Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć wszystkim ;)

dOgLoV napisał(a):

cos tu u was cisza ostatnio ;)

jak tam fasolek ?? :loveu:

Cicho?! Jakoś tak nie mam co wrzucić nowego :( Ciągle pada deszcz. Nawet dzisiaj mi powyginało druty w parasolce, bo tak wiało :(

Fasolek ma się dobrze :) Kolejna wizyta 7.02 i mam nadziję, że zobaczę płeć :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Cześć wszystkim ;)

Cicho?! Jakoś tak nie mam co wrzucić nowego :( Ciągle pada deszcz. Nawet dzisiaj mi powyginało druty w parasolce, bo tak wiało :(

Fasolek ma się dobrze :) Kolejna wizyta 7.02 i mam nadziję, że zobaczę płeć :)

a u nas znowu sypie snieg , bardzooooo mokry snieg :roll: juz widze jaka jutro bedzie chlapa :roll:

super :multi: to na pewno mężczyzna :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Oby :modla::modla::modla:

Najwazniejsze zeby było zdrowe i zeby było szczesliwe rozwiazanie ;)

jak juz urodzisz i bedziecie w domu to opowiem Ci co spotkało moja koleżanke :roll:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Najwazniejsze zeby było zdrowe i zeby było szczesliwe rozwiazanie ;)

jak juz urodzisz i bedziecie w domu to opowiem Ci co spotkało moja koleżanke :roll:

Wiem :) Córeczka też mile widziana ;)

Zanim urodzę i będę w domu, to jeszcze pół roku :crazyeye: Dawaj teraz, jestem twarda, nic mnie nie rusza :eviltong:

Posted (edited)

magdabroy napisał(a):
Wiem :) Córeczka też mile widziana ;)

Zanim urodzę i będę w domu, to jeszcze pół roku :crazyeye: Dawaj teraz, jestem twarda, nic mnie nie rusza :eviltong:

Przeniosłam do PW ;)

Edited by dOgLoV
Posted

magdabroy napisał(a):
Ja jestem tą najmniejszą osóbką w gronie :D Żart ;) A tak poważnie, to ja mam swoje zdjęcie w profilu, więc mogłaś zobaczyć jak wyglądam ;) Nie jestem tak całkiem anonimowa :)

Widziałam widziałam :lol: ale zapomniałam ze widziałam :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Moja mama zawsze mówiła: kto nie ma w głowie, ten ma w nogach. Więc to nie do końca tak bezboleśnie, bo potem nogi bolą ;)

Oj tak nogi mnie bardzo czesto bolą :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
To już wiesz dlaczego :evil_lol:

:evil_lol:

tylko ja sie zastanawiam skad ja mam taka skleroze bo masła nie lubie i chleb zazwyczaj smaruje majonezem , tlustego tez nie jem bo tluste mieso mnie obrzydza :lol: chyba jednak w domu maja racje ze moja skleroza wynika z roztrzepania , wczora znowu zbiłam tależ zaraz po tym jak zbiłam litrowy słoik :evil_lol:

Posted

Agnieszka, a myślisz, że majonez jest "chudy" :evil_lol: Przecież to sam olej :evil_lol::eviltong:

understandme napisał(a):
Ale ptaszyska na zdjęciach :) Uwielbiam takie :loveu:

Ja też :loveu: