Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='panbazyl']zapakuje i wysle DHL ;)

Jak mi się śnieg marzy :oops: W tamtym roku, miałam takie fajne foty śnieżne, a teraz mam tylko błoto w polach :-(

Tego mi barkuje :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Już mam dość tej pogody :mad:
Dziś wkońcu wzieliśmy piłkę na spacer, bo już tyle dni były spacery bez piłki, żeby po tym błocie nie szalała. Ale dziś odpuściła i stwierdziłam, że niech już będzie brudna, byle tylko się wyszalała :)

Daj trochę śniegu :placz:

My bylismy wczoraj na spacerze ale to tez tak na szybko wkolo lasu i do domu bo zimno bylo i mokro :roll: juz bym wolala duuzo sniegu i wielki mróz :evil_lol:

Ja tez chce snieg :roll: precz z deszczem :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):
Właśnie dlatego ja też chcę, a tu nic :mad: Ciągle mam nadziję, że jeszcze przyjdzie zima ;)

Ostatnio cos słyszałam w tv ze w tym roku zima do nas nie przyjdzie :roll:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ale mi narobilas ochote na wspominki zimowe :evil_lol:

juz wybieram zdjecia z zeszłej zimy :evil_lol:

Hihihihi
Dawaj, dawaj ;) Chętnie pooglądam :)

Posted

ja to już dawno mówiłam, że zamiast tego błota to wolałabym porządny śnieg i mróz. Bo my na spacer nie chodzimy, bo wszędzie topimy się, a iść i mieć po kolana błota to nie interes. Wystarczy na podwórku jak szaleją to ślizgają się :(

a ja słyszałam, że niby w lutym może przyjść i na to liczę :loveu:
ja nawet nie odkopuję zimowych fotek, bo za mocno się nakręcę :(

Posted

[quote name='dOgLoV']Późnie jak fasolek troche podrosnie to Tora bedzie go ciągnęła na sankach :loveu:

Wiem :) Ale będzie jazda ;)

[quote name='Vilena']Nic się nie martw, u mnie jest to samo :( Też chcę zimowe fotki robić!!!

Może trzeba wykonać taniec indiański, żeby spadł śnieg :D

[quote name='Milena9']To mi się podoba:loveu: http://img525.imageshack.us/img525/7674/obraz145l.jpg

Dzięki

[quote name='biscuit']
Oj teraz to chyba i ja zgapię pomysł z zimowymi fotami :p

Dawaj, dawaj :) Może to coś pomoże i spadnie śnieg ;) A jak nie, to chociaż zima będzie w naszych galeriach :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Dawaj, dawaj :) Może to coś pomoże i spadnie śnieg ;) A jak nie, to chociaż zima będzie w naszych galeriach :)

No dokładnie...;)
Widzę, że nie tylko ja tak płaczę za tym śniegiem :D
Od przyszłego poniedziałku zaczynają się ferię, a tu zamiast szaleć z Atosem po śniegu, to mam błotko :roll: