Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Yuki_']Leń :eviltong:[/QUOTE]

Nie było kiedy, skoro moje dziecko mnie tak uśpiło :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']hello ;)

ja tez miałam kluski z sosikiem i mieskiem i surówką heh[/QUOTE]

Cześć :)

Ja mam kluseczki jeszcze na jutro :megagrin:

Posted

[quote name='phase']Witaj Madziu :loveu:

Aż zazdroszczę Theodorkowi tych sanek :D:D Mówiłam że jeszcze ta zima przyjdzie![/QUOTE]

Cześć :multi:

Kup sobie i wsiadaj na sanki :evil_lol:

[quote name='Yuki_']Ale ta zima przyjechała do alp :mad:
U Magdy w mieście nie ani milimetra śniegu.[/QUOTE]

Dokładnie ;) Śnieg w górach, na południu Niemiec ;)
U mnie lekki mróz i nic więcej :(

Posted

Ja mam nadzieję że śnieg utrzyma sie do soboty/niedzieli , jak w sobotę jeszcze bedzie to zaraz po nocce idziemy na pola z psami żeby sie wyszalały .... o tej godzinie wątpie żeby tam ktoś spacerował z psiakami , a w niedziele chce wziąć Kinie na sanki :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja mam nadzieję że śnieg utrzyma sie do soboty/niedzieli , jak w sobotę jeszcze bedzie to zaraz po nocce idziemy na pola z psami żeby sie wyszalały .... o tej godzinie wątpie żeby tam ktoś spacerował z psiakami , a w niedziele chce wziąć Kinie na sanki :diabloti:

Ja mam nadzieję, że będą zdjęcia :mad::eviltong:

[quote name='phase']Haha :evil_lol: Ja to na jabłuszku tez mogę się poślizgać. :D

No to dajesz :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja mam nadzieję, że będą zdjęcia :mad::eviltong:

[/QUOTE]

jak pójdziemy to będą na 100% ;)
[quote name='magdabroy']Ja dziś żadnych zdjęć nie wrzuciłam i nikt się nie upomina :mad::eviltong:[/QUOTE]

Ja musiałam wziąć tabletkę i sie położyć ale nie bardzo pomogła :roll:

rewelacyjne foty :loveu::loveu::loveu::loveu: Torka sie ale wyszalała :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']A pomoże mi to na ból głowy czy brzucha ?[/QUOTE]

To jest środek przeciwbólowy, przeciwgorączkowy i przeciw zapalny ;) Więc powinien pomóc i na głowę i na brzuch ;)
Normalnego nurofenu ja biorę 15ml, ale jak kupisz forte, to dawka powinna być mniejsza ;)
I jeszcze jedno: Nurofen i Ibufen jest ważny do spożycia przez 6 miesięcy od otwarcia; )
Natomiast Ibum nie ma takiego ograniczenia ;) Więc jeśli bierzesz coś bardzo rzadko, to polecam kupić Ibum :)
Jest też Panadol i Paracetamol w płynie, ale ich nie miałam i nie wiem jak z gwarancją do spożycia :)

Posted

o widzisz dobrze wiedzieć :loveu: dzieki za info :loveu:

Biore bardzo rzadko więć jednak wolała bym wziąć Ibum albo Panadol ale musiała bym sprawdzić skład bo jestem uczulona na Paracetamol więc nie może być go w składzie .... normalnie zawsze na ból biorę Ibum ale zwykłe bo forte są za duże i nie połknę hehe