*Magda* Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 dOgLoV napisał(a):Ja ostatnio jak ważyłam Nerona to ważył 45 kg :lol: tego to dopiero trudno utrzymać przy kąpaniu nie wspominając o Qwendzi :evil_lol: tylko Qwendzia sprawia mniej problemów przy kąpaniu niz Neron oszołom :evil_lol: Ale to musi być fajna zabawa wykąpać Qwenduchę :) Tyle futra :loveu: kalyna napisał(a):dokładnie Ciap mały, ale po tym jak ostatnio wyskoczył z wanny i go goniłam po łazience i wszystko było mokre to miałam dość :lol: i wymiguję się od kąpania :) ale mały pies ma inną wadę, bo nie lubi jeść wszystkiego tak jak Sonia. Ona wszystko pochłonie co jest jadalne, a Ciap wybrzydza :roll: Moja mama zawsze wspominała naszego pierwszego ONka, że on nie patrzył co ma w misce, tylko ILE jest w misce ;) I to fakt, większość znanych mi onków patrzy na ilość, a nie na jakość jedzenia. Quote
łamAga Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 magdabroy napisał(a):Ale to musi być fajna zabawa wykąpać Qwenduchę :) Tyle futra :loveu: Moja mama zawsze wspominała naszego pierwszego ONka, że on nie patrzył co ma w misce, tylko ILE jest w misce ;) I to fakt, większość znanych mi onków patrzy na ilość, a nie na jakość jedzenia. przy kapaniu Qwendy niedosyc ze jestes calutka mokra bo co ja namoczysz to sie otrzepuje to wszystko wokół pływa :evil_lol: To ja mam jakis wybryk natury w domu bo Neron raczej patrzy na jakość a nie na ilość :evil_lol: w ogóle to fancuskie podniebienie jest czasami kwicze ze smiechu jak cos próbuje koniuszkami zębów :evil_lol: Dzisiaj miałam straszny sen :/ śniła mi sie moja sunieczka która jest juz za TM , w tym snie miałam straszne wyrzuty sumienia ze ja zostawilam w domu i w ogole do niej nie przychodziłam i że pare miesięcy sama była w domu :| jeju jakie straszne uczucie :/ ehh tyle lat mineło od kiedy odeszła a ja dalej przeżywam to że jej nie ma :| Quote
*Magda* Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 dOgLoV napisał(a): Dzisiaj miałam straszny sen :/ śniła mi sie moja sunieczka która jest juz za TM , w tym snie miałam straszne wyrzuty sumienia ze ja zostawilam w domu i w ogole do niej nie przychodziłam i że pare miesięcy sama była w domu :| jeju jakie straszne uczucie :/ ehh tyle lat mineło od kiedy odeszła a ja dalej przeżywam to że jej nie ma :| Ja też tęsknię za moją Tiamat :( Kocham Torę, ale wiem, że nigdy mi nie zastąpi Tiamatki. To była moja wielka i odwzajemniona miłość :loveu: Quote
łamAga Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 magdabroy napisał(a):Ja też tęsknię za moją Tiamat :( Kocham Torę, ale wiem, że nigdy mi nie zastąpi Tiamatki. To była moja wielka i odwzajemniona miłość :loveu: Dokładnie :-( w przyszły weekend zeskanuje zdjęcia i wstawie :loveu: poprzedniczke ( rottwailerke Brixe) Qwendzi też pokażę ( nie mam skanera wiec musze poczekac aż będe u Tż-ta ) ;) Quote
*Magda* Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 To już czekam na skany :) Choć pewnie zobaczę z opóźnieniem, bo w środę w nocy wyjazd do PL i kłopoty z dostępem internetu :( Quote
panbazyl Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 ja własnie dlatego nie pozwolę sobie nigdy na tylko 1 psa w domu, bo za bardzo kocham i się przywiązuje do zwierzaka, a jak jest ich kilka - wtedy jakoś łatwiej przychodza pożegnania i wiem juz na co stać pozostale psy. jest lepiej. I od czasu odejścia Pierwszego Bazyla - mixa onka z osłem mam zawsze kilka psów, bo za bardzo tamto przeżywałam (dlatego tez Bazyl labrador jest Bazylem, dlatego hodowla Herbu Bazyl, itd.). a teraz ide do sprzątania ;( Quote
łamAga Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 magdabroy napisał(a):To już czekam na skany :) Choć pewnie zobaczę z opóźnieniem, bo w środę w nocy wyjazd do PL i kłopoty z dostępem internetu :( To obejrzysz jak wrócisz ;) panbazyl napisał(a):ja własnie dlatego nie pozwolę sobie nigdy na tylko 1 psa w domu, bo za bardzo kocham i się przywiązuje do zwierzaka, a jak jest ich kilka - wtedy jakoś łatwiej przychodza pożegnania i wiem juz na co stać pozostale psy. jest lepiej. I od czasu odejścia Pierwszego Bazyla - mixa onka z osłem mam zawsze kilka psów, bo za bardzo tamto przeżywałam (dlatego tez Bazyl labrador jest Bazylem, dlatego hodowla Herbu Bazyl, itd.). a teraz ide do sprzątania ;( Ja niby mam dwa psy ale z Qwendzia nie jestem tak bardzo zżyta bo to pies mojego Tż-ta wiec troche inaczej to wygląda niz uczucie do Nerona który jest ze mną cały czas :loveu: chciała bym jeszcze króliczka barana ale odpada bo mój Tż nie akceptuje króliczków jako zwierzaczka domowego :roll: Quote
