*Magda* Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 dOgLoV napisał(a):Chciała bym zeby neron mial tyle w kłebie <marzyciel> Lilianka i Emilka sa przesłodkie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: mogła bym takie zdjęcia ogladac godzinami :loveu::loveu::loveu::loveu: na przyszle swieta juz bedzie o jedno dziecko wiecej w tej gromadce :multi::loveu: A ile ma Neron?? Dziękuję :) Pytanie tylko czy Tymuś wymodli kuzyna :D Quote
łamAga Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [quote name='magdabroy']A ile ma Neron?? Dziękuję :) Pytanie tylko czy Tymuś wymodli kuzyna :D Neron ma 72 :roll: to taki Onek w typie Doga niemieckiego :evil_lol: Wymodli , wymodli my tutaj na dogo tez bedziemy trzymac kciuki wiec nie moze byc inaczej :evil_lol: http://img507.imageshack.us/img507/8725/dsc4345d.jpg jaka słodka :loveu: to jej rodzice maja fajnie że ciagle śpi mogą cokolwiek zrobić ;) http://img502.imageshack.us/img502/8859/dsc4328k.jpg w takim wieku dzieci sa najlepsze :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 dOgLoV napisał(a):Neron ma 72 :roll: to taki Onek w typie Doga niemieckiego :evil_lol: Wymodli , wymodli my tutaj na dogo tez bedziemy trzymac kciuki wiec nie moze byc inaczej :evil_lol: jaka słodka :loveu: to jej rodzice maja fajnie że ciagle śpi mogą cokolwiek zrobić ;) Toż to jakiś przerośnięty ONek :D Szkoda, że tylko wzrostem przypomina doga ;) No ja mam nadzieję, że wymodli :) W czwartek mam badania prenatalne. Oby wszytko było dobrze :modla: No nie mają wcale tak dobrze, bo Misia śpi 15-20 min, a potem kolejne pół godziny domaga się zainteresowania. Potem kolejna drzemka i tak w kółko :) Quote
kalyna Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 http://img526.imageshack.us/img526/2697/dsc4267.jpg właśnie zauważyłam, ze niektórym ONkom te tylne łapy się potrafią złączyć, a niektórym nie. http://img256.imageshack.us/img256/4136/dsc4255.jpg uwaga, bo wychodzi z zakrętu i została ostatnia prosta :D Quote
*Magda* Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 dOgLoV napisał(a): i to juz koniec zdjęć ??;) Reszta marnej jakości, więc nic już nie dodam :eviltong: kalyna napisał(a): uwaga, bo wychodzi z zakrętu i została ostatnia prosta :D Dokładnie tak było ;) Quote
Karro Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Hej hej ! :) Szczesliwego nowego roku i udanego sylwestra życzymy :) Quote
*Magda* Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 biscuit napisał(a):Noworoczne buziaki :D Dla Was również ;* Quote
*Magda* Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 panbazyl napisał(a):witam sie noworocznie :) :) :) Witam, witam ;) Quote
panbazyl Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 idę chyba spac, bo padam, Poszłam dziś spać o 6 rano, wstalam o 10, ale chyba jutro pora już funkcjonowac w miare normalnie.... Quote
*Magda* Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 panbazyl napisał(a):idę chyba spac, bo padam, Poszłam dziś spać o 6 rano, wstalam o 10, ale chyba jutro pora już funkcjonowac w miare normalnie.... No to impreza musiała być bardzo udana ;) Ja poszłam spać o 1:30, co jak na mnie w tym stanie jest bardzo późno, bo normalnie to max 22 i mnie nie ma :D Quote
panbazyl Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 po pierwszym porodzie szlam spać o 19, po drugim koło 2 w nocy.... a sylwek był wyjątkowo udany, wino przednie, gronowe, domowe :) i jedzenie - jakby kryzys byl tylko wymysłem polityków. Quote
*Magda* Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 [quote name='panbazyl']po pierwszym porodzie szlam spać o 19, po drugim koło 2 w nocy.... a sylwek był wyjątkowo udany, wino przednie, gronowe, domowe :) i jedzenie - jakby kryzys byl tylko wymysłem polityków. Ale bym się napiła takiego wina :oops: Uwielbiam samoróbki :loveu: Quote
panbazyl Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 spokojnie - ja w tym stanie to robilam, oczywiście nie przyznając sie lekarzowi, tak na smak, pól kieliszka czasem. Bez konserwantów, gronowe, oj pycha :) Quote
*Magda* Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Ja sobie odpuszczę, ale za półtora roku (mniej więcej;)) jak skończe karmić piersią, to chyba sama wypiję całego gąsiorka sama :D:D:D Quote
panbazyl Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 taaa, po lampce padniesz. albo po tym jak powąchasz. Quote
łamAga Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 magdabroy napisał(a):Ale bym się napiła takiego wina :oops: Uwielbiam samoróbki :loveu: To zapraszam do mnie mam w piwnicy dużooo butelek swojskiego wina :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 panbazyl napisał(a):taaa, po lampce padniesz. albo po tym jak powąchasz. No może nie naraz to wypiję, ale ... :evil_lol: dOgLoV napisał(a):To zapraszam do mnie mam w piwnicy dużooo butelek swojskiego wina :evil_lol: Oj, to czuję, że po takim spotkaniu winno-psim (bo ja tylko z Torą), to bym chodziła na czworakach jak moja suka :D Quote
Marta_Ares Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 swietna fotorelacja dzieciaczków :loveu: :loveu: :loveu: Quote
*Magda* Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Marta_Ares napisał(a):swietna fotorelacja dzieciaczków :loveu: :loveu: :loveu: Dziękuję :) Quote
*Magda* Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Jeśli ktoś może GO przygarnąć, to było by super :) Jeśli nie, to chociaż roześlijcie dalej lub podbijcie wątek http://www.dogomania.pl/threads/217596-Moja-pani-umarła...-Miniaturka-szuka-domu-pies-ok.1-roku Quote
Recommended Posts