Vilena Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 http://img707.imageshack.us/img707/8664/dsc4496h.jpg :-o Ale ładnie! :loveu: Quote
Karro Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Wschód słońca piękny, ale mi by się nie chciało wstawać tak rano żeby robić zdjęcia :evil_lol: Quote
mychaaaaa Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Jakie piękne widoki! :loveu: u nas jakoś szaro buro, nie ma takich wschodów i zachodów... ale za to śnieg mamy :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Super poranne zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu: jak widze tą chlape u nas to zaczynam Ci zazdrościc tego braku śniegu ;) Quote
mychaaaaa Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 dOgLoV napisał(a):jak widze tą chlape u nas to zaczynam Ci zazdrościc tego braku śniegu ;) A u nas chlapy nie ma :) jest dużo białego puchu :loveu: Quote
*Magda* Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 understandme napisał(a):Wschód słońca piękny, ale mi by się nie chciało wstawać tak rano żeby robić zdjęcia :evil_lol: Jakie rano :D To była 8, więc nie tak wcześnie ;) Ja mam wschód tak z godzinkę później niż Wy :) Vilena napisał(a): Ale ładnie! :loveu: Dziękuję :) mychaaaaa napisał(a):Jakie piękne widoki! :loveu: u nas jakoś szaro buro, nie ma takich wschodów i zachodów... ale za to śnieg mamy :evil_lol: Paulina :mad: dOgLoV napisał(a):Super poranne zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu: jak widze tą chlape u nas to zaczynam Ci zazdrościc tego braku śniegu ;) Dziękuję :) Teraz to mi zazdrościsz, a wczoraj mnie dobijałaś, że masz biało :eviltong: Quote
łamAga Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 magdabroy napisał(a): Teraz to mi zazdrościsz, a wczoraj mnie dobijałaś, że masz biało :eviltong: hihihihihihihihihih jak juz pisałam Kobieta zmienna jest :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 dOgLoV napisał(a):hihihihihihihihihih jak juz pisałam Kobieta zmienna jest :evil_lol: To ja jestem jakaś inna :evil_lol: Zmieniam zdanie, ale nie co 24h (albo częściej) :eviltong: Quote
łamAga Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 magdabroy napisał(a):To ja jestem jakaś inna :evil_lol: Zmieniam zdanie, ale nie co 24h (albo częściej) :eviltong: Nie , Ty jesteś normalna to ja jestem "INNA" :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Skoro tak mówisz (piszesz), to ja się kłucić nie będę, w końcu jesteś starsza :eviltong::evil_lol: Quote
łamAga Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 magdabroy napisał(a):Skoro tak mówisz (piszesz), to ja się kłucić nie będę, w końcu jesteś starsza :eviltong::evil_lol: :evil_lol: Sebastian kiedy mówie " ale ja jestem głupia " zawsze kwituje to tekstem " z grzecznosci nie zaprzeczę" :evil_lol: Quote
mychaaaaa Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 dOgLoV napisał(a):Sebastian kiedy mówie " ale ja jestem głupia " zawsze kwituje to tekstem " z grzecznosci nie zaprzeczę" :evil_lol: o! mój reaguje podobnie :evil_lol: swoją drogą kiedyś rozmawiałam z kolegą na temat różnych par. I mówię do niego, że jakoś tak głupio bywa, że często fajna dziewczyna jest z głupim chłopakiem albo na odwrót... a on na to "noo, twój Michał to też normalny facet..." :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 mychaaaaa napisał(a): swoją drogą kiedyś rozmawiałam z kolegą na temat różnych par. I mówię do niego, że jakoś tak głupio bywa, że często fajna dziewczyna jest z głupim chłopakiem albo na odwrót... a on na to "noo, twój Michał to też normalny facet..." :diabloti: No to Ci pojechał po całości :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Lumpencja :loveu: Toruśka :loveu: Quote
mychaaaaa Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 oo! u Was też już prawie zimowo :) macie szron na trawie ;) http://img192.imageshack.us/img192/2074/dsc4478r.jpg Tora ślicznie się w tej scenerii prezentuje :loveu: Quote
*Magda* Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 [quote name='mychaaaaa']oo! u Was też już prawie zimowo :) macie szron na trawie ;) http://img192.imageshack.us/img192/2074/dsc4478r.jpg Tora ślicznie się w tej scenerii prezentuje :loveu: Prawie robi wielką różnicę :eviltong: Mróz jest od kilku dni, ale śniegu nie zapowiadają :shake: Dzięki ;) Quote
xyzxyz Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 http://img192.imageshack.us/img192/2074/dsc4478r.jpg Znowu ta postura, któej jestem fanką :loveu: I jeszcze się śniegu nie doczekaliście...? ;) Quote
*Magda* Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 biscuit napisał(a): I jeszcze się śniegu nie doczekaliście...? ;) Nie :shake: I raczej się nie doczekam :placz: Quote
xyzxyz Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 magdabroy napisał(a):Nie :shake: I raczej się nie doczekam :placz: Doczekasz, doczekasz. Poza tym, jak już przyjdzie, to będziesz miała go dosyć ;) Quote
Karro Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Nasze koty też, tak jak Lumpek, lubię siedzieć za kwiatkami :evil_lol: Quote
panbazyl Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 chcesz troche sniegu? mam tu za dużo a jeszcze pada dziadostwo..... Fajne foty :) Quote
Recommended Posts