Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Mi się buraczków nie chciało robić, to wyciągnęłam ogórki kiszone :)[/QUOTE]

Ja ostatnio kupuję mrożonki.Wrzucam mięsko i mrożonkę do gara, przyprawiam i mam zupę, a na drugie lubię serwnąć coś z warzywami na patelni. Pieronem się robi i co najważniejsze mrożonek nie tyka moja teściowa, więc nie okazuje się że miałam naszykowane produkty na rosół i zostały mi tylko ziemniaki:evil_lol:

Posted

[quote name='Majkowska']Ja ostatnio kupuję mrożonki.Wrzucam mięsko i mrożonkę do gara, przyprawiam i mam zupę, a na drugie lubię serwnąć coś z warzywami na patelni. Pieronem się robi i co najważniejsze mrożonek nie tyka moja teściowa, więc nie okazuje się że miałam naszykowane produkty na rosół i zostały mi tylko ziemniaki:evil_lol:[/QUOTE] To fajny sposob znalazlas na tesciowke hihi

Posted

[quote name='Majkowska']Ja ostatnio kupuję mrożonki.Wrzucam mięsko i mrożonkę do gara, przyprawiam i mam zupę, a na drugie lubię serwnąć coś z warzywami na patelni. Pieronem się robi i co najważniejsze mrożonek nie tyka moja teściowa, więc nie okazuje się że miałam naszykowane produkty na rosół i zostały mi tylko ziemniaki:evil_lol:[/QUOTE]
ja dziś miałam taką zupę z warzywek mrożonych :p

Posted

Lubię, ale oni trują nam głowę o zwierzaki. Trijka i Pixie jest u znajomej, tata znowu wylądował w szpitalu, chomik jest w suszarnii, a odnośnie Keny znów wymyślamy kłamstwo.
Na mnie po raz kolejny spadł obowiązek wyprowadzana psów z rana.
W domu są tylko trzy psy i dwa koty.
Oni nie wiedzą nic o chomiku ani o Kenie. Przecież nie będą ukrywać Keny przez 15-18 lat...!

Posted

No to nie ukrywajcie ;) To Wasz dom i Wasze zwierzęta :) Przecież nikt dziadkom nie karze głaskać czy opiekować się zwierzakami, więc im nic do tego. Są u Was, a nie u nich, więc co ich to obchodzi jakie zwierzęta i w jakiej ilości macie w domu :)

Posted

[quote name='kalyna']No nie :mad: będziesz dobijać człowieka takimi zdjęciami :placz:

Piękne zdjęcia, widoki, Tora :placz:[/QUOTE]

Jeszcze tylko 69 zdjęć do wstawienia :megagrin:

Dzięki :)

[quote name='Yuki_']Pozazdrościć sesji zdjęciowej ;)[/QUOTE]

:)

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Jesteśmy i my :D pokomentuje sobie i pooglądam na kompie, na telefonie ciezko także zagrzewamy miejsce w galerii :D musze dojsc do tego ile macie zwierzów i jakie one są :D[/QUOTE]

Witamy :)

Zwierzaków nie dużo, bo tylko pies i kot ;) ale czasem mam wrażenie, że mam całe stado w domu :evil_lol:

[quote name='Yuki_']Pomogę :p
Suczka Tora, kot Lumpek i małe dziecko Theos :evil_lol:[/QUOTE]

Tak w skrócie ;)

Posted

[quote name='Ty$ka']Genialne fotki :loveu:
Rozpieszczasz nas :D

Theoś ma fantatsyczną tą czapę, no podoba mi się za każdy razem jak ją widzę :lol:[/QUOTE]

Jeszcze 3-4 dni porozpieszczam, a potem nie dam fotek przez miesiąc :diabloti:

Cieszę się ;)
Za rok już będzie za mała, to będzie mu trzeba kupić jakąś inną-śmieszną :D

[quote name='dOgLoV']Piękne :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Dzięki :loveu: