*Magda* Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 To Panadol odpada, bo jest na paracetamolu :roll: Quote
Majkowska Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='magdabroy']Mi się buraczków nie chciało robić, to wyciągnęłam ogórki kiszone :)[/QUOTE] Ja ostatnio kupuję mrożonki.Wrzucam mięsko i mrożonkę do gara, przyprawiam i mam zupę, a na drugie lubię serwnąć coś z warzywami na patelni. Pieronem się robi i co najważniejsze mrożonek nie tyka moja teściowa, więc nie okazuje się że miałam naszykowane produkty na rosół i zostały mi tylko ziemniaki:evil_lol: Quote
Franca81 Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='Majkowska']Ja ostatnio kupuję mrożonki.Wrzucam mięsko i mrożonkę do gara, przyprawiam i mam zupę, a na drugie lubię serwnąć coś z warzywami na patelni. Pieronem się robi i co najważniejsze mrożonek nie tyka moja teściowa, więc nie okazuje się że miałam naszykowane produkty na rosół i zostały mi tylko ziemniaki:evil_lol:[/QUOTE] To fajny sposob znalazlas na tesciowke hihi Quote
angineuuka Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='Majkowska']Ja ostatnio kupuję mrożonki.Wrzucam mięsko i mrożonkę do gara, przyprawiam i mam zupę, a na drugie lubię serwnąć coś z warzywami na patelni. Pieronem się robi i co najważniejsze mrożonek nie tyka moja teściowa, więc nie okazuje się że miałam naszykowane produkty na rosół i zostały mi tylko ziemniaki:evil_lol:[/QUOTE] ja dziś miałam taką zupę z warzywek mrożonych :p Quote
*Magda* Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 U mnie mrożonki, to tylko sporadycznie :eviltong: Quote
maxishine. Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Dziadkowie znowu przyjezdzaja do nas :roll: Quote
*Magda* Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='Yuki_']Dziadkowie znowu przyjezdzaja do nas :roll:[/QUOTE] Nie lubisz wizyt dziadków? Quote
maxishine. Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Lubię, ale oni trują nam głowę o zwierzaki. Trijka i Pixie jest u znajomej, tata znowu wylądował w szpitalu, chomik jest w suszarnii, a odnośnie Keny znów wymyślamy kłamstwo. Na mnie po raz kolejny spadł obowiązek wyprowadzana psów z rana. W domu są tylko trzy psy i dwa koty. Oni nie wiedzą nic o chomiku ani o Kenie. Przecież nie będą ukrywać Keny przez 15-18 lat...! Quote
*Magda* Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 No to nie ukrywajcie ;) To Wasz dom i Wasze zwierzęta :) Przecież nikt dziadkom nie karze głaskać czy opiekować się zwierzakami, więc im nic do tego. Są u Was, a nie u nich, więc co ich to obchodzi jakie zwierzęta i w jakiej ilości macie w domu :) Quote
*Magda* Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 No to lecimy z kolejnymi fotkami :) Quote
*Magda* Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 Tora ciągnie sanki, a tata asekuruje ;) Quote
kalyna Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 No nie :mad: będziesz dobijać człowieka takimi zdjęciami :placz: Piękne zdjęcia, widoki, Tora :placz: Quote
*Magda* Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='kalyna']No nie :mad: będziesz dobijać człowieka takimi zdjęciami :placz: Piękne zdjęcia, widoki, Tora :placz:[/QUOTE] Jeszcze tylko 69 zdjęć do wstawienia :megagrin: Dzięki :) [quote name='Yuki_']Pozazdrościć sesji zdjęciowej ;)[/QUOTE] :) Quote
Baski_Kropka Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Jesteśmy i my :D pokomentuje sobie i pooglądam na kompie, na telefonie ciezko także zagrzewamy miejsce w galerii :D musze dojsc do tego ile macie zwierzów i jakie one są :D Quote
maxishine. Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Pomogę :p Suczka Tora, kot Lumpek i małe dziecko Theos :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Jesteśmy i my :D pokomentuje sobie i pooglądam na kompie, na telefonie ciezko także zagrzewamy miejsce w galerii :D musze dojsc do tego ile macie zwierzów i jakie one są :D[/QUOTE] Witamy :) Zwierzaków nie dużo, bo tylko pies i kot ;) ale czasem mam wrażenie, że mam całe stado w domu :evil_lol: [quote name='Yuki_']Pomogę :p Suczka Tora, kot Lumpek i małe dziecko Theos :evil_lol:[/QUOTE] Tak w skrócie ;) Quote
Ty$ka Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Genialne fotki :loveu: Rozpieszczasz nas :D Theoś ma fantatsyczną tą czapę, no podoba mi się za każdy razem jak ją widzę :lol: Quote
*Magda* Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='Ty$ka']Genialne fotki :loveu: Rozpieszczasz nas :D Theoś ma fantatsyczną tą czapę, no podoba mi się za każdy razem jak ją widzę :lol:[/QUOTE] Jeszcze 3-4 dni porozpieszczam, a potem nie dam fotek przez miesiąc :diabloti: Cieszę się ;) Za rok już będzie za mała, to będzie mu trzeba kupić jakąś inną-śmieszną :D [quote name='dOgLoV']Piękne :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Dzięki :loveu: Quote
Recommended Posts