Oscar Patric Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 bo nawet po upływie lat,nadal się ma w sercu i w pamięci przyjaciela mi się nie raz śni że Baltuś i Oscar razem się bawią/albo idę razem z nimi na spacerek:( pozdrawiamy:) Quote
*Magda* Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Tora to jest taka paskuda :loveu: W zeszłym tygodniu, w paczce świątecznej dostaliśmy ciastka maślane. I jak je otworzyliśmy, to Torka też dostała jedno ciasteczko do schrupania. Potem leżały na stoliku w salonie. Wczoraj, jak Bogdan rozmawiał przez telefon, Tora poszła na swoje legowisko i coś chrupała. Mój mąż patrzy, a ona wcina ciastko. Wchodzi do salonu, a opakowanie leży na podłodze :mad: Cwaniara, zrzuciła opakowanie, wzięła ciacho i poszła je skonsumować :evil_lol: Dobrze, że jest nauczona jeść wszystko na swoim legowisku, bo tak pewnie by zjadła wszystko na miejscu i nawet by tego nie zauważył :D Quote
łamAga Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 I jaka cwana , zrzuciła na podłoge żeby nikt nie mógł jej zarzucić że zjadła ze stołu :evil_lol: Quote
*Magda* Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 To moje ostatnie chwilę na dogo :( Idę do pracy na drugą zmianę, a jak wrócę, to pakuję zwierzaki do auta i jedziemy do Polski :) Dlatego już teraz życzę tym, którzy odwiedzają naszą galerię Zdrowych i Wesołych Świąt Quote
łamAga Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Dziekujemy :lol: rónież zyczymy wesosłych świat i bezpiecznej podróży !!!!!! tak jakos nudno bedzie tu bez was :roll: mamy nadzieje ze przywieziecie nam duuuuuuuzo nowych zdjęc zwierzaczkow , dzieciaczkow i widoczków światecznych :):):):) Quote
*Magda* Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 dOgLoV napisał(a):Dziekujemy :lol: rónież zyczymy wesosłych świat i bezpiecznej podróży !!!!!! tak jakos nudno bedzie tu bez was :roll: mamy nadzieje ze przywieziecie nam duuuuuuuzo nowych zdjęc zwierzaczkow , dzieciaczkow i widoczków światecznych :):):):) Dziękuję ;) Cieszę się, że ktoś będzie za nami tęsknił :loveu: Postaram się odezwać, jeśli któryś z moich braci udostępni mi internet :) A jeśli nie, to wracam 29-30 grudnia ;) No i zabieram aparat :) Jak pogoda dopisze, to napewno będę focić zwierzaki i dzieciaczki :loveu: Quote
łamAga Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 magdabroy napisał(a):Dziękuję ;) Cieszę się, że ktoś będzie za nami tęsknił :loveu: Postaram się odezwać, jeśli któryś z moich braci udostępni mi internet :) A jeśli nie, to wracam 29-30 grudnia ;) No i zabieram aparat :) Jak pogoda dopisze, to napewno będę focić zwierzaki i dzieciaczki :loveu: Super :loveu: uwielbiam zdjęcia zwierzaczków i dzieci :loveu::loveu: mogła bym je oglądac godzinami :loveu: na wystawach nawet robie zdjęcia dzieciom przy okazji jak stoja przy ringach :evil_lol: Quote
kalyna Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 I Tobie życzymy szczęśliwych świąt :) i oczywiście bezpiecznej podróży.... i przejedzenia się :lol: a my tu grzecznie będziemy tęsknić i czekać za nowymi fotkami :) i koniecznie napisz jak rodzinka zareagowała na wieści o nowym potomku :) Quote
panbazyl Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 no to czekamy na foty jak juz wrocisz :) a ja Ci obiecuję, że jak wrócisz to znajdziesz u mnie więcej Piranii (ostatnio nawet jakaś grzeczniejsza) Quote
Karro Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Miłej i spokojnej podróży, oraz Wesołych Świąt Niespodzianki... ups tzn Bożego Narodzenia ;) Quote
łamAga Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Już jutro "ten dzień" :lol: musze troche podnieśc wasz watek bo spadł mi na 2ga strone :eviltong: Quote
łamAga Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Już po wyjawieniu tajemnicy :multi: teraz pewnie chodza koło Ciebie jak koło jajka :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 ania90 napisał(a):i jak rodzina zareagowala? Dowiemy sie pewnie dopiero "za rok" :lol: Quote
ania90 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 dOgLoV napisał(a):Dowiemy sie pewnie dopiero "za rok" :lol: no to bedziemy czekac az "rok" minie :D ale ten "rok" nam bardzo szybko minie wiec nawet sie dobrze nie obrocimy a Magda juz nam newsy napisze:) Quote
Oscar Patric Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Jest jeden taki wieczór w roku gdzie niebo z ziemią się łączy. Gwiazda z nieba spada by ten wieczór ogłosić. To wieczór miłości gdzie zostaje pokonane wszelkie zło, panuje zgoda i miłość a w oku łza się kręci, że to tylko taki jeden wieczór. Życzę Wam, aby takich chwil w Waszym życiu było jak najwięcej. Niech Boża Dziecina, która jest miłością ogarnia Was w nadchodzącym Nowym Roku 2012 i Wam błogosławi. Z darem modlitwy przy żłóbku. Quote
Recommended Posts