Izabela124. Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='Pani Profesor']niemiecki się przydaje, podobno w piekle są zajęcia z matematyki w tym języku, 24/7 :diabloti:Ha ha ha :D http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5156_zpsdaa81866.jpg :loveu: Super zdjęcia z wypadu w góry! Quote
*Magda* Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 Trzymajcie jutro kciuki za Theosia :roll: Nabawił się (chyba) jakiegoś wirusa i rano jadę z nim do lekarza :( Quote
angineuuka Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='magdabroy']Trzymajcie jutro kciuki za Theosia :roll: Nabawił się (chyba) jakiegoś wirusa i rano jadę z nim do lekarza :([/QUOTE] bosko ***** :( daj znać jutro. Quote
*Magda* Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='Angi']bosko ***** :( daj znać jutro.[/QUOTE] Tak bosko, że Smecta mu nie pomaga :shake::( Rano dopiero będę znała godzinę, o której mnie przyjmie :mdleje: Mam nadzieję, że nie będę czekać cały dzień na wizytę:roll: Quote
*Magda* Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='Angi']a nie możesz na pogotowie jechać?[/QUOTE] Po ostatnim byciu na pogotowiu wiem, że nic mi nie pomogą :shake: Pewnie nawet jutro lekarz będzie mnie chciał zbyć, bo według niego 1x biegunka na dzień, to nie choroba :shake: Quote
angineuuka Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 No może i nie, ale jednak to dziecko... Quote
łamAga Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Ojojoj to nie dobrze :-( trzymam kciuki żeby was szybko przyjęli :roll: Mnie też coś pobiera , gardło mnie boli , katar mnie męczy .... Quote
angineuuka Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 mnie też cos biere, a i tata na pogotowie pojechał... żyć nie umierać. *****. Quote
łamAga Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 to chyba to powietrze tak na nas działa .... ale ja już chyba z rok nie byłam przeziębiona więc kiedyś musze być hehe Quote
*Magda* Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='Angi']No może i nie, ale jednak to dziecko... Normalnie muszą być więcej niż 2 w ciągu dnia :roll: Ale młody już od poniedziałku ma problemy z kopką :shake: dostanie smecte, to kolejna jest ok ;) A za kilka godzin znowu to samo :( Dziś już były 2 takie nie fajne, że nie będę już kombinować ze smectą, tylko z rana umawiamy się na wizytę :roll: [quote name='Ty$ka']O nie... zdrowia życzymy... Dzięki... [quote name='dOgLoV']Ojojoj to nie dobrze trzymam kciuki żeby was szybko przyjęli Oby ;) Quote
agaga21 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 a co młodemu dokładnie dolega? tylko brzydka kupa czy jeszcze coś? Quote
*Magda* Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 [quote name='agaga21']a co młodemu dokładnie dolega? tylko brzydka kupa czy jeszcze coś?[/QUOTE] Tylko kupka. Od poniedziałku leci z niego sama brudna woda, 1x dziennie :roll: Wczoraj, po sobotniej dawce smecty, rano zrobił w miarę normalną ;) Ale już koło godz. 14 znowu woda, a wieczorem przed spaniem: woda z kawałkami niestrawionego jedzenia :-( I niektóre z nich miały kwaśny zapach :shake: Do wczoraj byłam pewna, że nic go nie boli ;) Bawił się, na dworze biegał, jadł normalnie ;) Ale wczoraj wieczorem, jakieś 20 min. po zaśnięciu, obudził się z płaczem :( Posiedziałam z nim 10 min. i położyłam z powrotem spać. Więcej się już nie obudził do rana ;) No ale pewności nie mam czy wczoraj, to nie był ból brzucha :niewiem: [quote name='Yuki_']Dzień dobry! ;) Jak tam poranek?[/QUOTE] Hej :) W oczekiwaniu, aż będę mogła o 8 dzwonić do lekarza :roll: Quote
maxishine. Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 I jak, umówiłaś małego do lekarza? ;) Quote
agaga21 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 to czekamy na wieści od lekarza. wiem, że przy maluchu "byle co" martwi a problemy kupkowe lubią się przeciągać. dobrze, że nie załatwia się tak kilka razy w ciągu dnia, bo mógłby sie odwodnić. coś mu ewidentnie zaszkodziło, może to jakaś niestrawność? a może faktycznie wirus. daj znać co lekarz powiedział. Quote
*Magda* Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 Jesteśmy po wizycie ;) Według lekarza, to po wirusowe nietrawienie laktozy. Przez tydzień młody ma jeść produkty wolne właśnie od laktozy, mięso tylko białe (czyli drób i ryby). Jak do następnego poniedziałku kupka się nie unormuje, to mam przyjechać z próbką do badania. Pobiorą mu wtedy też krew. Do tego został zważony, żeby było wiadomo czy nie traci na wadze ;) Więc po południu jedziemy szukać mleka modyfikowanego bez laktozy ;) I jakiś jogurtów, bo Theoś bez jogurtów i mleka nie może funkcjonować :D Quote
maxishine. Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 A ja właśnie wróciłam z młodą z miasta. ;) Kena zżera wszystko co popadnie na spacerze, co mnie bardzo denerwuje. Założyłam jej kaganiec na czas spuszczenia i była jeszcze gorsza. Zamiast przychodzić na zawołanie latała jak głupia... :roll: Quote
łamAga Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 No to dobrze że chociaż mniej więcej wiecie jak z tym walczyć ;) zdrówka dla Theosia :loveu: Quote
*Magda* Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 [quote name='Yuki_']A ja właśnie wróciłam z młodą z miasta. ;) Kena zżera wszystko co popadnie na spacerze, co mnie bardzo denerwuje. Założyłam jej kaganiec na czas spuszczenia i była jeszcze gorsza. Zamiast przychodzić na zawołanie latała jak głupia... :roll:[/QUOTE] No to linka 10m i nie ma uciekania ;) [quote name='dOgLoV']No to dobrze że chociaż mniej więcej wiecie jak z tym walczyć ;) zdrówka dla Theosia :loveu:[/QUOTE] Mam nadzieję, że to trafiona diagnoza ;) Dzięki :) Quote
maxishine. Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Kupiłam linkę 15 metrów ;) Mam nadzieję że kiedyś przestanie zjadać rzeczy na spacerze. Quote
Recommended Posts