qmu Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='Yuki_']Dzień dobry, ja śpię na stojąco a wy?[/QUOTE] a my nie :D my z sucza juz na pelnych obrotach chodzimy :D Quote
*Magda* Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 [quote name='Izabela124.']Nie mogę mieć teraz kolejnego psa :([/QUOTE] Wiem :( Ale tak napisałam ;) Zawsze można sprezentować komuś z rodziny na urodziny :diabloti: [quote name='Yuki_']Dzień dobry, ja śpię na stojąco a wy?[/QUOTE] A ja się budziłam w nocy kilka razy, ale w miarę się wyspałam :) [quote name='qmu']a my nie :D my z sucza juz na pelnych obrotach chodzimy :D[/QUOTE] My już po długim spacerku :) [quote name='agaga21']jak tam kupa? ;) :evil_lol:[/QUOTE] Dziś jeszcze nie było :) Wczoraj dostał kaszkę na mleku na biegunkę, dziś na śniadanie mleko na biegunkę i przed chwilą wypił cały kubek soku marchwiowego ;) Więc mam nadzieję, że to wszystko go trochę "zatka" ;) Oczywiście według zalecenia nie dostaje zwykłego mm, jogurty kupiłam mu bez laktozy ;) Zrobiłam soku więcej, więc mam też na jutro jakby co ;) Myślę, że po południu powinnam już coś wiedzieć, bo wczoraj biedaczek przez sen się obsrał :(:diabloti: Quote
*Magda* Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 [quote name='dOgLoV']słodziak :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Mój :loveu::eviltong: Ale zrobiłam sobie pyszny obiadek :loveu: Kluski leniwe :loveu: Quote
łamAga Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='magdabroy']Mój :loveu::eviltong: Ale zrobiłam sobie pyszny obiadek :loveu: Kluski leniwe :loveu:[/QUOTE] mniamiiiii :loveu: szkoda ze mieszkasz tak daleko :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 Dobrze, bo byś mi wszystkie zjadła :evil_lol::eviltong: Quote
łamAga Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='magdabroy']Dobrze, bo byś mi wszystkie zjadła :evil_lol::eviltong:[/QUOTE] jeszcze byś musiała dorobić :lol: kluski i makarony uwielbiam :loveu: Quote
*Magda* Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 [quote name='dOgLoV']jeszcze byś musiała dorobić :lol: kluski i makarony uwielbiam :loveu:[/QUOTE] To z Theosiem możecie jadać razem :D Quote
*Magda* Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 [quote name='Angi']też lubię :evil_lol:[/QUOTE] Dobrze, ze też mieszkasz daleko :diabloti: Quote
angineuuka Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='magdabroy']Dobrze, ze też mieszkasz daleko :diabloti:[/QUOTE] Szkoda by było, gdybym pojechała do Niemiec :evil_lol: : > Quote
łamAga Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='magdabroy']To z Theosiem możecie jadać razem :D[/QUOTE] nie mam nic przeciwko :cool3: Quote
*Magda* Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 [quote name='Angi']Szkoda by było, gdybym pojechała do Niemiec :evil_lol: : >[/QUOTE] Jak przyjedziesz do niemcowni, to mogę Ci zrobić ;) [quote name='dOgLoV']nie mam nic przeciwko :cool3:[/QUOTE] Domyślam się :eviltong: Quote
maxishine. Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Ej, a ja bym zjadła pierogi ruskie i leniwe ;) Quote
*Magda* Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 [quote name='Yuki_']Ej, a ja bym zjadła pierogi ruskie i leniwe ;)[/QUOTE] Pierogów nie chce mi się robić :eviltong: Zastanawiam się czy w czwartek robić faworki :hmmmm: czy pójść na łatwiznę i kupić pączki :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 [quote name='Angi']aaaa, bo to tłusty czwartek :p[/QUOTE] No :) Zobaczę co będę jeść ;) Jak Theoś będzie taki przytulas jak dziś, to o faworkach mogę zapomnieć :roll: Ale mam nie daleko w piekarni pączusie z budyniem :loveu: Quote
Oscar Patric Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Ja będę mieć i pączki i faworki,mam zamiar się opchać jak nigdy:eviltong: Quote
Ty$ka Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Nie obrażę się jak zrobisz faworki i wyślesz trochę do Polski :evil_lol: Quote
maxishine. Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='Ty$ka']Nie obrażę się jak zrobisz faworki i wyślesz trochę do Polski :evil_lol:[/QUOTE] Ja również :diabloti: Quote
Recommended Posts