*Magda* Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 [quote name='dOgLoV']Ale jakim tam sadłem , pieknym brzusiem :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Nie mam figury modelki, więc póki co, to mój brzuch narazie nie przypomina brzucha ciężarnej kobiety. Ja widzę różnicę, ale ktoś inny może się dopatrzeć co najwyżej mojej nadwagi :eviltong: Quote
Lucky. Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 myślę, że aż tak nie życzliwi, nie jesteśmy :diabloti: ale jak nie chcesz tu wstawiać, to pamiątkę będziesz miała dla samej siebie, rodziny no i malucha :) Quote
panbazyl Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='magdabroy']Nie mam figury modelki, więc póki co, to mój brzuch narazie nie przypomina brzucha ciężarnej kobiety. Ja widzę różnicę, ale ktoś inny może się dopatrzeć co najwyżej mojej nadwagi :eviltong:[/QUOTE] spokojnie, tak gdzieś kolo 6-7 mca sama zapragniesz taka fotę :) serio. ja sobie robilam sama (bo nie ufam nikomu, przeciez tylko ja tak potfaię porządnie robic zdjęcia) w odbiciu w lustrze. Ale mialam ubaw :) to takie zdjęcia tylko dla mnie, nie dla innych. Z resztą podczas porodu też praktycznie sama robilam sobie zdjęcia, bo moj lekarz jak mila pyknąc fotę to malo nie padł - w życiu chyba zdjęcia nie robił, a chlop mój jak mial przeciąć pepowinę to też wyglądał jakby zaraz mial zemdleć.... jedyna w miarę czającą osobą bylam ja.... No porażka z tymi chlopami na porodówkach! (podczas drugiego porodu prawie caly czas siedzialam w internecie :) ), ale za dużo sie nie nasiedzialam, bo caly poród trwał 1,5 godziny a ta faza "na maxa" czyli bóle parte 10 minut..... Stwierdzam jedno - szybki jest fajny, ale to bylo za szybko!!!!!! Quote
*Magda* Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Ja sobie takie fotki porobię, to wiem napewno ;) Poprostu nie wiem czy mam ochotę je tu wstawiać. Co innego zdjęcie USG a co innego mój brzuch na zewnątrz :/ Ale być może za kilka miesięcy zmienię zdanie i się pochwalę :) Ja na tą chwilę męża nie "zmuszam" do bycia przy porodzie. Jak nie chce to OK. Ale chcę mieć tą świadomość, że jest gdzieś w pobliżu (np.za drzwiami porodówki). Jeśli za te 7 miesięcy zdecyduje, że chce to widzieć, to proszę bardzo. Quote
Oscar Patric Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 a moj Tato samo odebrał poród w domciu,jak się moja siostra urodziła(no bo karetka nie przyjechała na czas:( ) miłego weekendu życzymy:) Quote
Karro Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Co tam u Lumpka? Daj jakies jego zdjęcia, bo dawno nie było ;) Quote
*Magda* Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 [quote name='understandme']Co tam u Lumpka? Daj jakies jego zdjęcia, bo dawno nie było ;)[/QUOTE] Lumpek leży całe dnie na kaloryferze i nie mam go jak obfocić :( Wrzucam coś starszego :) [IMG]http://img828.imageshack.us/img828/8899/dsc0020zpl.jpg[/IMG] [IMG]http://img36.imageshack.us/img36/1033/dsc0609a.jpg[/IMG] [IMG]http://img269.imageshack.us/img269/8858/obraz104jg.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Jaki on slodki :loveu::loveu::loveu::loveu: fajny macie drapak nasz nadal w czasie tworzenia :lol: Quote
Vilena Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Ojej, jaki on jest kochany!!! :loveu::loveu::loveu: Na kaloryferze zimą najlepiej! :D Quote
panbazyl Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 a mój kot nie drapie nic, wiem, mam dziwnego kota, więc zapomnialam nawet że są takie sprzety jak drapaki.... Quote
