łamAga Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 magdabroy napisał(a):A co za auta robicie?? Samochodów nie robimy ale robimy klimatyzacje do samochodów , ja akurat robie do volkswagena torogue i porsche cayenne ale czasami zdarza mi sie robić też do audi czego nie lubie bo ta klima ma za dużo pierdół do zamontowania :lol: Quote
*Magda* Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 dOgLoV napisał(a):Samochodów nie robimy ale robimy klimatyzacje do samochodów , ja akurat robie do volkswagena torogue i porsche cayenne ale czasami zdarza mi sie robić też do audi czego nie lubie bo ta klima ma za dużo pierdół do zamontowania :lol: To zbieraj doświadczenie, a kiedyś sobie takie cayenne sama poskładasz :evil_lol: Mogę tylko wspólczuć pracy, coś o tym wiem, bo mój mąż, przez 2 lata, kładł skórę na siedzenia w bmw. Quote
łamAga Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 magdabroy napisał(a):To zbieraj doświadczenie, a kiedyś sobie takie cayenne sama poskładasz :evil_lol: Mogę tylko wspólczuć pracy, coś o tym wiem, bo mój mąż, przez 2 lata, kładł skórę na siedzenia w bmw. Klimatyzacje do cayenne i torogue złoże od pierwszej śrubki nawet jak mnie w nocy obudzą :evil_lol: praca nie była by zła gdyby nie to że mamy 2 minuty na złożenie calutkiej klimatyzacji czas goni a trzeba być dokładnym zeby wszystko po podłaczeniu działało , nocki sa najgorsze bo człowiekowi sie spac chce a tu musi uważać na wszystko co robi ;) Kładzenie skóry na siedzenia pewnie też nie było za fajne ale chociaz miekko jak by sie przysneło :evil_lol: Quote
*Magda* Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Właśnie dlatego współczuję, bo wiem, że masz określony czas na daną czynność i ani sekundy dłużej :roll: Moje zwierzaki śpią teraz koło mnie ;) Nawet ruszyć nogą nie mogę, bo obudzę Lumpka :loveu: Musiałabym się wziąźć za sprzątanie, bo jutro nie będzie kiedy :mad: Jadę oglądać prezent dla mojego męża, który wcale mi się nie podoba :angryy: I mam nadzieję, że go nie kupimy :shake: Quote
*Magda* Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Macie moje leniuchy ;) I na koniec portrecik :loveu: Quote
łamAga Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='magdabroy']Właśnie dlatego współczuję, bo wiem, że masz określony czas na daną czynność i ani sekundy dłużej :roll: Moje zwierzaki śpią teraz koło mnie ;) Nawet ruszyć nogą nie mogę, bo obudzę Lumpka :loveu: Musiałabym się wziąźć za sprzątanie, bo jutro nie będzie kiedy :mad: Jadę oglądać prezent dla mojego męża, który wcale mi się nie podoba :angryy: I mam nadzieję, że go nie kupimy :shake: Jak masz fajnie , ja Ibrunie widze tylko jak jestem u Tż-ta :roll: Buahahahaha jak to czytam to mam wrażenie ze Twój mąż zażyczył sobie na prezent conajmniej pytona :evil_lol: http://img818.imageshack.us/img818/8933/dsc4228z.jpg jaki oj duży :loveu: http://img171.imageshack.us/img171/3275/dsc4225ie.jpg ucholki kochane :loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 dOgLoV napisał(a):Jak masz fajnie , ja Ibrunie widze tylko jak jestem u Tż-ta :roll: Buahahahaha jak to czytam to mam wrażenie ze Twój mąż zażyczył sobie na prezent conajmniej pytona :evil_lol: Jeszcze kilka miesięcy i będziesz miała Ibrunię na codzień :) I cały zwierzyniec :evil_lol: Pytona nie, ale motor mu się marzy :angryy: A że dzidziuś w drodze, to nie chce czekać do lata, bo wtedy będą inne wydatki :) Quote
łamAga Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 magdabroy napisał(a):Jeszcze kilka miesięcy i będziesz miała Ibrunię na codzień :) I cały zwierzyniec :evil_lol: Pytona nie, ale motor mu się marzy :angryy: A że dzidziuś w drodze, to nie chce czekać do lata, bo wtedy będą inne wydatki :) Już sie nie moge doczekać :loveu: O kurczaczek :roll: to ja juz bym wolała zeby moj tz chciał pytona , żadnych motorów :shake: Quote
*Magda* Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Jakby chodziło o tzw. ścigacza, to było by to kategoryczne NIE! Ale chodzi o crossa, więc trochę odpuściłam, choć nie jestem zachwycona. Quote
Lucky. Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 dOgLoV napisał(a):Już sie nie moge doczekać :loveu: O kurczaczek :roll: to ja juz bym wolała zeby moj tz chciał pytona , żadnych motorów :shake: Nie lubię tego typu rzeczy. Dużo się słyszy o tych wypadkach, mam chyba jakiś wstręt... może jednak co innego będzie chciał ? ale Lumpek się wygrzewa na kaloryferze :loveu: Quote
