angineuuka Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 A Majkowskiej nie chodzi o tego, co był nie dawno z Theosiem na zdjęciach? Twój brat chyba { nie ogarniam XD } Quote
*Magda* Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='Angi']A Majkowskiej nie chodzi o tego, co był nie dawno z Theosiem na zdjęciach? Twój brat chyba { nie ogarniam XD }[/QUOTE] Aaaaaaaaaaaa, teraz kojarzę ;) Daniel-nasz kolega ;) Ale on ma żonę :eviltong: Quote
Majkowska Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Ja tez mam męża i jakoś żyję :diabloti: Quote
kalyna Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Jezuuuu jak tam było pięknie.... i chciało Ci się wracać do tej wiosny co jest u Was? :crazyeye: Chyba trzymałabym się rękami i nogami :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 [quote name='Majkowska']Ja tez mam męża i jakoś żyję :diabloti:[/QUOTE] No kurcze, kolejna :mad: [quote name='kalyna']Jezuuuu jak tam było pięknie.... i chciało Ci się wracać do tej wiosny co jest u Was? :crazyeye: Chyba trzymałabym się rękami i nogami :evil_lol:[/QUOTE] A wiesz, że nawet w sobotę powiedziałam Zdence, że nie mam ochoty wracać :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 [quote name='Yuki_']Siemanko :p[/QUOTE] Cześć Karolina :) Quote
angineuuka Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 poszła może do małego, albo obiad gotować :D Quote
maxishine. Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Ja mam okienko-nie uczę się angielskiego :p Quote
*Magda* Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 [quote name='Angi']dzień dobry :D[/QUOTE] Hejka :) [quote name='Yuki_']I gdzie jest Magda? :evil_lol::mad:[/QUOTE] Nie mam czasu być ciągle na dogo :eviltong: [quote name='Angi']poszła może do małego, albo obiad gotować :D[/QUOTE] Albo jedno i drugie ;) [quote name='Yuki_']Ja mam okienko-nie uczę się angielskiego :p[/QUOTE] Nie ładnie :mad: Quote
Kaaasia Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Śnieżna Tora :loveu: A widoki przepiękne. Quote
maxishine. Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Od czterech lat jestem zwolniona z angielskiego :p Quote
angineuuka Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='Yuki_']Od czterech lat jestem zwolniona z angielskiego :p[/QUOTE] a masz w zamian za to inny język? :D Quote
Pani Profesor Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 cześć. przejrzałam pół galerii,wobec czego wstyd byłoby się nie przywitać, tylko podglądać jak pokątny stalker:D Quote
maxishine. Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='Angi']a masz w zamian za to inny język? :D[/QUOTE] Tak, niemiecki ;) Quote
angineuuka Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='Yuki_']Tak, niemiecki ;)[/QUOTE] fuuuu, jak ty tak możesz :evil_lol: Quote
Pani Profesor Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 niemiecki się przydaje, podobno w piekle są zajęcia z matematyki w tym języku, 24/7 :diabloti: Quote
angineuuka Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='Pani Profesor']niemiecki się przydaje, podobno w piekle są zajęcia z matematyki w tym języku, 24/7 :diabloti:[/QUOTE] :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Majkowska Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='Pani Profesor']niemiecki się przydaje, podobno w piekle są zajęcia z matematyki w tym języku, 24/7 :diabloti:[/QUOTE] jak Ty coś napiszesz...:loveu: Quote
*Magda* Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 [quote name='Kaaasia']Śnieżna Tora :loveu: A widoki przepiękne.[/QUOTE] Dzięki Kasia :) [quote name='Yuki_']Od czterech lat jestem zwolniona z angielskiego :p[/QUOTE] Ale Ci dobrze :) [quote name='Pani Profesor']cześć. przejrzałam pół galerii,wobec czego wstyd byłoby się nie przywitać, tylko podglądać jak pokątny stalker:D[/QUOTE] Cześć :) Więc nic innego mi nie pozostaje, tylko biedź i odwiedzić Pat'a ;) [quote name='Yuki_']Tak, niemiecki ;)[/QUOTE] Chyba wolę angielski :evil_lol: [quote name='unikatowydiament']doberek :)[/QUOTE] Cześć :) [quote name='Majkowska']jak Ty coś napiszesz...:loveu:[/QUOTE] Pojechała po całości :evil_lol: Poszłam spać z moim dzieciątkiem o 12:30. O godz. 15:30 obudził nas Bogdan ja wrócił z pracy :oops::evil_lol: Dobrze, że miałam zrobione mięso i kluski, to w 5 minut był obiadek :D Quote
maxishine. Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 A ja miałam kotlety mielone z ziemniakami i z buraczkami na ciepło :p Quote
*Magda* Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 Mi się buraczków nie chciało robić, to wyciągnęłam ogórki kiszone :) Quote
Recommended Posts