu :loveu::loveu::loveu::loveu: wreszcie sie doczekałaś :evil_lol: Ja dzisiaj od rana mialam odwyk komputerowy , neta wlaczyli podobno dopiero po 16 jak juz bylam w pracy , wiec skorzystalam z okazji i zaczelam czytac "chlopies" nawet nawet , jestem na 50tej stronie , nie jest jakos mega wciagająca ta ksiazka ale ciekawi mnie co tam z nim sie bedzie dalej działo ;) No, doczekałam się :) Szkoda tylko, że w tak małej ilości :( A ja się zastanawiałam wczoraj co się stało, że nie ma Cię na dogo :crazyeye: No ale widać sprawa się już wyjaśniła ;) Ale widzę, że czasu nie marnowałaś :) Książka się pewnie rozkręci i opuścisz na dla książki :eviltong: Quote
bira Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Mało bo mało, ale zawsze ;-) U nas nic. Inga zawiedziona, sanki naszykowane a śniegu ni widu ni słychu ;-) Ciągle tylko pyta, czy ta zima to już jest czy jej jeszcze nie ma ;-) Quote
*Magda* Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 bira napisał(a):Mało bo mało, ale zawsze ;-) U nas nic. Inga zawiedziona, sanki naszykowane a śniegu ni widu ni słychu ;-) Ciągle tylko pyta, czy ta zima to już jest czy jej jeszcze nie ma ;-) Na sanki to nawet u mnie za mało ;) Musisz zawieść Inge do Polski, wtedy będzie miała zimę :D Quote
kalyna Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg62/scaled.php?server=62&filename=dsc4640j.jpg&res=medium Pańcia piłki na spacer nie wzięła to musiała się kijkiem zadowolić ;) Quote
*Magda* Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 kalyna napisał(a):http://desmond.imageshack.us/Himg62/scaled.php?server=62&filename=dsc4640j.jpg&res=medium Pańcia piłki na spacer nie wzięła to musiała się kijkiem zadowolić ;) Pańcia ogranicza piłkę, bo Tora jest od niej uzależniona :D Quote
łamAga Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Hello;) dotarłam :evil_lol: dzisiaj czytanie odpada , musze powiedziec ze troche brutalna ta książka :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 dOgLoV napisał(a):Hello;) dotarłam :evil_lol: Dzień dobry ;) No już się martwiłam ;) Bo ja rozumiem jeden dzień bez neta, ale dwa :crazyeye::evil_lol: Quote
łamAga Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Dla mnie to było straszne , przez dwa dni nie widziec neta :crazyeye: jak bym byla odcieta od swiata :evil_lol: jeszcze przez to przegapilam bardzo wazne zdjęcie ktore kolega wstawil na nk ale za pare godzin usunął ( dziecka tego o ktorym Ci pisałam ) siostra zdazyla zobaczyc w pracy , jak mi neta wlaczyli to zdjecie bylo juz usuniete :angryy: Quote
*Magda* Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 A są jakieś zmiany na lepsze u niego? I przypomniało mi się, jak tam Twój telefon? Quote
łamAga Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 magdabroy napisał(a):A są jakieś zmiany na lepsze u niego? I przypomniało mi się, jak tam Twój telefon? Tak podobno juz jest lepiej wypisali go do domu ale co z mózgiem okaze sie pewnie dopiero w przyszłości , z kolezanka tez jest juz o wiele lepiej , podobno tez ją wypisali do domu :multi: Telefon naprawiłam :evil_lol: podłączyłam go do komputera brata i instalacja Rom-u przeszła pomyślnie :multi: na przyszlosc mam nauczke zeby czytac informacje jakiego systemu potrzebuje do tych celów :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 No to fajnie, że są jakieś pozytywne wiadomości dla nich :) Mój mąż się tak kiedyś bawił z nawigacją ;) Tak namieszał, że później musiał wgrać całe oprogramowanie od nowa i starcił wszystkie dane, które wcześniej wprowadził :D Już teraz nie kombinuje :) A ja właśnie się umawiam z bratem na jego przyjazd w sierpniu z dziewczyną i z córeczką Lilianką :loveu: Quote
łamAga Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 magdabroy napisał(a):No to fajnie, że są jakieś pozytywne wiadomości dla nich :) Mój mąż się tak kiedyś bawił z nawigacją ;) Tak namieszał, że później musiał wgrać całe oprogramowanie od nowa i starcił wszystkie dane, które wcześniej wprowadził :D Już teraz nie kombinuje :) A ja właśnie się umawiam z bratem na jego przyjazd w sierpniu z dziewczyną i z córeczką Lilianką :loveu: Ja też juz mam nauczke i nic wiecej kombinowac nie bede :evil_lol: Aleee super , znowu beda zdjecia dziecięce :multi::multi::multi::multi::multi: a jak tam kolezanka i Mikołajek ?? Quote
Recommended Posts