*Magda* Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Lucky. napisał(a):Nie lubię tego typu rzeczy. Dużo się słyszy o tych wypadkach, mam chyba jakiś wstręt... może jednak co innego będzie chciał ? ale Lumpek się wygrzewa na kaloryferze :loveu: O motorze marzy od dawna. Ma quada, a to nie to samo, co motor. Mój quad idzie na sprzedarz, bo na tą chwilę już nie będę jeździć, więc wybłagał motor. Pisałam, że Lumpek ciągle na kaloryferze :D Quote
łamAga Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 ja nie chce Magdy straszyc wiec o przypadkach nie bede opowiadała ale jeden z wypadków mam ciagle przed oczami , mam kolezanke ktora stracila meza w momencie kiedy ich córeczka miała 8 miesiecy , kolezanka ma dopiero 29 lat ale to akurat on był sobie "winien" , mysle ze twoj mąz nie bedzie jezdzil bez kasku 200 km/h ;) Quote
*Magda* Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Nie martw się :) Włąśnie dlatego napisałam, że to nie ścigacz tylko cross. Motor do użytku w terenie ;) Tym się nie jeździ po drodze, tylko po górkach z piasku, ziemi itp. A w kasku to my nawet na quadach jeździliśmy, choć nie ma takiego obowiązku :) Quote
łamAga Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 magdabroy napisał(a):Nie martw się :) Włąśnie dlatego napisałam, że to nie ścigacz tylko cross. Motor do użytku w terenie ;) Tym się nie jeździ po drodze, tylko po górkach z piasku, ziemi itp. A w kasku to my nawet na quadach jeździliśmy, choć nie ma takiego obowiązku :) Czyli nie masz sie co przejmowac :lol: szczerze mowiac sama bym poszalała na takim crossie :evil_lol: ale teraz ide poszalec po galerii , musze Marysi kupic na gwiazdke lampę do pokoiku :lol: Quote
*Magda* Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 To kup coś ładnego i miłego popołudnia ;) Quote
Karro Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Cześc popołudniowo! Lumpek to kot wolnowychodzący na dwór czy leń kanapowy? ;) Quote
kalyna Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 http://img412.imageshack.us/img412/5287/dsc4224e.jpg on nawet miskę ma na kaloryferze, żeby nie musiał iść daleko :D no to ładny prezent na gwiazdkę :) on będzie mieć quada i motor a Ty dzidziusia :) Quote
*Magda* Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 understandme napisał(a):Cześc popołudniowo! Lumpek to kot wolnowychodzący na dwór czy leń kanapowy? ;) Cześć :) Lumpek jest kanapowcem ;) Na dwór wychodzi tylko w lato, na zamkniętą część podwórka albo na smyczy do ogródka :) kalyna napisał(a): on nawet miskę ma na kaloryferze, żeby nie musiał iść daleko :D no to ładny prezent na gwiazdkę :) on będzie mieć quada i motor a Ty dzidziusia :) To jedyne miejsce gdzie może stać miska z suchym i Tora się do tego nie dobiera :D Miska z mokrym stoi na drapaku ;) Dzidziuś to dla mnie prezent na rocznicę ślubu, gwiadkę, walentynki, urodziny, dzień kobiet itp. :D:D:D Quote
*Magda* Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 dagaa111 napisał(a):witam się piątkowo dOgLoV napisał(a):Witamy sie popoludniowo :) Cześć ;) Właśnie wróciłam do domu. Prezent świąteczny dla ojca mojego dziecka kupiony :) Quote
vege* Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 magdabroy napisał(a):Cześć ;) Właśnie wróciłam do domu. Prezent świąteczny dla ojca mojego dziecka kupiony :) I co w końcu motor kupiłaś czy jednak coś innego? :-) Quote
*Magda* Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 vege* napisał(a):I co w końcu motor kupiłaś czy jednak coś innego? :-) Motor ;) Ja bym chętnie kupiła coś innego, ale nic mu nie sprawi takiej radości :p Quote
vege* Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 magdabroy napisał(a):Motor ;) Ja bym chętnie kupiła coś innego, ale nic mu nie sprawi takiej radości :p Bardzo ładny prezent na święta :-) Ja nie mam nic przeciwko motorom jeśli ludzie tylko jeżdżą na nich z głową, bo jak czasami jadę samochodem a obok mnie jedzie jakiś facet na ścigaczu z prędkością 200 km/h + to od razu mam nie takie wizje jakie powinnam mieć :shake: Quote
Recommended Posts