Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

understandme napisał(a):
Nasze koty też, tak jak Lumpek, lubię siedzieć za kwiatkami :evil_lol:

To tak jak moje- a moja mama, która ma fioła na punkcie roślinek, wpada w szał, kiedy w ogródku wszystkie kwiatki pogniecione :evil_lol:

Posted

mychaaaaa napisał(a):
o! mój reaguje podobnie :evil_lol:

swoją drogą kiedyś rozmawiałam z kolegą na temat różnych par. I mówię do niego, że jakoś tak głupio bywa, że często fajna dziewczyna jest z głupim chłopakiem albo na odwrót... a on na to "noo, twój Michał to też normalny facet..." :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobre :evil_lol:

http://img815.imageshack.us/img815/1199/dsc4493.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu:

http://img839.imageshack.us/img839/5023/dsc4501r.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

biscuit napisał(a):
Doczekasz, doczekasz. Poza tym, jak już przyjdzie, to będziesz miała go dosyć ;)

Pada deszcz :(

understandme napisał(a):
Nasze koty też, tak jak Lumpek, lubię siedzieć za kwiatkami :evil_lol:

Koty lubią okna, a to że ludzie stawiają tam kwiatki, to nie ich wina :D

panbazyl napisał(a):
chcesz troche sniegu? mam tu za dużo a jeszcze pada dziadostwo.....
Fajne foty :)

Ciągle tylko obiecujesz :mad:
Dzięki :)

Posted

oj to byście kota do adopcji nie dostaly (ostatnio jestem cięta na te kocie faszystki z adopcji), bo kwiatki sa na oknie - zero adopcji w tym miejscu - a jak jeszcze firanki - tym wieksze zero.... (a moj kot
[*] nie siadał na parapetach, firanki go nie obchodziły, on tylko zatykał przeciągi samym sobą.... ale coż panie od adopcji wiedzą wszystko najlepiej...)

ja dzis na nartach "jeździłam" hehehe - po płaskim oczywiście.

Posted

Dlatego ja Lupka adoptowałam od kobiety poleconej przez schronisko ;) Nikt nie wnikał w szczegóły co mam a czego nie mam w domu. Pani już była mile zaskoczona, jak przyjechałam z transportówką, bo większość ludzi wraca z kotem na rękach. A ja wolałam przewieźć kota (którego przecież nie znałam) w bezpieczny sposób ;)

Narty nie dla mnie :shake: Mało sobie nóg nie połamałam 3 lata temu na nartach. Ale snowboard jak najbardziej :p

Posted

a myslisz że ja to jeżdże na tych nartach? ja sie ślizgam jak dziecko z podstawowki :diabloti: musi to wygladać dość komicznie, ale co tam. Plaskiego tu niewiele, więc nie mam za bardzo gdzie poszalec. Bo z górki to ja zjeżdżać nie będę. :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
Bież psy na smycz i niech Cię ciągną ;)

one by chciały - mam szelki nawet do tego, ale ja hamulców nie mam w nartach..... a Pirania jak włączy pierwszą kosmiczną to chwila i w kosmos lecimy.....

Posted

dOgLoV napisał(a):
Przyszłam Cie pocieszyc :lol: leje u nas deszcz :roll:

Przyszłam po to samo :lol: U nas leje i śnieg topnieje :placz:

Posted

ja tez wczoraj poszalałam z fotami w śniegu. Pewnie kolo soboty coś wrzucę (Pirania jest obfocona - tak tylko uprzedzam pytania).
za to teraz co chwila z wielkim hałasem spada mi snieg z dachu (mam dość stromy dach).... Na szczęście tu bezludzie, to moze tak sobie spadać.

Posted

Dobrze Wam tak :eviltong::diabloti: Dobijaliście mnie śniegiem, to teraz cierpcie tak jak ja muszę cierpieć :evil_lol:
No ja mam nadzieję, że Pirania obfocona, ale nie tylko od dooopy strony :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Dobrze Wam tak :eviltong::diabloti: Dobijaliście mnie śniegiem, to teraz cierpcie tak jak ja muszę cierpieć :evil_lol:

złośliwa jesteś :evil_lol::eviltong: ciekawe ile sie modliłaś na ten deszcz dla nas :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
złośliwa jesteś :evil_lol::eviltong: ciekawe ile sie modliłaś na ten deszcz dla nas :evil_lol:

Jastem złośliwa, to fakt ;) Ale nie modliłam się o deszcz dla Was :shake: Nie jestem szamanką od deszczu :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Jastem złośliwa, to fakt ;) Ale nie modliłam się o deszcz dla Was :shake: Nie jestem szamanką od deszczu :evil_lol:

Wiem wiem :lol: zartowałam :lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
No ja mam nadzieję, że Pirania obfocona, ale nie tylko od dooopy strony :evil_lol:

wiesz co - na pewno ogon sie gdzieś załapał :) Ona ma bardzo fotogeniczny ogon.