*Magda* Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 [quote name='dOgLoV']Jaki on slodki :loveu::loveu::loveu::loveu: fajny macie drapak nasz nadal w czasie tworzenia :lol:[/QUOTE] Dziękuję ;) Ciekawe kiedy skończycie drapak dla kociaków?! [quote name='Vilena']Ojej, jaki on jest kochany!!! :loveu::loveu::loveu: Na kaloryferze zimą najlepiej! :D[/QUOTE] Dzięki ;) W zimę Lumpkowi nic innego do szczęścia nie potrzeba :D [quote name='panbazyl']a mój kot nie drapie nic, wiem, mam dziwnego kota, więc zapomnialam nawet że są takie sprzety jak drapaki....[/QUOTE] Twój kot pewnie drapie jakieś drzewka na dworze :) Quote
łamAga Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='magdabroy'] Ciekawe kiedy skończycie drapak dla kociaków?! [/QUOTE] Ojjj ciężko to widze , nadal jestesmy na etapie krecenia sznurka :evil_lol: zawsze cos wypadnie ze nie mozemy tego skończyc , ale Sebastian postawił im taka starą pufe i to jak na razie jest ich drapak :evil_lol: Pepsiakowi obcieli paznokcie jak była na sterylce i teraz biednej sie slizgaja jak chce drapac :roll: Quote
panbazyl Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Moj kot niewiele drapie, to dziwny kot, wlaściwie nic nie drapie, śpi w najzimniejszych miejscach, nie lubi obcych, nie łazi po meblach (chyba, że tam zamierza spać), prawie nie siedzi na kolanach u nikogo, chyba że przez przypadek przejdzie po kolanach w drodze na stół aby tam polożyc się spać. Nie kradnie ze stolu, chyba, że pomidora surowego albo oliwke zieloną. dziwadło! Myszy w domu nie ruszy. Czasem wątpię w to czy on jest kotem.... Quote
Karro Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Mój Mruczek teraz też wiecznie na kaloryferze :) Quote
Lucky. Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 ale leniuszek z tego Lumpka :) a jak tam twoje samopoczucie ? Quote
*Magda* Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Lucky. napisał(a):ale leniuszek z tego Lumpka :) a jak tam twoje samopoczucie ? Szczerze mówiąc, to moje samopoczucie jest do bani :( Jestem wykończona po pracy, mam problemy z pracodawcą :angryy: Na szczęście jutro mam wizytę u pani doktor i poproszę o chorobowe do końca tygodnia. Mam nadzieję, że dostanę, bo długo tak nie pociągnę :-( Quote
Karro Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Ciekawa jestem jak Tora zareaguje na nowego domownika :loveu: Ale to się okaże dopiero za jakiś czas :) Quote
*Magda* Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 understandme napisał(a):Ciekawa jestem jak Tora zareaguje na nowego domownika :loveu: Ale to się okaże dopiero za jakiś czas :) Ale już teraz wiem, że będzie przytulaśna do dzidzi itp. Widzę jak reaguje na dzieci, więc będzie ok ;) Quote
*Magda* Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Fasolek ma już 3cm :loveu: I widziałam dziś rączki :loveu: Ktoś chce zobaczyć zdjęcie?? Ale dopiero jutro, bo dziś już mi się nie chce ;) Quote
łamAga Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 magdabroy napisał(a):Fasolek ma już 3cm :loveu: I widziałam dziś rączki :loveu: Ktoś chce zobaczyć zdjęcie?? Ale dopiero jutro, bo dziś już mi się nie chce ;) Ja chce :multi: ja chce :multi: ciekawe czy to bedzie fasolek czy fasolka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 dOgLoV napisał(a):Ja chce :multi: ja chce :multi: ciekawe czy to bedzie fasolek czy fasolka :loveu::loveu::loveu::loveu: Jutro rano wrzucę, tak więc jak wstaniesz po nocce to już będzie ;) Mam nadzieję, że Fasolek :loveu: Dziś mój szef mi zaproponował nockę w następnym tygodniu :D:D:D Wyśmiałam go :D Jutro rano się dowie, że mam chorobowe do końca tygodnia, ale będzie wściekły. Quote
Karro Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Ja też czekam na zdjęcie fasolka / fasolki :loveu: Quote
*Magda* Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 understandme napisał(a):Ja też czekam na zdjęcie fasolka / fasolki :loveu: Wytrzymaj do jutra :) Quote
Karro Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 magdabroy napisał(a):Wytrzymaj do jutra :) Wytrzymam :) Quote
Recommended Posts