*Magda* Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 [quote name='dOgLoV']hejka ;)[/QUOTE] Hejka :) Ktoś ma ochotę jeszcze oglądać moje zdjęcia z zeszłego weekendu? :hmmmm: Quote
*Magda* Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 Chyba nikt :( Trudno. I tak dodam :eviltong: Quote
łamAga Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='magdabroy']Hejka :) Ktoś ma ochotę jeszcze oglądać moje zdjęcia z zeszłego weekendu? :hmmmm:[/QUOTE] jeszcze pytasz ? :mad: Quote
łamAga Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Jak nikt , ja napisałam że chce !!!! Śliczny Theoś :loveu: Torka też oczywiście :loveu: Quote
*Magda* Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 [quote name='dOgLoV']Jak nikt , ja napisałam że chce !!!! Śliczny Theoś :loveu: Torka też oczywiście :loveu:[/QUOTE] Napisałaś jak już mój post był :eviltong: Dzięki :) Winka nie dostałam, ale nalał mi orzechówki :loveu: Quote
angineuuka Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 chciałam zacytować zdjęcie, ale coś mi nie idzie więc powiem ze wszystkie są boskie :D Quote
*Magda* Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 [quote name='Angi']chciałam zacytować zdjęcie, ale coś mi nie idzie więc powiem ze wszystkie są boskie :D[/QUOTE] Dziękuję bardzo :) Quote
*Magda* Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 I to już koniec śnieżnych fotek :eviltong: Quote
łamAga Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Super :loveu: widac że Torka była mega szczesliwa ze mogła pobawić sie w białym puchu :loveu::loveu::loveu::loveu: ale jak to nie będzie ? to już koniec zdjęć ? :roll: Quote
*Magda* Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='dOgLoV']Super :loveu: widac że Torka była mega szczesliwa ze mogła pobawić sie w białym puchu :loveu::loveu::loveu::loveu: ale jak to nie będzie ? to już koniec zdjęć ? :roll:[/QUOTE] Tak, Tora kocha zimę i śnieg :) 140 zdjęć w 7 dni, to mało :mad: Quote
*Magda* Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='dOgLoV']no :roll:[/QUOTE] Wstaw tyle u siebie, a potem będziemy gadać :eviltong: Quote
łamAga Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='magdabroy']Wstaw tyle u siebie, a potem będziemy gadać :eviltong:[/QUOTE] będzie ciężko :eviltong: Quote
Recommended Posts