łamAga Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 magdabroy napisał(a):Jutro rano wrzucę, tak więc jak wstaniesz po nocce to już będzie ;) Mam nadzieję, że Fasolek :loveu: Dziś mój szef mi zaproponował nockę w następnym tygodniu :D:D:D Wyśmiałam go :D Jutro rano się dowie, że mam chorobowe do końca tygodnia, ale będzie wściekły. Ja też chciała bym pierwszego chłopca później dziewczynke a trzecie to już obojętnie :loveu: ale wiadomo co będzie to będzie byle było zdrowe :loveu: hahaha Twój szef na pewno bedzie zadowolony :evil_lol: ja też chciałam wziąć L4 na nocki ale sie złozyło że mamy ich tylko 4 więc dam rade jakoś je przeżyć :evil_lol: Quote
*Magda* Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 [quote name='dOgLoV']Ja też chciała bym pierwszego chłopca później dziewczynke a trzecie to już obojętnie :loveu: ale wiadomo co będzie to będzie byle było zdrowe :loveu: hahaha Twój szef na pewno bedzie zadowolony :evil_lol: ja też chciałam wziąć L4 na nocki ale sie złozyło że mamy ich tylko 4 więc dam rade jakoś je przeżyć :evil_lol: Ja chcę syna, bo moi teściowie mają tylko wnuczki. Więc byłby pierwszy wnuk. A mój tata ma i wnuka i wnuczki, więc dla niego to już bez różnicy ;) Wziełam przezornie to chorobowe, bo pomimo ciąży, nadal robiłam w pracy, to co przed zgłoszeniem ciąży. Najnormalniej w świecie jest mi za ciężko :( Jakbym się zmobilizowała, to bym dała radę, ale nie będę ryzykować ciąży, tylko dlatego, że w firmie brakuje ludzi :mad: Wiedzą o mojej ciąży od 2 tygodni, mieli czas kogoś zatrudnić. No i dobrze, że wzięłam to chorobowe, bo dziś z rana poleciała mi krew z nosa :( Nie dużo, ale to już świadczy o moim przemęczeniu, bo rzadko mi się coś takiego zdarza. [quote name='ania90']czekam na fotke fasolki Oto Fasolka :loveu: Quote
ania90 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 teraz to nawet bez zaznaczania ja/go zauwazylam:lol: Quote
Karro Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Fasoleczka :loveu::loveu::loveu:! Na górze w lewym rogu pisze Sophie Wysocki - to nazwisko to nazwisko koszykarza w zgorzeleckiej drużynie :evil_lol: Quote
*Magda* Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 understandme napisał(a): Na górze w lewym rogu pisze Sophie Wysocki - to nazwisko to nazwisko koszykarza w zgorzeleckiej drużynie :evil_lol: Tak nazywa się moja pani doktor :) Quote
łamAga Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 http://img812.imageshack.us/img812/2518/fasolek2.jpg jeju jak fasolek szybko rośnie :loveu: cudny :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 dOgLoV napisał(a): jeju jak fasolek szybko rośnie :loveu: cudny :loveu::loveu::loveu::loveu: A najdziwniejsze jest to, że w tak małej istotce już widać rączki (niestety na zdjęciu tego nie widać tak jak na ekranie podczas usg) Quote
łamAga Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 magdabroy napisał(a):A najdziwniejsze jest to, że w tak małej istotce już widać rączki (niestety na zdjęciu tego nie widać tak jak na ekranie podczas usg) Najdziwniejsze jest w ogole to jak z takiego małego plemniczka tworzy sie żywa istota :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Zdjęcia robione na szybko, dlatego troszkę nie wyraźne. Ale muszę coś wrzucić, bo niedługo zapomnicie jak wygląda mój zwierzyniec :) Wielkie oczy Lumpka :) Quote
łamAga Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 http://img84.imageshack.us/img84/2280/dsc4218h.jpg jakie ma ładne migdałki w oczach :loveu: http://img27.imageshack.us/img27/5500/dsc4221dg.jpg śliczności :loveu::loveu::loveu::loveu: teraz duzo czasu spedzasz w domu to mozesz nas zasypywac takimi szybkimi zdjęciami :lol: Quote
*Magda* Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 dOgLoV napisał(a): teraz duzo czasu spedzasz w domu to mozesz nas zasypywac takimi szybkimi zdjęciami :lol: Chorobowe mam do jutra, w poniedziałek powrót do pracy :( Może jutro też zrobię coś "na szybko", jak będzie mi się chciało :D Quote
łamAga Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 magdabroy napisał(a):Chorobowe mam do jutra, w poniedziałek powrót do pracy :( Może jutro też zrobię coś "na szybko", jak będzie mi się chciało :D Wiem jak to jest robienie domowych fotek , ja tez nie bardzo lubie je robic chyba ze bym miala jasniejszy obiektyw to na pewno bym polubiła :evil_lol: ja w sobote planuje porobić zdjęcia na dworze Ibruni chyba ze nie spodoba jej sie spacer na szelkach to wrócimy do domu bez zdjęc :roll: Quote
