Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']bosko ***** :(

daj znać jutro.[/QUOTE]

Tak bosko, że Smecta mu nie pomaga :shake::(
Rano dopiero będę znała godzinę, o której mnie przyjmie :mdleje: Mam nadzieję, że nie będę czekać cały dzień na wizytę:roll:

Posted

[quote name='Angi']a nie możesz na pogotowie jechać?[/QUOTE]

Po ostatnim byciu na pogotowiu wiem, że nic mi nie pomogą :shake:

Pewnie nawet jutro lekarz będzie mnie chciał zbyć, bo według niego 1x biegunka na dzień, to nie choroba :shake:

Posted

[quote name='Angi']No może i nie, ale jednak to dziecko...

Normalnie muszą być więcej niż 2 w ciągu dnia :roll:
Ale młody już od poniedziałku ma problemy z kopką :shake: dostanie smecte, to kolejna jest ok ;) A za kilka godzin znowu to samo :(
Dziś już były 2 takie nie fajne, że nie będę już kombinować ze smectą, tylko z rana umawiamy się na wizytę :roll:

[quote name='Ty$ka']O nie... zdrowia życzymy...

Dzięki...

[quote name='dOgLoV']Ojojoj to nie dobrze trzymam kciuki żeby was szybko przyjęli

Oby ;)

Posted

[quote name='agaga21']a co młodemu dokładnie dolega? tylko brzydka kupa czy jeszcze coś?[/QUOTE]

Tylko kupka. Od poniedziałku leci z niego sama brudna woda, 1x dziennie :roll: Wczoraj, po sobotniej dawce smecty, rano zrobił w miarę normalną ;) Ale już koło godz. 14 znowu woda, a wieczorem przed spaniem: woda z kawałkami niestrawionego jedzenia :-( I niektóre z nich miały kwaśny zapach :shake:
Do wczoraj byłam pewna, że nic go nie boli ;) Bawił się, na dworze biegał, jadł normalnie ;) Ale wczoraj wieczorem, jakieś 20 min. po zaśnięciu, obudził się z płaczem :( Posiedziałam z nim 10 min. i położyłam z powrotem spać. Więcej się już nie obudził do rana ;) No ale pewności nie mam czy wczoraj, to nie był ból brzucha :niewiem:

[quote name='Yuki_']Dzień dobry! ;)
Jak tam poranek?[/QUOTE]

Hej :)
W oczekiwaniu, aż będę mogła o 8 dzwonić do lekarza :roll:

Posted

to czekamy na wieści od lekarza. wiem, że przy maluchu "byle co" martwi a problemy kupkowe lubią się przeciągać. dobrze, że nie załatwia się tak kilka razy w ciągu dnia, bo mógłby sie odwodnić. coś mu ewidentnie zaszkodziło, może to jakaś niestrawność? a może faktycznie wirus. daj znać co lekarz powiedział.

Posted

Jesteśmy po wizycie ;)
Według lekarza, to po wirusowe nietrawienie laktozy. Przez tydzień młody ma jeść produkty wolne właśnie od laktozy, mięso tylko białe (czyli drób i ryby). Jak do następnego poniedziałku kupka się nie unormuje, to mam przyjechać z próbką do badania. Pobiorą mu wtedy też krew. Do tego został zważony, żeby było wiadomo czy nie traci na wadze ;)
Więc po południu jedziemy szukać mleka modyfikowanego bez laktozy ;) I jakiś jogurtów, bo Theoś bez jogurtów i mleka nie może funkcjonować :D

Posted

A ja właśnie wróciłam z młodą z miasta. ;)
Kena zżera wszystko co popadnie na spacerze, co mnie bardzo denerwuje. Założyłam jej kaganiec na czas spuszczenia i była jeszcze gorsza. Zamiast przychodzić na zawołanie latała jak głupia... :roll:

Posted

[quote name='Yuki_']A ja właśnie wróciłam z młodą z miasta. ;)
Kena zżera wszystko co popadnie na spacerze, co mnie bardzo denerwuje. Założyłam jej kaganiec na czas spuszczenia i była jeszcze gorsza. Zamiast przychodzić na zawołanie latała jak głupia... :roll:[/QUOTE]

No to linka 10m i nie ma uciekania ;)

[quote name='dOgLoV']No to dobrze że chociaż mniej więcej wiecie jak z tym walczyć ;)
zdrówka dla Theosia :loveu:[/QUOTE]

Mam nadzieję, że to trafiona diagnoza ;)
Dzięki :)