*Magda* Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='dOgLoV']z typu " najgorsza matka swiata " (TLC) :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: Byliśmy z mężem na porannym spacerku z Torą (godz.9) i mówię mu, że za kilka miesięcy skończy się spanie w niedziele do której chcemy. A on na to: -Ty będziesz wstawać, a ja będę spał :angryy: To się nazywa kochający mąż :diabloti: [quote name='dOgLoV']Witamy :lol:[/QUOTE] Siema :hand: Quote
panbazyl Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 on ma rację.... niestety. Bo faceci NIE SŁYSZĄ tego, że w nocy dzieci płaczą. Nie wiem jak oni to robią, ale im to nie przeszkadza.... wyjściem z sytuacji jest kopniak w pewną część ciała z lekkim warknięciem - idź zobacz co się dzieje (tu możesz dodać, że masz bóle czy skurcze w najdziwniejszych miejscach ciała i sie ruszyć nie możesz). Faceci to jakby inny gatunek. kosmici. Quote
Karro Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='magdabroy'] Byliśmy z mężem na porannym spacerku z Torą (godz.9) i mówię mu, że za kilka miesięcy skończy się spanie w niedziele do której chcemy. A on na to: -Ty będziesz wstawać, a ja będę spał :angryy: To się nazywa kochający mąż :diabloti: [/QUOTE] W mojej rodzinie bywała taka rozmowa między facetem a kobietą - Chodź idziemy. - To idźcie :evil_lol: Kochający mąż a jakże :evl_lol: Quote
*Magda* Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='understandme']W mojej rodzinie bywała taka rozmowa między facetem a kobietą - Chodź idziemy. - To idźcie :evil_lol: Kochający mąż a jakże :evil_lol: To my na 1 mieszkaniu jak mówiłam Chodź pójdziemy na spacer, to mój mąż brał kluczyki do auta :D Na 2 mieszkaniu mieliśmy balkon i jak chciałam iść na spacer, to otwierał mi drzwi na balkon :D Quote
łamAga Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='magdabroy']To my na 1 mieszkaniu jak mówiłam Chodź pójdziemy na spacer, to mój mąż brał kluczyki do auta :D Na 2 mieszkaniu mieliśmy balkon i jak chciałam iść na spacer, to otwierał mi drzwi na balkon :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobre :lol: Quote
*Magda* Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Przyszedł mróz, a śniegu jak nie było tak nie ma :angryy: Quote
Vilena Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='magdabroy']Przyszedł mróz, a śniegu jak nie było tak nie ma :angryy:[/QUOTE] Nie martw się dotrze na pewno i do Ciebie. Mnie już zasypało :lol: Quote
panbazyl Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 jak ktos chce śniegu - moge DHL wysłać :) Quote
*Magda* Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='Vilena']Nie martw się dotrze na pewno i do Ciebie. Mnie już zasypało :lol:[/QUOTE] W weekend ma być deszcz i 7 stopni powyżej zera :( Nie mam co liczyć na śnieg :placz: [quote name='panbazyl']jak ktos chce śniegu - moge DHL wysłać :)[/QUOTE] Już mi obiecałaś, ale albo nie wysłałaś albo DHL do mnie nie dojechał :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Kj3UjrwPnrE :D:D:D Quote
monika15 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='magdabroy']Przyszedł mróz, a śniegu jak nie było tak nie ma :angryy:[/QUOTE] Przyjeżdżaj do Polski :D Quote
*Magda* Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='monika15']Przyjeżdżaj do Polski :D[/QUOTE] Żeby to było takie proste, to już bym dawno siedziała w aucie i jechała na wschód ;) Quote
Vilena Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 U mnie za oknem teraz wygląda tak: :biggrina: Quote
panbazyl Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 u mnie architektura ciut inna, ale reszta podobnie. Quote
łamAga Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 U nas sypie dość mocno ale Sebastian juz wczoraj ze mnie pozgał bo jedziemy samochodem i było tak zimno bo sie jeszcze nie nagrzało a ja w pewnym momencie mówie " raz dwa trzy juz mi sie znudziła zima " :evil_lol: Quote
Vilena Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='dOgLoV']U nas sypie dość mocno ale Sebastian juz wczoraj ze mnie pozgał bo jedziemy samochodem i było tak zimno bo sie jeszcze nie nagrzało a ja w pewnym momencie mówie " raz dwa trzy juz mi sie znudziła zima " :evil_lol:[/QUOTE] Ja mam takie chwile zwątpienia w piękną zimę jak trzeba wstać na 6 rano do pracy :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Vilena']Ja mam takie chwile zwątpienia w piękną zimę jak trzeba wstać na 6 rano do pracy :evil_lol:[/QUOTE] A ja mam tak ze jak siedze w domu albo jestesmy z psami na spacerze to lubie dużooooo śniegu ale jak mam isc rano do pracy albo gdziekolwiek to jestem zła że jest zima :evil_lol: Kobieta zmienną jest :evil_lol: Quote
Vilena Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='dOgLoV']A ja mam tak ze jak siedze w domu albo jestesmy z psami na spacerze to lubie dużooooo śniegu ale jak mam isc rano do pracy albo gdziekolwiek to jestem zła że jest zima :evil_lol: Kobieta zmienną jest :evil_lol:[/QUOTE] Właśnie ja mam dokładnie tak samo :D Quote
łamAga Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Vilena']Właśnie ja mam dokładnie tak samo :D[/QUOTE] Uffff jak dobrze ze nie ejstem w tym sama bo juz myslalam ze ze mna cos nie tak jest :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Dziewczyny, co ja Wam zrobiłam, że mnie jeszcze dobijacie zdjęciami i opowieściami, że za oknem macie śnieg? :angryy::eviltong: Za jakie grzechy mnie tak męczycie? :placz: Quote
łamAga Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='magdabroy']Dziewczyny, co ja Wam zrobiłam, że mnie jeszcze dobijacie zdjęciami i opowieściami, że za oknem macie śnieg? :angryy::eviltong: Za jakie grzechy mnie tak męczycie? :placz:[/QUOTE] To dla lepszego samopoczucia skłamie ze u nas jest 35 stopni w plusie i zero pięć śniegu :B-fly::evil_lol: Quote
Vilena Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='dOgLoV']To dla lepszego samopoczucia skłamie ze u nas jest 35 stopni w plusie i zero pięć śniegu :B-fly::evil_lol:[/QUOTE] A ja jadę zaraz się opalać! Quote
*Magda* Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 dOgLoV napisał(a):To dla lepszego samopoczucia skłamie ze u nas jest 35 stopni w plusie i zero pięć śniegu :B-fly::evil_lol: Vilena napisał(a):A ja jadę zaraz się opalać! I tak wiem, że kłamiecie :eviltong: Quote
Recommended Posts