Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

understandme napisał(a):
Wschód słońca piękny, ale mi by się nie chciało wstawać tak rano żeby robić zdjęcia :evil_lol:

Jakie rano :D To była 8, więc nie tak wcześnie ;) Ja mam wschód tak z godzinkę później niż Wy :)

Vilena napisał(a):

Ale ładnie! :loveu:

Dziękuję :)

mychaaaaa napisał(a):
Jakie piękne widoki! :loveu: u nas jakoś szaro buro, nie ma takich wschodów i zachodów... ale za to śnieg mamy :evil_lol:

Paulina :mad:

dOgLoV napisał(a):
Super poranne zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu:

jak widze tą chlape u nas to zaczynam Ci zazdrościc tego braku śniegu ;)

Dziękuję :)

Teraz to mi zazdrościsz, a wczoraj mnie dobijałaś, że masz biało :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
hihihihihihihihihih jak juz pisałam Kobieta zmienna jest :evil_lol:

To ja jestem jakaś inna :evil_lol: Zmieniam zdanie, ale nie co 24h (albo częściej) :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
To ja jestem jakaś inna :evil_lol: Zmieniam zdanie, ale nie co 24h (albo częściej) :eviltong:

Nie , Ty jesteś normalna to ja jestem "INNA" :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Skoro tak mówisz (piszesz), to ja się kłucić nie będę, w końcu jesteś starsza :eviltong::evil_lol:

:evil_lol:

Sebastian kiedy mówie " ale ja jestem głupia " zawsze kwituje to tekstem " z grzecznosci nie zaprzeczę" :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Sebastian kiedy mówie " ale ja jestem głupia " zawsze kwituje to tekstem " z grzecznosci nie zaprzeczę" :evil_lol:

o! mój reaguje podobnie :evil_lol:

swoją drogą kiedyś rozmawiałam z kolegą na temat różnych par. I mówię do niego, że jakoś tak głupio bywa, że często fajna dziewczyna jest z głupim chłopakiem albo na odwrót... a on na to "noo, twój Michał to też normalny facet..." :diabloti:

Posted

mychaaaaa napisał(a):

swoją drogą kiedyś rozmawiałam z kolegą na temat różnych par. I mówię do niego, że jakoś tak głupio bywa, że często fajna dziewczyna jest z głupim chłopakiem albo na odwrót... a on na to "noo, twój Michał to też normalny facet..." :diabloti:

No to Ci pojechał po całości :evil_lol: