Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hehe, szczególnie jak je sponiewiera i będzie biegł zabijając nimi przechodniów :evil_lol:

Choć pointer w zaprzęgu nie jest już dla mnie zjawiskiem, bo pointery biegają w zaprzęgach i nawet chętnie się do wszelkich "zaprzęgowych" sportów wykorzystuje ich mieszanki.

Posted

A mnie się wydaje, że sleedy zawsze są warte inwestycji, do biegania przed rowerem (myślę o ciągnięciu) wyprawy w góry dogtrekkingi i inne przyjemności, do tego amortyzowana lina i pas biodrowy i mamy wymarzony komplet sportowo turystyczny :)

Posted

[quote name='Yuki_']O dzięki ;)
Jak długo będzie szło od ciebie?[/QUOTE]

Wiesz co, chyba będziesz musiała poczekać do kwietnia, jak będę w Polsce ;)
Wyskoczyli z taką ceną, za przesyłkę, że nie opłaca się tego wysyłać :shake:
Jak znajdę tańszego kuriera, to wyślę. A jeśli nie, to w kwietniu wyślę z Polski ;)

[quote name='Baski_Kropka']A mnie się wydaje, że sleedy zawsze są warte inwestycji, do biegania przed rowerem (myślę o ciągnięciu) wyprawy w góry dogtrekkingi i inne przyjemności, do tego amortyzowana lina i pas biodrowy i mamy wymarzony komplet sportowo turystyczny :)[/QUOTE]

Tylko my nie jeździmy w góry :shake: bieg przy rowerze, to tylko w polach i pies spuszczony ;)
A śnieg jak spadnie, to mam go tydzień w ciągu roku i to wszystko :roll:

Posted

[quote name='Yuki_']Trudno jakoś wytrzymam ;)[/QUOTE]

Jeszcze zapytam znajomych, bo mają jechać na dniach do PL. To jakby mi to zabrali, to wyślą Ci to z Polski ;)

[quote name='Yuki_']A 42 euro to ile złotych?[/QUOTE]

[quote name='Ty$ka']Jestem miernota z matmy, ale mi wychodzi ok. 178zł.[/QUOTE]

Tak mniej więcej ;)

[quote name='Aleksandra95']Zrobiłam sobie przerwe od szkoły, więc się witam :) buziaki dla wszystkich :buzi:[/QUOTE]

Cześć :multi: Dziękuję :)

Posted

O kurka jaka droga przesyłka:crazyeye:
Kiedyś czytałam że ktoś coś z Anglii bodajże wysyłał to też wyszła droga przesyłka, ale nie aż tak. Tamta się mieściła w granicach 90zł...

A w jakie szele chcesz inwestować?

Posted

wysylka z zagranicy to masakra niestety, mi znajomy mial przyslac zabawki dla mlodego bo wykukalam na angielskie ebayu, ale przesylka byla drozsza niz te kilka zabawek i tez czekalam az do pl zjedzie zeby to odebrac bo masakra jakas normalnie.

Posted

[quote name='Majkowska']O kurka jaka droga przesyłka:crazyeye:
Kiedyś czytałam że ktoś coś z Anglii bodajże wysyłał to też wyszła droga przesyłka, ale nie aż tak. Tamta się mieściła w granicach 90zł...

A w jakie szele chcesz inwestować?[/QUOTE]

Tym bardziej, ze taki nowy zestaw kosztuje 37 euro ;)

No właśnie myślę o sleed'ach, ale nie wiem co z tego będzie ;)

[quote name='qmu']wysylka z zagranicy to masakra niestety, mi znajomy mial przyslac zabawki dla mlodego bo wykukalam na angielskie ebayu, ale przesylka byla drozsza niz te kilka zabawek i tez czekalam az do pl zjedzie zeby to odebrac bo masakra jakas normalnie.[/QUOTE]

Pół roku temu odsyłałam gościowi część z rowerka, bo złą przysłał i zapłaciłam 9 euro, a paczka też była do 5kg ;)
W ogóle to koleś był jakiś dziwny. Pytam go ile za tę paczkę, sprawdził i mówi "25euro". Se myślę ok. Ponaklejał wszystko, wydrukował paragon - na 25 euro, a za chwile mi z tekstem, że mam zapłacić 42 euro :crazyeye: No to pytam go "jak to, skoro paragon jest na 25 euro?" A on mi na to "bo to nie jest w kartonie". A co to kuźwa za różnica czy mam to w kartonie, czy owinięte w papier i zaklejone taśmą :mad: I dlaczego każe mi płacić 42, a paragon wystawia na 25??

Nie ważne ;)

Yuki, koleżanka za tydzień jedzie do PL i mi to zabierze i wyśle jak już będzie w Polsce :)

Posted

[quote name='magdabroy']
No właśnie myślę o sleed'ach, ale nie wiem co z tego będzie ;)[/QUOTE]
A to jakieś plany zaprzęgowo-Torkowe?:evil_lol:
Masz coś konkretnego na myśli, jakąś firmę czy coś?

Posted

[quote name='Majkowska']A to jakieś plany zaprzęgowo-Torkowe?:evil_lol:
Masz coś konkretnego na myśli, jakąś firmę czy coś?[/QUOTE]

Tora ma norwegi, które po bokach mają oczka i mam do czego podpiąć smycz z dwoma karabinkami ;) I jak byliśmy w górach, to tak ciągnęła Theosia. Oczywiście ja jej pomagałam, żeby nie ciągnęła całego ciężaru ;)
Jakbyśmy mieli sleedy, to wtedy mogłaby sama ciągnąć :diabloti:
Firma? Nie wiem, bo póki co jestem zielona w tym temacie :oops:

[quote name='unikatowydiament']witamy się popołudniem :)[/QUOTE]

Witam wieczorem :)