Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

panbazyl napisał(a):
taaa, a ja nawet postawilam swoj namiot obok ich, ale o tym, ze sąsiadujemy zgadalyśmy się dopiero duzo później.... z reszta to byla koszmarna wystawa, chyba 1 czy 2 przypadki śmiertelnego zejścia psów z powodu upału, do tego jeszcze burza ogólnie dno.

Szczerze mówiąc, bo tej naszej dziurze nie ma się czego więcej spodziewać... Mnie to i tak zszokowało, że w ogóle wystawa w Radomiu...

Posted

Tora tak wypatrywała swojego pana, który gdzieś tam jeździł na motorze ;)

W końcu raczyła mnie obdarzyć swoim spojrzeniem :)

Robimy fikołka :D

Szczęśliwa sucz :)

Posted

Całkiem dobrze, dziękuję ;) Gdyby nie rosnący brzuch, to bym nie wiedział, że rośnie we mnie mój dzidziuś :loveu: Choć nie ukrywam, że coraz mniej chętnie chodzę do pracy :shake: No i mam nadzieję, ża za około miesiąc będę już mogła posiedzieć już w domu do porodu ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']
a ja myslalam ze tylko u tybetanów zdarzają sie zlosliwosci miedzy hodowcami :evil_lol:[/QUOTE]
hmmm.... ja tez myślałam, że hodowcy psów są normalnymi ludźmi którzy mają hobby, al to sa ludzie w większości skladajacy się z zazdrości i fałszu (kurza morda, też jestem hodowcą!!!!!) fuj.

Posted

[quote name='magdabroy']Ja też lubię taką wyciągniętą Torkę ;)

Tak, nylonowe :) Kupione u Marta_Ares ;)[/QUOTE]

"wyciągniętą"...hihi...Torcia postanowiła sobie, że w nowym roku zostanie jamniczkiem :lol:
I jak się sprawdzają? ;) Bo mój pajac ma aktualnie skórzaną obrożę, ale to się w ogóle dla niego nie nadaje, bo ześlizguje mu się z karku (ech...to jego futro) i dlatego myślałam o szelkach. Tylko tak się zastanawiam, czy przypadkiem nylon nie zdałby lepiej egzmainu od skóry...

Posted

[quote name='biscuit']"wyciągniętą"...hihi...Torcia postanowiła sobie, że w nowym roku zostanie jamniczkiem :lol:
I jak się sprawdzają? ;) Bo mój pajac ma aktualnie skórzaną obrożę, ale to się w ogóle dla niego nie nadaje, bo ześlizguje mu się z karku (ech...to jego futro) i dlatego myślałam o szelkach. Tylko tak się zastanawiam, czy przypadkiem nylon nie zdałby lepiej egzmainu od skóry...[/QUOTE]

Jamniki to nie mój typ :) Chyba, że kiedyś będą jamniki 30kg :D

Jestem bardzo z nich zadowolona :) Bardzo dobrze mi się Torę na nich prowadzi. Czsem jak jedziemy gdzieś blisko, to zdaża mi się ich używać jako szelek samochodowych ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Jamniki to nie mój typ :) Chyba, że kiedyś będą jamniki 30kg :D

Jestem bardzo z nich zadowolona :) Bardzo dobrze mi się Torę na nich prowadzi. Czsem jak jedziemy gdzieś blisko, to zdaża mi się ich używać jako szelek samochodowych ;)[/QUOTE]

Kto wie... może kiedyś takie wyhodują...:D
A z dobraniem rozmaru nie miałaś problemu? :)

Posted

[quote name='biscuit']
A z dobraniem rozmaru nie miałaś problemu? :)[/QUOTE]

Podałam obwód klatki piersiowej zaraz za przednimi łapami i szelki są uszyte na wymiar ;) Ale mają też regulację także jest ok :)

Posted

[quote name='magdabroy']Podałam obwód klatki piersiowej zaraz za przednimi łapami i szelki są uszyte na wymiar ;) Ale mają też regulację także jest ok :)[/QUOTE]

Przepraszam za to przesłuchanie, ale jeśli możesz powiedzieć, ile Cię to kosztowało?

Posted

[quote name='biscuit']Przepraszam za to przesłuchanie, ale jeśli możesz powiedzieć, ile Cię to kosztowało?[/QUOTE]

O ile dobrze pamiętam, to szelki ze smyczą 65zł (albo jakoś tak zbliżona cena)

Posted

[quote name='magdabroy']O ile dobrze pamiętam, to szelki ze smyczą 65zł (albo jakoś tak zbliżona cena)[/QUOTE]

No to wyszłaś na tym lepiej niż ja, bo ja kupiłam Atosowi właśnie smycz i obrożę jakieś cztery miesiące temu za ok. 50 zł. i już przestają się nadawać do użytku

Posted

bardzo fajne psie smycze-obroże robi też Taks - tu na dogo. ceny tez bardzo ok. Za 2 duze ozobne obroże i 3 smycze z mocnymi karabinkami zaplacilam jakoś ponad 60 zl, ale niewiele.

Posted

ja na bazarku kupiłam takie fajne szelki na Sonię za 19 zł :) gdzieś u mnie w galerii jest zdjęcie.
i obrożę to mamy tylko skórzane i jestem zadowolona. I u mnie mają już po 2-3 lata i bez zarzutów są.... :) jakoś do innych przekonać się nie mogę i jakoś zaufania nie mam....