łamAga Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 hello ;) ja tez miałam kluski z sosikiem i mieskiem i surówką heh Quote
*Magda* Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 [quote name='Yuki_']Leń :eviltong:[/QUOTE] Nie było kiedy, skoro moje dziecko mnie tak uśpiło :evil_lol: [quote name='dOgLoV']hello ;) ja tez miałam kluski z sosikiem i mieskiem i surówką heh[/QUOTE] Cześć :) Ja mam kluseczki jeszcze na jutro :megagrin: Quote
phase Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Witaj Madziu :loveu: Aż zazdroszczę Theodorkowi tych sanek :D:D Mówiłam że jeszcze ta zima przyjdzie! Quote
maxishine. Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Ale ta zima przyjechała do alp :mad: U Magdy w mieście nie ani milimetra śniegu. Quote
*Magda* Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 [quote name='phase']Witaj Madziu :loveu: Aż zazdroszczę Theodorkowi tych sanek :D:D Mówiłam że jeszcze ta zima przyjdzie![/QUOTE] Cześć :multi: Kup sobie i wsiadaj na sanki :evil_lol: [quote name='Yuki_']Ale ta zima przyjechała do alp :mad: U Magdy w mieście nie ani milimetra śniegu.[/QUOTE] Dokładnie ;) Śnieg w górach, na południu Niemiec ;) U mnie lekki mróz i nic więcej :( Quote
łamAga Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Ja mam nadzieję że śnieg utrzyma sie do soboty/niedzieli , jak w sobotę jeszcze bedzie to zaraz po nocce idziemy na pola z psami żeby sie wyszalały .... o tej godzinie wątpie żeby tam ktoś spacerował z psiakami , a w niedziele chce wziąć Kinie na sanki :diabloti: Quote
phase Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='magdabroy']Cześć :multi: Kup sobie i wsiadaj na sanki :evil_lol: [/QUOTE] Haha :evil_lol: Ja to na jabłuszku tez mogę się poślizgać. :D Quote
*Magda* Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 [quote name='dOgLoV']Ja mam nadzieję że śnieg utrzyma sie do soboty/niedzieli , jak w sobotę jeszcze bedzie to zaraz po nocce idziemy na pola z psami żeby sie wyszalały .... o tej godzinie wątpie żeby tam ktoś spacerował z psiakami , a w niedziele chce wziąć Kinie na sanki :diabloti: Ja mam nadzieję, że będą zdjęcia :mad::eviltong: [quote name='phase']Haha :evil_lol: Ja to na jabłuszku tez mogę się poślizgać. :D No to dajesz :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 Ja dziś żadnych zdjęć nie wrzuciłam i nikt się nie upomina :mad::eviltong: Quote
łamAga Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='magdabroy']Ja mam nadzieję, że będą zdjęcia :mad::eviltong: [/QUOTE] jak pójdziemy to będą na 100% ;) [quote name='magdabroy']Ja dziś żadnych zdjęć nie wrzuciłam i nikt się nie upomina :mad::eviltong:[/QUOTE] Ja musiałam wziąć tabletkę i sie położyć ale nie bardzo pomogła :roll: rewelacyjne foty :loveu::loveu::loveu::loveu: Torka sie ale wyszalała :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 Kup sobie nurofen w płynie ;) Dziękuję ;) Quote
*Magda* Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 [quote name='Kaaasia']Super śnieżnotorkowe foty :multi:[/QUOTE] Cieszę się :) Jutro kolejne :cool3: Quote
Guest wolfheart Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5215_zpsd14c5335.jpg nie ma to jak hopsanie w śnieg:p Quote
*Magda* Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 [quote name='marta.k9080']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5215_zpsd14c5335.jpg nie ma to jak hopsanie w śnieg:p Najlepsza zabawa :D [quote name='dOgLoV']Taki dla dzieci ? Tak ;) Na pudełku masz dawkowanie ;) [quote name='Yuki_']Ale białe zdjęcia. ;) Śnieg czysty, to białe :D Quote
łamAga Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 A pomoże mi to na ból głowy czy brzucha ? Quote
*Magda* Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 [quote name='dOgLoV']A pomoże mi to na ból głowy czy brzucha ?[/QUOTE] To jest środek przeciwbólowy, przeciwgorączkowy i przeciw zapalny ;) Więc powinien pomóc i na głowę i na brzuch ;) Normalnego nurofenu ja biorę 15ml, ale jak kupisz forte, to dawka powinna być mniejsza ;) I jeszcze jedno: Nurofen i Ibufen jest ważny do spożycia przez 6 miesięcy od otwarcia; ) Natomiast Ibum nie ma takiego ograniczenia ;) Więc jeśli bierzesz coś bardzo rzadko, to polecam kupić Ibum :) Jest też Panadol i Paracetamol w płynie, ale ich nie miałam i nie wiem jak z gwarancją do spożycia :) Quote
łamAga Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 o widzisz dobrze wiedzieć :loveu: dzieki za info :loveu: Biore bardzo rzadko więć jednak wolała bym wziąć Ibum albo Panadol ale musiała bym sprawdzić skład bo jestem uczulona na Paracetamol więc nie może być go w składzie .... normalnie zawsze na ból biorę Ibum ale zwykłe bo forte są za duże i nie połknę hehe Quote
Recommended Posts