*Magda* Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='Yuki_']A ja się melduję z komputerka ;) Jezu, ja chcę już kupować kaganiec chopo...! :evil_lol:[/QUOTE] A co w tym kagańcu jest takiego fajnego? [quote name='dOgLoV']Jak humorek ? .... qurcze dlaczego ja nie mogę otwirzyć buziek z rozwinięcia ? też tak macie ? ....[/QUOTE] Całkiem dobrze ;) Właśnie "pozbyłam się" syna i mam kilka minut wolności :evil_lol: U mnie działają ;) Quote
maxishine. Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='magdabroy']A co w tym kagańcu jest takiego fajnego?[/QUOTE] Dla mojego psa, żeby ludzie się nie czepiali, żebym mogła zabrać spokojnie psa na miasto w tłum ludzi. Quote
*Magda* Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='Yuki_']Dla mojego psa, żeby ludzie się nie czepiali, żebym mogła zabrać spokojnie psa na miasto w tłum ludzi.[/QUOTE] Ok ;) Ale się opiłam sokiem jabłkowym :mdleje::loveu: Quote
*Magda* Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='dOgLoV']Ładnie to tak syna się pozbywac ? :mad:[/QUOTE] Poszedł jeździć z tatą na quadzie :grins: Zaraz powinni wrócić ;) Quote
łamAga Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='magdabroy']Poszedł jeździć z tatą na quadzie :grins: Zaraz powinni wrócić ;)[/QUOTE] uoooo ale bym sobie z nimi pojeździła :diabloti: Quote
maxishine. Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Jaaa, ja też chcę pojeździć na quadzie :p Quote
*Magda* Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='dOgLoV']uoooo ale bym sobie z nimi pojeździła :diabloti:[/QUOTE] Quad jest zarejestrowany na 2 osoby :eviltong: Więc albo sama albo w ogóle :eviltong: Zdążyłam Ci napisać, że zaraz powinni być, a drzwi się otworzyły i Bodzian mnie wołał, że mam rozebrać młodego ;) [quote name='Yuki_']Jaaa, ja też chcę pojeździć na quadzie :p[/QUOTE] To chodź :) Quote
łamAga Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Ej no na dwie osoby więc z Bodzianem bym mogła pojeździć :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='dOgLoV']Ej no na dwie osoby więc z Bodzianem bym mogła pojeździć :eviltong:[/QUOTE] Ja Ci ku*wa dam z Bodzianem :mad: Quote
łamAga Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='magdabroy']Ja Ci ku*wa dam z Bodzianem :mad:[/QUOTE] Buahahahah tylko by my pojeździli :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='dOgLoV']Buahahahah tylko by my pojeździli :eviltong:[/QUOTE] Już ja Cię znam :eviltong: Quote
łamAga Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='magdabroy']Już ja Cię znam :eviltong:[/QUOTE] ejjjjj no ja grzeczna jestem :roll: Quote
*Magda* Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='dOgLoV']ejjjjj no ja grzeczna jestem :roll:[/QUOTE] Jak śpisz i jeść nie wołasz :eviltong: Quote
łamAga Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='magdabroy']Jak śpisz i jeść nie wołasz :eviltong:[/QUOTE] a że ja czesto spie to ......... tzn odpoczywam :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 Piotrka zaproszę i z nim pojeździsz :diabloti: Quote
łamAga Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='magdabroy']Piotrka zaproszę i z nim pojeździsz :diabloti:[/QUOTE] ooooooooooo to raczej na jeżdzeniu sie nie skończy :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='dOgLoV']ooooooooooo to raczej na jeżdzeniu sie nie skończy :diabloti:[/QUOTE] A wtedy to róbta co chceta :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='magdabroy']A wtedy to róbta co chceta :evil_lol:[/QUOTE] nie kuś :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='dOgLoV']nie kuś :eviltong:[/QUOTE] Ja :crazyeye: Jakbym mogła :diabloti: Quote
łamAga Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='magdabroy']Ja :crazyeye: Jakbym mogła :diabloti:[/QUOTE] hahahahaha ja o kinie oczywiscie mówiłam :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='dOgLoV']hahahahaha ja o kinie oczywiscie mówiłam :eviltong:[/QUOTE] Oczywiście :evil_lol: Quote
Majkowska Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 a mnie byś tego wujka Damiana czy Dawida nie skombinowała ? :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='Majkowska']a mnie byś tego wujka Damiana czy Dawida nie skombinowała ? :eviltong:[/QUOTE] Piotrka ;) Co Wy jakieś takie nie wyżyte? :diabloti: Facetów mają w domu i szukają innych :evil_lol: Quote
Recommended Posts