Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
a ja mam przebite uszy i hopla na punkcie kolczyków , mam ich bardzoooooo dużo :evil_lol:

Nie będę pytać gdzie:evil_lol::diabloti:

Mam zdjęcia sylwestrowe Tory, ale nie wiem czy ktoś ma ochotę to oglądać?!

Posted

Torze też sylwek się udał :) ale urósł ten psiak i jakie długie łapki mu się zrobiły :crazyeye::crazyeye:
i na domowych fotkach Tory widać ten kolorek u niej :loveu: i plamka :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Nie będę pytać gdzie:evil_lol::diabloti:

Hahahaha :evil_lol: mam tylko w uszach ale chodzilo ze mam duzo par kolczyków na zmiane :evil_lol: chciała bym jeszcze w brwi ale oczywiscie Sebastian mowi stanowcze NIE :roll:

fotki :loveu:

wow jaki wysoki ten psiak sie zrobił :crazyeye: szok , ale przesłodki :loveu:

http://img10.imageshack.us/img10/8798/dsc4360w.jpg widac ze psiaki mialy towarzystwo do zabaw :evil_lol:

http://img513.imageshack.us/img513/7084/dsc4355f.jpgjaka słodka minka :loveu:

super , oby wiecej takich zdjęc :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Jestem właśnie po badaniu prenatalnym (13 tydzień). Pan doktor nie widział jeszcze płci, bo pytaliśmy :( Ale wszystko pomieżone i Fasolek na 95% jest zdrowy :Cool!:. Mój mąż w końcu zobaczył swoje dziecię i posłuchał jak bije serduszko :loveu: No i na dzień dzisiejszy Fasolek ma 6,6cm :p

Posted

magdabroy napisał(a):
Jestem właśnie po badaniu prenatalnym (13 tydzień). Pan doktor nie widział jeszcze płci, bo pytaliśmy :( Ale wszystko pomieżone i Fasolek na 95% jest zdrowy :Cool!:. Mój mąż w końcu zobaczył swoje dziecię i posłuchał jak bije serduszko :loveu: No i na dzień dzisiejszy Fasolek ma 6,6cm :p

Hura :multi: super !!!!!!!!!!!!

Posted

Ja też się cieszę :) Wczoraj tak mnie nerwy brały, że kuło mnie z jednej strony, w nocy kiepsko spałam, a w pracy o niczym innym nie myślałam. Ale teraz już jestem spokojna :)

Posted

dOgLoV napisał(a):
A tutaj przepraszam bardzo co tak cicho ?? :cool3:

Nikt nas nie chce odwiedzać, to jest cicho :eviltong:
Pogoda do dooopy, nie mam jak zrobić zdjęć :placz: Zrobiłam może ze 4-5 domowych, ale bateria padła i czekam, aż sie naładuje, to może wtedy coś wrzucę :p

Posted

magdabroy napisał(a):
Nikt nas nie chce odwiedzać, to jest cicho :eviltong:
Pogoda do dooopy, nie mam jak zrobić zdjęć :placz: Zrobiłam może ze 4-5 domowych, ale bateria padła i czekam, aż sie naładuje, to może wtedy coś wrzucę :p

My odwiedzamy ale cały czas cisza :eviltong:

To tak jak u nas ehhhhh

Posted

dOgLoV napisał(a):
My odwiedzamy ale cały czas cisza :eviltong:

To tak jak u nas ehhhhh

Już mam dość tej pogody :mad:
Dziś wkońcu wzieliśmy piłkę na spacer, bo już tyle dni były spacery bez piłki, żeby po tym błocie nie szalała. Ale dziś odpuściła i stwierdziłam, że niech już będzie brudna, byle tylko się wyszalała :)

panbazyl napisał(a):
odwiedzam, odwiedzam, przepraszam, wczoraj nie dałam już rady.
pada dzis u nas snieg, pójde potem porobie zdjęcia.

Daj trochę śniegu :placz: