panbazyl Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 a ja nie mam przekłutych uszu i jest mi z tym dobrze :) a nawet bardzo Quote
łamAga Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 a ja mam przebite uszy i hopla na punkcie kolczyków , mam ich bardzoooooo dużo :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 dOgLoV napisał(a):a ja mam przebite uszy i hopla na punkcie kolczyków , mam ich bardzoooooo dużo :evil_lol: Nie będę pytać gdzie:evil_lol::diabloti: Mam zdjęcia sylwestrowe Tory, ale nie wiem czy ktoś ma ochotę to oglądać?! Quote
kalyna Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 magdabroy napisał(a): Mam zdjęcia sylwestrowe Tory, ale nie wiem czy ktoś ma ochotę to oglądać?! i Ty jeszcze pytasz?? oczywiście :lol: Quote
*Magda* Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 [quote name='kalyna']i Ty jeszcze pytasz?? oczywiście :lol: No to coś tam wypłodzę :) Świński ogonek :D Quote
kalyna Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Torze też sylwek się udał :) ale urósł ten psiak i jakie długie łapki mu się zrobiły :crazyeye::crazyeye: i na domowych fotkach Tory widać ten kolorek u niej :loveu: i plamka :loveu: Quote
panbazyl Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 no plamka jest cudna :) :) :) to sylwester byl "pod psem" :) Quote
łamAga Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='magdabroy']Nie będę pytać gdzie:evil_lol::diabloti: Hahahaha :evil_lol: mam tylko w uszach ale chodzilo ze mam duzo par kolczyków na zmiane :evil_lol: chciała bym jeszcze w brwi ale oczywiscie Sebastian mowi stanowcze NIE :roll: fotki :loveu: wow jaki wysoki ten psiak sie zrobił :crazyeye: szok , ale przesłodki :loveu: http://img10.imageshack.us/img10/8798/dsc4360w.jpg widac ze psiaki mialy towarzystwo do zabaw :evil_lol: http://img513.imageshack.us/img513/7084/dsc4355f.jpgjaka słodka minka :loveu: super , oby wiecej takich zdjęc :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Jestem właśnie po badaniu prenatalnym (13 tydzień). Pan doktor nie widział jeszcze płci, bo pytaliśmy :( Ale wszystko pomieżone i Fasolek na 95% jest zdrowy :Cool!:. Mój mąż w końcu zobaczył swoje dziecię i posłuchał jak bije serduszko :loveu: No i na dzień dzisiejszy Fasolek ma 6,6cm :p Quote
łamAga Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 magdabroy napisał(a):Jestem właśnie po badaniu prenatalnym (13 tydzień). Pan doktor nie widział jeszcze płci, bo pytaliśmy :( Ale wszystko pomieżone i Fasolek na 95% jest zdrowy :Cool!:. Mój mąż w końcu zobaczył swoje dziecię i posłuchał jak bije serduszko :loveu: No i na dzień dzisiejszy Fasolek ma 6,6cm :p Hura :multi: super !!!!!!!!!!!! Quote
*Magda* Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Ja też się cieszę :) Wczoraj tak mnie nerwy brały, że kuło mnie z jednej strony, w nocy kiepsko spałam, a w pracy o niczym innym nie myślałam. Ale teraz już jestem spokojna :) Quote
*Magda* Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Nie trudno się nakręcić ;) Gorzej się odkręcić :D A jak tam Neronek?? Quote
łamAga Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 magdabroy napisał(a):Nie trudno się nakręcić ;) Gorzej się odkręcić :D A jak tam Neronek?? Świeta prawda :lol: Neronek ok , ale drapie sie cały czas :roll: Quote
kalyna Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 no to cieszę się, że wszystko w porządku :) i oby tak było przez całą ciążę :) Quote
łamAga Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 A tutaj przepraszam bardzo co tak cicho ?? :cool3: Quote
*Magda* Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 dOgLoV napisał(a):A tutaj przepraszam bardzo co tak cicho ?? :cool3: Nikt nas nie chce odwiedzać, to jest cicho :eviltong: Pogoda do dooopy, nie mam jak zrobić zdjęć :placz: Zrobiłam może ze 4-5 domowych, ale bateria padła i czekam, aż sie naładuje, to może wtedy coś wrzucę :p Quote
łamAga Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 magdabroy napisał(a):Nikt nas nie chce odwiedzać, to jest cicho :eviltong: Pogoda do dooopy, nie mam jak zrobić zdjęć :placz: Zrobiłam może ze 4-5 domowych, ale bateria padła i czekam, aż sie naładuje, to może wtedy coś wrzucę :p My odwiedzamy ale cały czas cisza :eviltong: To tak jak u nas ehhhhh Quote
panbazyl Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 odwiedzam, odwiedzam, przepraszam, wczoraj nie dałam już rady. pada dzis u nas snieg, pójde potem porobie zdjęcia. Quote
*Magda* Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 dOgLoV napisał(a):My odwiedzamy ale cały czas cisza :eviltong: To tak jak u nas ehhhhh Już mam dość tej pogody :mad: Dziś wkońcu wzieliśmy piłkę na spacer, bo już tyle dni były spacery bez piłki, żeby po tym błocie nie szalała. Ale dziś odpuściła i stwierdziłam, że niech już będzie brudna, byle tylko się wyszalała :) panbazyl napisał(a):odwiedzam, odwiedzam, przepraszam, wczoraj nie dałam już rady. pada dzis u nas snieg, pójde potem porobie zdjęcia. Daj trochę śniegu :placz: Quote
Recommended Posts