maxishine. Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 A czemu przez miesiąc nie będzie fotek? :mad: Quote
łamAga Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Magda żartuje :eviltong: wie że jak by fotek nie dała to by w papę dostała :diabloti: ale mi sie rymło :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='Yuki_']A czemu przez miesiąc nie będzie fotek? :mad:[/QUOTE] Bo jak kończę wstawiać te z weekendu, to wychodzi mi, że w tydzień wstawię 159 zdjęć :eviltong: Więc ilość chyba dość duża :mad: [quote name='dOgLoV']Magda żartuje :eviltong: wie że jak by fotek nie dała to by w papę dostała :diabloti: ale mi sie rymło :evil_lol:[/QUOTE] Żebyś się nie zdziwiła, jak to będzie na poważnie :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5246_zps0b7e99c1.jpg jadła ten śnieg czy aportowała śnieżkę?:evil_lol: Quote
łamAga Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='magdabroy'] Żebyś się nie zdziwiła, jak to będzie na poważnie :diabloti:[/QUOTE] ja tam nic nie mówie bo ja sama ostatnio bardzo rzadko cokolwiek dodaję :oops: Quote
angineuuka Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='dOgLoV']ja tam nic nie mówie bo ja sama ostatnio bardzo rzadko cokolwiek dodaję :oops:[/QUOTE] no a u kogoś się czepiasz, że mało fot :p Quote
łamAga Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='Angi']no a u kogoś się czepiasz, że mało fot :p[/QUOTE] ej no bo jak nie mam swoich to chociaz czyjeś bym pooglądała :eviltong: Quote
Ty$ka Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='dOgLoV']ej no bo jak nie mam swoich to chociaz czyjeś bym pooglądała :eviltong:[/QUOTE] ja tak samo :siara: Quote
*Magda* Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='marta.k9080']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5246_zps0b7e99c1.jpg jadła ten śnieg czy aportowała śnieżkę?:evil_lol: Aportowała ;) [quote name='dOgLoV']ja tam nic nie mówie bo ja sama ostatnio bardzo rzadko cokolwiek dodaję :oops: No właśnie :mad: [quote name='dOgLoV']ej no bo jak nie mam swoich to chociaz czyjeś bym pooglądała :eviltong: [quote name='Ty$ka']ja tak samo :siara: To będziecie musiały zmienić galerię :diabloti::eviltong: Quote
*Magda* Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='Angi']na pewno nie na moją :P[/QUOTE] To na bank :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Aleeeee myyyyyy kochamy Twoją galerię... :( Quote
*Magda* Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='Ty$ka']Aleeeee myyyyyy kochamy Twoją galerię... :([/QUOTE] Jak nie będzie zdjęć, to nie będzie za co jej kochać :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='magdabroy']Jak nie będzie zdjęć, to nie będzie za co jej kochać :evil_lol:[/QUOTE] Więc właśnie, jak możesz nas tak ranić? :P Quote
*Magda* Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='Ty$ka']Więc właśnie, jak możesz nas tak ranić? :P[/QUOTE] Na razie Was tylko przygotowuję na taką ewentualność :eviltong: Quote
łamAga Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Przygotować to Ty nam możesz kawe z bitą śmietana :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='dOgLoV']Przygotować to Ty nam możesz kawe z bitą śmietana :eviltong:[/QUOTE] Jutro o 7 rano, ok? Quote
łamAga Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 ej ! o 7 rano to ja z linii dopiero zejde :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='dOgLoV']ej ! o 7 rano to ja z linii dopiero zejde :eviltong:[/QUOTE] Ok, o 7 się za nią wezmę ;) Ubić śmietanę, zaparzyć kawę, udekorować itp. Zanim dojedziesz do domu, to powinnam skończyć ;) Quote
łamAga Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='magdabroy']Ok, o 7 się za nią wezmę ;) Ubić śmietanę, zaparzyć kawę, udekorować itp. Zanim dojedziesz do domu, to powinnam skończyć ;)[/QUOTE] super :loveu: juz sie doczekać nie moge :multi: Quote
*Magda* Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='dOgLoV']super :loveu: juz sie doczekać nie moge :multi:[/QUOTE] Tylko nie wiem czy przez kompa, będzie tak pyyyyyyyyyyysznie smakować :diabloti: Quote
Majkowska Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Spojrzałam na te sanki które ciągnie Tora ze spokojem i od razu pomyślałam jak będzie wyglądać Kinia ciągnięta przez Waldka :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='Majkowska']Spojrzałam na te sanki które ciągnie Tora ze spokojem i od razu pomyślałam jak będzie wyglądać Kinia ciągnięta przez Waldka :diabloti:[/QUOTE] Szczerze, to jak robiłam to zdjęcie, to Tora nie chciała ich ciągnąć :diabloti: Wcześniej wciągała Theosia pod górkę, oczywiście z moją pomocą, więc cały ciężar nie spoczął na jej grzbiecie ;) I potem już wiedziała co ją czeka i się buntowała :diabloti: Ale zrobiliśmy furorę na górce, bo każdy się przyglądał jak ONek ciągnie sanki :p Quote
Majkowska Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 hahah a wiesz jaką furrorę ja będę robić jak podepnę Waldka :D A serio On ciągnący sanki... dość nietypowy widok. Quote
*Magda* Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 Myślę, że Waldek ciągnący sanki, też będzie nietypowym widokiem :evil_lol: Quote
Recommended Posts