Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

vege* napisał(a):
Bardzo ładny prezent na święta :-) Ja nie mam nic przeciwko motorom jeśli ludzie tylko jeżdżą na nich z głową, bo jak czasami jadę samochodem a obok mnie jedzie jakiś facet na ścigaczu z prędkością 200 km/h + to od razu mam nie takie wizje jakie powinnam mieć :shake:

Wstyd się przyznać, ale ja z prędkością +200km/h to kiedyś auto prowadziłam :oops:, więc nie tylko na motorze tak można ;)

panbazyl napisał(a):
ja jak miala bym kupić motor na prezent, to wybrała bym resoraka ;) niech sobie postawi na parapecie i ludzi nie straszy na szosach.

Nie będzie jeździł po szosie (bo nie ma prawka na motor :D), tylko po torze ;) Już mi zapowiedział, że jak Fasolek podrośnie, to zabieramy motor do PL i jedziemy na Pustynię Błędowską ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
W
Już mi zapowiedział, że jak Fasolek podrośnie, to zabieramy motor do PL i jedziemy na Pustynię Błędowską ;)

Sama bym sobie tak poszalała :evil_lol:

Posted

understandme napisał(a):
Jak samopoczucie? :)

Dziękuję, bardzo dobrze :)

dOgLoV napisał(a):
Sama bym sobie tak poszalała :evil_lol:

To się umówimy i możemy jechać razem (oczywiście z psami;))

Rozmawiałam z bratem przez telefon. Był troszkę zawiedziony, bo dzwonię rzadziej niż kiedyś. Więc mu mówię, że nie mam tyle czasu itp. A on na to, że kiedyś mi nie przeszkadzał brak czasu. No to ja mu na to, że życie się zmienia. I tekst mojego brata do mnie: A co w ciąży jesteś?? Wyparłam się :D:D:D Ale będzie zonk w Wigilię :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Dziękuję, bardzo dobrze :)

To się umówimy i możemy jechać razem (oczywiście z psami;))

Rozmawiałam z bratem przez telefon. Był troszkę zawiedziony, bo dzwonię rzadziej niż kiedyś. Więc mu mówię, że nie mam tyle czasu itp. A on na to, że kiedyś mi nie przeszkadzał brak czasu. No to ja mu na to, że życie się zmienia. I tekst mojego brata do mnie: A co w ciąży jesteś?? Wyparłam się :D:D:D Ale będzie zonk w Wigilię :)

Obawiam sie ze bym tego motoru nawet nie była w stanie w pionie utrzymać :evil_lol:

hehehehe chciala bym widziec mine Twojej rodziny jak to usłysza :lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Obawiam sie ze bym tego motoru nawet nie była w stanie w pionie utrzymać :evil_lol:

hehehehe chciala bym widziec mine Twojej rodziny jak to usłysza :lol:

Dałabyś radę ;)

Ja też już się nie mogę doczekać widoku ich min :evil_lol::evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ale radość bedzie pewnie niesamowita :multi:

Opiszę to napewno na wątku, ale obawiam się, że nie dam rady w pełni pokazać jaka była ich reakcja ;) Dobrze, że to już tylko 6 dni. Już mi ciężko trzymać to w tajemnicy :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Opiszę to napewno na wątku, ale obawiam się, że nie dam rady w pełni pokazać jaka była ich reakcja ;) Dobrze, że to już tylko 6 dni. Już mi ciężko trzymać to w tajemnicy :)

Ja bym chyba nie potrafiła utrzymać tego w tajemnicy :evil_lol:
ale pamietam że brat z bratową też oznajmili nas o ciąży w Boże narodzenie :loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ja bym chyba nie potrafiła utrzymać tego w tajemnicy :evil_lol:
ale pamietam że brat z bratową też oznajmili nas o ciąży w Boże narodzenie :loveu:

U nas w święta, to się dużo dzieje ;) My (kupę czasu temu) w święta mieliśmy zaręczyny :) dwa lata temu mój brat oznajmił, że urodzi się dzidziuś :) A teraz kolejne święta z "niespodzianką" :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
U nas w święta, to się dużo dzieje ;) My (kupę czasu temu) w święta mieliśmy zaręczyny :) dwa lata temu mój brat oznajmił, że urodzi się dzidziuś :) A teraz kolejne święta z "niespodzianką" :loveu:

to macie niespodziankowe świeta :evil_lol:

My też mieliśmy zaręczyny rok temu we wigilie :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Mały dzikus :D

Tora już po ostatnim spacerku :) I po kąpieli ;) Teraz będzie mięciutka i pachnąca na święta :loveu: (i obrażona na mnie :D)

Uooooo jak mogłaś jej taka krzywdę zrobić :mad:

to teraz poprosimy zdjęcia z kapieli :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Uooooo jak mogłaś jej taka krzywdę zrobić :mad:

to teraz poprosimy zdjęcia z kapieli :eviltong:

Nie miał kto ich robić :eviltong: Bogdan musiał Torę wsadzić do wanny, a potem pilnować, żeby mi nie zwiała :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Nie miał kto ich robić :eviltong: Bogdan musiał Torę wsadzić do wanny, a potem pilnować, żeby mi nie zwiała :)

:evil_lol: u nas było na odwrót , ja trzymałam Nerona zeby nie zwiał a Sebastian go kąpał i wyzywał że ten szampon sie w ogole nie pieni i że na Nerona to cała butelka powinna byc a Paulina niedosyc ze dała pół butelki to jeszcze kazała przynieść reszte :roflt:

Posted

Jeszcze póki mi brzuch nie przeszkadza, to ja ją kąpałam :) Następną kąpiel pewnie on będzie musiał zrobić, a ja będę pilnować Toruśki ;) Ale kolejna pewnie dopiero późną wiosną, to jak będzie cieplutko, to załatwimy sprawę na podwórku ;)

Posted

u nas to raczej tata kąpie psy :D ja ewentualnie asekuruję sprawę :D
Sonię to kąpiemy 1-2 razy do roku, a Ciapka co 3-4 miesiące ale tylko on obrażony jest.... po Sonii wszystko spłynie :lol:

Posted

Z Ciapkiem, masz o tyle łatwiej, że on mały :) Jak Toruśka była szczeniakiem, to nie potrzebowałam pomocy. A teraz, jak waży blisko 30 kg i ma sporo siły, to potrzebuję pomocy. Bratowa ma jamnika (10kg), to go kąpie czasem w zlewie w kuchni, bo się mieści :D

Dzisiaj Torkę wyczesałam i dopiero jest śliczniutka :loveu:

Posted

Ja ostatnio jak ważyłam Nerona to ważył 45 kg :lol: tego to dopiero trudno utrzymać przy kąpaniu nie wspominając o Qwendzi :evil_lol: tylko Qwendzia sprawia mniej problemów przy kąpaniu niz Neron oszołom :evil_lol:

Posted

dokładnie Ciap mały, ale po tym jak ostatnio wyskoczył z wanny i go goniłam po łazience i wszystko było mokre to miałam dość :lol: i wymiguję się od kąpania :)

ale mały pies ma inną wadę, bo nie lubi jeść wszystkiego tak jak Sonia. Ona wszystko pochłonie co jest jadalne, a Ciap wybrzydza :roll: