łamAga Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 przesłodziasto :loveu::loveu::loveu::loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5275_zps6c2bc7e8.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
maxishine. Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Hurra zdjęcia Daj znać jak zostanie wysłana paczka ;) Quote
Baski_Kropka Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Ale Babel psotnik :D:D:D:D po kim taki jasnowłosy? :D Quote
*Magda* Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='dOgLoV']przesłodziasto :loveu::loveu::loveu::loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5275_zps6c2bc7e8.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękuję :loveu: [quote name='Yuki_']Hurra zdjęcia Daj znać jak zostanie wysłana paczka ;) Ostatnio zdjęcia są codzinnie ;) W przyszłym tygodniu zawożę ją do koleżanki, ona jedzie do PL w następny weekend, więc poczekasz sobie koło 2 tygodni :eviltong: [quote name='Baski_Kropka']Ale Babel psotnik :D:D:D:D po kim taki jasnowłosy? :D Oj, straszny psotnik :mad: Zaczynam czekać z utęsknieniem, aż pójdzie do przedszkola :diabloti: Po obojgu rodziców ;) Quote
Guest wolfheart Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5276_zps48b2a5d6.jpg jaka poza:evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='marta.k9080']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5276_zps48b2a5d6.jpg jaka poza:evil_lol: Jak prawdziwa dama :eviltong: Quote
Majkowska Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 A norwegi się sprawdzają co ciągnięcia przy takim dużym psie? Ja kupiłam sledy ale chyba muszę je jeszcze wzmocnić i podszyć przód między łapami, bo jak haszczanom się rozłoży na sierść tak Wald ma cienki pasek na gołej skórze.. A sanki macie super, fajnie wymyślone to oparcie z przodu tylko. Quote
*Magda* Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='Majkowska']A norwegi się sprawdzają co ciągnięcia przy takim dużym psie? Ja kupiłam sledy ale chyba muszę je jeszcze wzmocnić i podszyć przód między łapami, bo jak haszczanom się rozłoży na sierść tak Wald ma cienki pasek na gołej skórze.. A sanki macie super, fajnie wymyślone to oparcie z przodu tylko.[/QUOTE] Tak ;) Nie zauważyłam jakiś problemów przez wielkość :) To oparcie w 5 minut można przełożyć w inne miejsce sanek ;) A że my mamy za duże tyłki, to jak zjeżdżaliśmy z młodym z górki, to trzeba było dać je na przód, a my siadaliśmy z tyłu :D Quote
Majkowska Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Ale super, nie widziałam tak jeszcze. Choć teraz jak się zastanowiłam to i z moimi sankami dałoby się tak zrobić, bo skoro można domontować oparcie do tylu to czemu do przodu nie na takich samych szczebelkach. A od jakiego czasu Theosia sadzacie na sanki? Quote
*Magda* Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 To był jego pierwszy raz :diabloti: Bo u mnie śniegu brak i nie było kiedy :(:shake: Ale sanki mamy od zeszłej zimy ;) Były u nas takie zaspy, że nie dało się wjechać w pola wózkiem :shake: Kupiliśmy sanki, ściągnęłam "spacerówkę" ze stelaża, do sanek przymocowałam paskami do mocowania rowerów na bagażnik samochodowy i tak jeździliśmy w pola na spacery chyba przez 2 tygodnie ;) Taki wehikuł miał w zeszłym roku ;) Quote
*Magda* Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 [quote name='Angi']dzień doberek :D[/QUOTE] Witam, witam rannego ptaszka :) Quote
angineuuka Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 ranny ptaszek z przymusu, nie z wyboru :evil_lol: :) Quote
Majkowska Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Wehikuł jak dla mnie rewela :D Też myślałam o czyms takim dla Kini, bo cholernie cięzko się jeździ wozkiem. I wbrew wszystkiemu nawet gorzej po ulicy niż po jakichś terenach polnych, bo ulice zazwyczaj osolone pełne brei hamujacej wózek. Tylko nie wiem jakbym wyglądała z tym w środku miasta, napewno bym się śmiesznie czuła :D Po drugie, Waldek jest jeszcze nie gotowy na sanki :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 [quote name='unikatowydiament']dzień dobry[/QUOTE] Hej :) [quote name='Majkowska']Wehikuł jak dla mnie rewela :D Też myślałam o czyms takim dla Kini, bo cholernie cięzko się jeździ wozkiem. I wbrew wszystkiemu nawet gorzej po ulicy niż po jakichś terenach polnych, bo ulice zazwyczaj osolone pełne brei hamujacej wózek. Tylko nie wiem jakbym wyglądała z tym w środku miasta, napewno bym się śmiesznie czuła :D Po drugie, Waldek jest jeszcze nie gotowy na sanki :evil_lol:[/QUOTE] Na mnie też dziwnie patrzyli :D Ale co tam, ważne, że mogłam się ruszyć z dzieckiem z domu :) Quote
maxishine. Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Ale się rzucili na mnie w wątku o kagancach i o tej polce co miała tajfuna. :roll: Quote
angineuuka Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='Yuki_']Ale się rzucili na mnie w wątku o kagancach i o tej polce co miała tajfuna. :roll:[/QUOTE] oblukałam trochę i wydaje mi się, że mają racje :p Quote
maxishine. Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='Angi']oblukałam trochę i wydaje mi się, że mają racje :p[/QUOTE] Nie opisałam dokładnie pewnych sytuacji, więc nie wiedzą dokładnie o co chodzi. :shake: Ja wiem w czym rzecz, i staram się robić wszystko, by Figa taka nie była. ;) A z tym podchodzeniem od tyłu nie pisałam dosłownie, po prostu miałam na myśli że nie lubi. A ugryzie jak trzeba będzie, tzn. w obronie. Quote
*Magda* Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 [quote name='Yuki_']Gdzie ta Magda zwiała? :???:[/QUOTE] Magda ma dziecko na głowie, a nie tylko dogo :eviltong: Quote
Recommended Posts