xyzxyz Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 understandme napisał(a):Nasze koty też, tak jak Lumpek, lubię siedzieć za kwiatkami :evil_lol: To tak jak moje- a moja mama, która ma fioła na punkcie roślinek, wpada w szał, kiedy w ogródku wszystkie kwiatki pogniecione :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 mychaaaaa napisał(a):o! mój reaguje podobnie :evil_lol: swoją drogą kiedyś rozmawiałam z kolegą na temat różnych par. I mówię do niego, że jakoś tak głupio bywa, że często fajna dziewczyna jest z głupim chłopakiem albo na odwrót... a on na to "noo, twój Michał to też normalny facet..." :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobre :evil_lol: http://img815.imageshack.us/img815/1199/dsc4493.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: http://img839.imageshack.us/img839/5023/dsc4501r.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 biscuit napisał(a):Doczekasz, doczekasz. Poza tym, jak już przyjdzie, to będziesz miała go dosyć ;) Pada deszcz :( understandme napisał(a):Nasze koty też, tak jak Lumpek, lubię siedzieć za kwiatkami :evil_lol: Koty lubią okna, a to że ludzie stawiają tam kwiatki, to nie ich wina :D panbazyl napisał(a):chcesz troche sniegu? mam tu za dużo a jeszcze pada dziadostwo..... Fajne foty :) Ciągle tylko obiecujesz :mad: Dzięki :) Quote
łamAga Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 mychaaaaa napisał(a): Koty lubią okna, a to że ludzie stawiają tam kwiatki, to nie ich wina :D Dzięki :) Świeta racja !!!! Quote
panbazyl Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 oj to byście kota do adopcji nie dostaly (ostatnio jestem cięta na te kocie faszystki z adopcji), bo kwiatki sa na oknie - zero adopcji w tym miejscu - a jak jeszcze firanki - tym wieksze zero.... (a moj kot [*] nie siadał na parapetach, firanki go nie obchodziły, on tylko zatykał przeciągi samym sobą.... ale coż panie od adopcji wiedzą wszystko najlepiej...) ja dzis na nartach "jeździłam" hehehe - po płaskim oczywiście. Quote
*Magda* Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Dlatego ja Lupka adoptowałam od kobiety poleconej przez schronisko ;) Nikt nie wnikał w szczegóły co mam a czego nie mam w domu. Pani już była mile zaskoczona, jak przyjechałam z transportówką, bo większość ludzi wraca z kotem na rękach. A ja wolałam przewieźć kota (którego przecież nie znałam) w bezpieczny sposób ;) Narty nie dla mnie :shake: Mało sobie nóg nie połamałam 3 lata temu na nartach. Ale snowboard jak najbardziej :p Quote
panbazyl Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 a myslisz że ja to jeżdże na tych nartach? ja sie ślizgam jak dziecko z podstawowki :diabloti: musi to wygladać dość komicznie, ale co tam. Plaskiego tu niewiele, więc nie mam za bardzo gdzie poszalec. Bo z górki to ja zjeżdżać nie będę. :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Bież psy na smycz i niech Cię ciągną ;) Quote
panbazyl Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 magdabroy napisał(a):Bież psy na smycz i niech Cię ciągną ;) one by chciały - mam szelki nawet do tego, ale ja hamulców nie mam w nartach..... a Pirania jak włączy pierwszą kosmiczną to chwila i w kosmos lecimy..... Quote
łamAga Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Przyszłam Cie pocieszyc :lol: leje u nas deszcz :roll: Quote
mychaaaaa Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 dOgLoV napisał(a):Przyszłam Cie pocieszyc :lol: leje u nas deszcz :roll: a u nas nadal sypie śnieg :loveu::diabloti: Quote
Vilena Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 dOgLoV napisał(a):Przyszłam Cie pocieszyc :lol: leje u nas deszcz :roll: Przyszłam po to samo :lol: U nas leje i śnieg topnieje :placz: Quote
Karro Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 U mnie też dzisiaj deszczowo i chlapowato, ale wczoraj przynajmniej sniezne zdjęcia były :) Quote
panbazyl Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 ja tez wczoraj poszalałam z fotami w śniegu. Pewnie kolo soboty coś wrzucę (Pirania jest obfocona - tak tylko uprzedzam pytania). za to teraz co chwila z wielkim hałasem spada mi snieg z dachu (mam dość stromy dach).... Na szczęście tu bezludzie, to moze tak sobie spadać. Quote
*Magda* Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Dobrze Wam tak :eviltong::diabloti: Dobijaliście mnie śniegiem, to teraz cierpcie tak jak ja muszę cierpieć :evil_lol: No ja mam nadzieję, że Pirania obfocona, ale nie tylko od dooopy strony :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 magdabroy napisał(a):Dobrze Wam tak :eviltong::diabloti: Dobijaliście mnie śniegiem, to teraz cierpcie tak jak ja muszę cierpieć :evil_lol: złośliwa jesteś :evil_lol::eviltong: ciekawe ile sie modliłaś na ten deszcz dla nas :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 dOgLoV napisał(a):złośliwa jesteś :evil_lol::eviltong: ciekawe ile sie modliłaś na ten deszcz dla nas :evil_lol: Jastem złośliwa, to fakt ;) Ale nie modliłam się o deszcz dla Was :shake: Nie jestem szamanką od deszczu :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 magdabroy napisał(a):Jastem złośliwa, to fakt ;) Ale nie modliłam się o deszcz dla Was :shake: Nie jestem szamanką od deszczu :evil_lol: Wiem wiem :lol: zartowałam :lol: Quote
panbazyl Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 magdabroy napisał(a):Dobrze Wam tak :eviltong::diabloti: Dobijaliście mnie śniegiem, to teraz cierpcie tak jak ja muszę cierpieć :evil_lol: No ja mam nadzieję, że Pirania obfocona, ale nie tylko od dooopy strony :evil_lol: wiesz co - na pewno ogon sie gdzieś załapał :) Ona ma bardzo fotogeniczny ogon. Quote
Vilena Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Dzień dobry :) U mnie znów sypie śnieg :multi: :evil_lol: Quote
panbazyl Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 a u mnie nie :) :) :) większośc tego co była już przeszla do historii :) ale pewnie nie na długo.... Quote
*Magda* Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Vilena napisał(a):Dzień dobry :) U mnie znów sypie śnieg :multi: :evil_lol: Dobry wieczór ;) :angryy::mad: Quote
Recommended Posts