*Magda* Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 A zabieracie tylko Ibruśkę na spacer? czy może Pepsik też się załapie? Quote
łamAga Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 magdabroy napisał(a):A zabieracie tylko Ibruśkę na spacer? czy może Pepsik też się załapie? To wszystko zależy od decyzji Sebastiana , to jego kot :evil_lol: Pepsiak jutro jedzie na ściągniecie szewków i nie wiem czy powinna wychodzic na dwór ale to się każe spytać weta ;) Ja tez jutro jeszcze mam iść z Neronem do weta , mam nadzieje że juz ostatnio raz , chodze z nim co dwa dni na zastrzyk , wczoraj wet ( ona) powiedziala że da mu taka mała daweczke więc sadze ze jutro to w sumie moze tylko na sprawdzenie pójdziemy ;) Musze mu kupić ten szampon Hexoderm i kąpać go tak co 4 miesiące bo siersc ma na prawde rewelacyjną od niego :loveu: Quote
Oscar Patric Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 jakoś tak mnie wzieło,i cholernie Wam Magduś dzidziusia zazdroszczę(tylko się nie gniewaj) a fasolka cudna:) zdrowiem Nam tu szybciutko Kochana:) pozdrawiamy cieplutko Quote
*Magda* Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 dOgLoV napisał(a):To wszystko zależy od decyzji Sebastiana , to jego kot :evil_lol: Pepsiak jutro jedzie na ściągniecie szewków i nie wiem czy powinna wychodzic na dwór ale to się każe spytać weta ;) Ja tez jutro jeszcze mam iść z Neronem do weta , mam nadzieje że juz ostatnio raz , chodze z nim co dwa dni na zastrzyk , wczoraj wet ( ona) powiedziala że da mu taka mała daweczke więc sadze ze jutro to w sumie moze tylko na sprawdzenie pójdziemy ;) Musze mu kupić ten szampon Hexoderm i kąpać go tak co 4 miesiące bo siersc ma na prawde rewelacyjną od niego :loveu: Fajnie by było prowadzić dwa kociaki na smyczy :loveu: A jak tam drapanko Nerona? Jest lepiej? unikatowydiament napisał(a):jakoś tak mnie wzieło,i cholernie Wam Magduś dzidziusia zazdroszczę(tylko się nie gniewaj) a fasolka cudna:) zdrowiem Nam tu szybciutko Kochana:) pozdrawiamy cieplutko Nie gniewam się :) Wiesz, to nic trudnego. Potrzebujesz tylko odpowiedniego przyszłego tatusia ;) Kilka minut przyjemności i może być dzidziuś :) Quote
łamAga Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='magdabroy']Fajnie by było prowadzić dwa kociaki na smyczy :loveu: A jak tam drapanko Nerona? Jest lepiej? Juz o wiele lepiej , drapie sie ale sporadycznie , boje sie tylko tego ze jak przestanie dostawac zastrzyki to wszystko wróci do "normy" ;) Kilka minut przyjemności i może być dzidziuś :) :evil_lol: Quote
panbazyl Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 dOgLoV napisał(a):Wiem jak to jest robienie domowych fotek , ja tez nie bardzo lubie je robic chyba ze bym miala jasniejszy obiektyw to na pewno bym polubiła :evil_lol: ja w sobote planuje porobić zdjęcia na dworze Ibruni chyba ze nie spodoba jej sie spacer na szelkach to wrócimy do domu bez zdjęc :roll: a ja tam lubię w domu robic foty :) tak poprzestawiałam balanse bieli i ustawienia kolorów, ze mam efekt bardzo porządany :) Quote
łamAga Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 panbazyl napisał(a):a ja tam lubię w domu robic foty :) tak poprzestawiałam balanse bieli i ustawienia kolorów, ze mam efekt bardzo porządany :) Jasie zawsze bawie i bawie i nic z tego nie wychodzi :roll: wreszcie weekend :multi: Quote
*Magda* Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 dOgLoV napisał(a):Jasie zawsze bawie i bawie i nic z tego nie wychodzi :roll: wreszcie weekend :multi: A ja jestem leniwa i nie lubię kombinować z ustawieniami :) Agnieszka, a co tak szybko weekend?? :evil_lol: I czemu jeszcze nie śpisz?? Quote
łamAga Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 magdabroy napisał(a):A ja jestem leniwa i nie lubię kombinować z ustawieniami :) Agnieszka, a co tak szybko weekend?? :evil_lol: I czemu jeszcze nie śpisz?? Ja tez leń jestem :evil_lol: a integracje jutro mamy dlatego mamy juz wolne zeby sie wyspac ( ja i tak nie ide na nią bo jak już wyżej napisałam jestem leń :evil_lol:) poza tym jeszcze tylko w poniedzialek do pracy i urlop świateczny :multi: bo lipa z praca jest , ludzie chyba mało samochodow kupują na koniec roku :lol: jeszcze nie spie bo pilnuje Marysieńki dopóki babcia nie przyjdzie do domu :evil_lol: Quote
Recommended Posts