Majkowska Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Hehe, szczególnie jak je sponiewiera i będzie biegł zabijając nimi przechodniów :evil_lol: Choć pointer w zaprzęgu nie jest już dla mnie zjawiskiem, bo pointery biegają w zaprzęgach i nawet chętnie się do wszelkich "zaprzęgowych" sportów wykorzystuje ich mieszanki. Quote
*Magda* Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 Kurcze, czemu u mnie nie ma śniegu :placz: Wtedy mogłabym zainwestować kasę w szele do zaprzęgu :) A tak, to mi się nie opłaca wydawać kasy :shake: Quote
*Magda* Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 Dobry, dobry :) Właśnie wychodzę do sklepu ;) I po drodze na pocztę, wysłać Ci przeszkody :) Quote
maxishine. Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 O dzięki ;) Jak długo będzie szło od ciebie? Quote
Baski_Kropka Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 A mnie się wydaje, że sleedy zawsze są warte inwestycji, do biegania przed rowerem (myślę o ciągnięciu) wyprawy w góry dogtrekkingi i inne przyjemności, do tego amortyzowana lina i pas biodrowy i mamy wymarzony komplet sportowo turystyczny :) Quote
*Magda* Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='Yuki_']O dzięki ;) Jak długo będzie szło od ciebie?[/QUOTE] Wiesz co, chyba będziesz musiała poczekać do kwietnia, jak będę w Polsce ;) Wyskoczyli z taką ceną, za przesyłkę, że nie opłaca się tego wysyłać :shake: Jak znajdę tańszego kuriera, to wyślę. A jeśli nie, to w kwietniu wyślę z Polski ;) [quote name='Baski_Kropka']A mnie się wydaje, że sleedy zawsze są warte inwestycji, do biegania przed rowerem (myślę o ciągnięciu) wyprawy w góry dogtrekkingi i inne przyjemności, do tego amortyzowana lina i pas biodrowy i mamy wymarzony komplet sportowo turystyczny :)[/QUOTE] Tylko my nie jeździmy w góry :shake: bieg przy rowerze, to tylko w polach i pies spuszczony ;) A śnieg jak spadnie, to mam go tydzień w ciągu roku i to wszystko :roll: Quote
*Magda* Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='Angi']a ile sobie życzyli za wysyłkę? :D[/QUOTE] 42 euro :mdleje: Quote
angineuuka Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='magdabroy']42 euro :mdleje:[/QUOTE] pojebao :mdleje: Quote
*Magda* Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 I to mocno, bo ja za nowe tyle nie dałam, co tu chcą za wysyłkę :roll: Quote
Ty$ka Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='Yuki_']A 42 euro to ile złotych?[/QUOTE] Jestem miernota z matmy, ale mi wychodzi ok. 178zł. Quote
Aleksa. Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Zrobiłam sobie przerwe od szkoły, więc się witam :) buziaki dla wszystkich :buzi: Quote
*Magda* Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='Yuki_']Trudno jakoś wytrzymam ;)[/QUOTE] Jeszcze zapytam znajomych, bo mają jechać na dniach do PL. To jakby mi to zabrali, to wyślą Ci to z Polski ;) [quote name='Yuki_']A 42 euro to ile złotych?[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']Jestem miernota z matmy, ale mi wychodzi ok. 178zł.[/QUOTE] Tak mniej więcej ;) [quote name='Aleksandra95']Zrobiłam sobie przerwe od szkoły, więc się witam :) buziaki dla wszystkich :buzi:[/QUOTE] Cześć :multi: Dziękuję :) Quote
Majkowska Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 O kurka jaka droga przesyłka:crazyeye: Kiedyś czytałam że ktoś coś z Anglii bodajże wysyłał to też wyszła droga przesyłka, ale nie aż tak. Tamta się mieściła w granicach 90zł... A w jakie szele chcesz inwestować? Quote
qmu Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 wysylka z zagranicy to masakra niestety, mi znajomy mial przyslac zabawki dla mlodego bo wykukalam na angielskie ebayu, ale przesylka byla drozsza niz te kilka zabawek i tez czekalam az do pl zjedzie zeby to odebrac bo masakra jakas normalnie. Quote
*Magda* Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='Majkowska']O kurka jaka droga przesyłka:crazyeye: Kiedyś czytałam że ktoś coś z Anglii bodajże wysyłał to też wyszła droga przesyłka, ale nie aż tak. Tamta się mieściła w granicach 90zł... A w jakie szele chcesz inwestować?[/QUOTE] Tym bardziej, ze taki nowy zestaw kosztuje 37 euro ;) No właśnie myślę o sleed'ach, ale nie wiem co z tego będzie ;) [quote name='qmu']wysylka z zagranicy to masakra niestety, mi znajomy mial przyslac zabawki dla mlodego bo wykukalam na angielskie ebayu, ale przesylka byla drozsza niz te kilka zabawek i tez czekalam az do pl zjedzie zeby to odebrac bo masakra jakas normalnie.[/QUOTE] Pół roku temu odsyłałam gościowi część z rowerka, bo złą przysłał i zapłaciłam 9 euro, a paczka też była do 5kg ;) W ogóle to koleś był jakiś dziwny. Pytam go ile za tę paczkę, sprawdził i mówi "25euro". Se myślę ok. Ponaklejał wszystko, wydrukował paragon - na 25 euro, a za chwile mi z tekstem, że mam zapłacić 42 euro :crazyeye: No to pytam go "jak to, skoro paragon jest na 25 euro?" A on mi na to "bo to nie jest w kartonie". A co to kuźwa za różnica czy mam to w kartonie, czy owinięte w papier i zaklejone taśmą :mad: I dlaczego każe mi płacić 42, a paragon wystawia na 25?? Nie ważne ;) Yuki, koleżanka za tydzień jedzie do PL i mi to zabierze i wyśle jak już będzie w Polsce :) Quote
Majkowska Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='magdabroy'] No właśnie myślę o sleed'ach, ale nie wiem co z tego będzie ;)[/QUOTE] A to jakieś plany zaprzęgowo-Torkowe?:evil_lol: Masz coś konkretnego na myśli, jakąś firmę czy coś? Quote
*Magda* Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='Majkowska']A to jakieś plany zaprzęgowo-Torkowe?:evil_lol: Masz coś konkretnego na myśli, jakąś firmę czy coś?[/QUOTE] Tora ma norwegi, które po bokach mają oczka i mam do czego podpiąć smycz z dwoma karabinkami ;) I jak byliśmy w górach, to tak ciągnęła Theosia. Oczywiście ja jej pomagałam, żeby nie ciągnęła całego ciężaru ;) Jakbyśmy mieli sleedy, to wtedy mogłaby sama ciągnąć :diabloti: Firma? Nie wiem, bo póki co jestem zielona w tym temacie :oops: [quote name='unikatowydiament']witamy się popołudniem :)[/QUOTE] Witam wieczorem :) Quote
Recommended Posts