Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Jutro rano wrzucę, tak więc jak wstaniesz po nocce to już będzie ;)
Mam nadzieję, że Fasolek :loveu:

Dziś mój szef mi zaproponował nockę w następnym tygodniu :D:D:D Wyśmiałam go :D Jutro rano się dowie, że mam chorobowe do końca tygodnia, ale będzie wściekły.

Ja też chciała bym pierwszego chłopca później dziewczynke a trzecie to już obojętnie :loveu: ale wiadomo co będzie to będzie byle było zdrowe :loveu:

hahaha Twój szef na pewno bedzie zadowolony :evil_lol:
ja też chciałam wziąć L4 na nocki ale sie złozyło że mamy ich tylko 4 więc dam rade jakoś je przeżyć :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja też chciała bym pierwszego chłopca później dziewczynke a trzecie to już obojętnie :loveu: ale wiadomo co będzie to będzie byle było zdrowe :loveu:

hahaha Twój szef na pewno bedzie zadowolony :evil_lol:
ja też chciałam wziąć L4 na nocki ale sie złozyło że mamy ich tylko 4 więc dam rade jakoś je przeżyć :evil_lol:

Ja chcę syna, bo moi teściowie mają tylko wnuczki. Więc byłby pierwszy wnuk. A mój tata ma i wnuka i wnuczki, więc dla niego to już bez różnicy ;)

Wziełam przezornie to chorobowe, bo pomimo ciąży, nadal robiłam w pracy, to co przed zgłoszeniem ciąży. Najnormalniej w świecie jest mi za ciężko :( Jakbym się zmobilizowała, to bym dała radę, ale nie będę ryzykować ciąży, tylko dlatego, że w firmie brakuje ludzi :mad: Wiedzą o mojej ciąży od 2 tygodni, mieli czas kogoś zatrudnić.
No i dobrze, że wzięłam to chorobowe, bo dziś z rana poleciała mi krew z nosa :( Nie dużo, ale to już świadczy o moim przemęczeniu, bo rzadko mi się coś takiego zdarza.

[quote name='ania90']czekam na fotke fasolki

Oto Fasolka :loveu:

Posted

understandme napisał(a):

Na górze w lewym rogu pisze Sophie Wysocki - to nazwisko to nazwisko koszykarza w zgorzeleckiej drużynie :evil_lol:

Tak nazywa się moja pani doktor :)

Posted

dOgLoV napisał(a):
jeju jak fasolek szybko rośnie :loveu: cudny :loveu::loveu::loveu::loveu:

A najdziwniejsze jest to, że w tak małej istotce już widać rączki (niestety na zdjęciu tego nie widać tak jak na ekranie podczas usg)

Posted

magdabroy napisał(a):
A najdziwniejsze jest to, że w tak małej istotce już widać rączki (niestety na zdjęciu tego nie widać tak jak na ekranie podczas usg)

Najdziwniejsze jest w ogole to jak z takiego małego plemniczka tworzy sie żywa istota :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):

teraz duzo czasu spedzasz w domu to mozesz nas zasypywac takimi szybkimi zdjęciami :lol:

Chorobowe mam do jutra, w poniedziałek powrót do pracy :( Może jutro też zrobię coś "na szybko", jak będzie mi się chciało :D

Posted

magdabroy napisał(a):
Chorobowe mam do jutra, w poniedziałek powrót do pracy :( Może jutro też zrobię coś "na szybko", jak będzie mi się chciało :D

Wiem jak to jest robienie domowych fotek , ja tez nie bardzo lubie je robic chyba ze bym miala jasniejszy obiektyw to na pewno bym polubiła :evil_lol: ja w sobote planuje porobić zdjęcia na dworze Ibruni chyba ze nie spodoba jej sie spacer na szelkach to wrócimy do domu bez zdjęc :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):
A zabieracie tylko Ibruśkę na spacer? czy może Pepsik też się załapie?

To wszystko zależy od decyzji Sebastiana , to jego kot :evil_lol: Pepsiak jutro jedzie na ściągniecie szewków i nie wiem czy powinna wychodzic na dwór ale to się każe spytać weta ;)
Ja tez jutro jeszcze mam iść z Neronem do weta , mam nadzieje że juz ostatnio raz , chodze z nim co dwa dni na zastrzyk , wczoraj wet ( ona) powiedziala że da mu taka mała daweczke więc sadze ze jutro to w sumie moze tylko na sprawdzenie pójdziemy ;)
Musze mu kupić ten szampon Hexoderm i kąpać go tak co 4 miesiące bo siersc ma na prawde rewelacyjną od niego :loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
To wszystko zależy od decyzji Sebastiana , to jego kot :evil_lol: Pepsiak jutro jedzie na ściągniecie szewków i nie wiem czy powinna wychodzic na dwór ale to się każe spytać weta ;)
Ja tez jutro jeszcze mam iść z Neronem do weta , mam nadzieje że juz ostatnio raz , chodze z nim co dwa dni na zastrzyk , wczoraj wet ( ona) powiedziala że da mu taka mała daweczke więc sadze ze jutro to w sumie moze tylko na sprawdzenie pójdziemy ;)
Musze mu kupić ten szampon Hexoderm i kąpać go tak co 4 miesiące bo siersc ma na prawde rewelacyjną od niego :loveu:

Fajnie by było prowadzić dwa kociaki na smyczy :loveu:

A jak tam drapanko Nerona? Jest lepiej?

unikatowydiament napisał(a):
jakoś tak mnie wzieło,i cholernie Wam Magduś dzidziusia zazdroszczę(tylko się nie gniewaj)
a fasolka cudna:)

zdrowiem Nam tu szybciutko Kochana:)

pozdrawiamy cieplutko

Nie gniewam się :)
Wiesz, to nic trudnego. Potrzebujesz tylko odpowiedniego przyszłego tatusia ;) Kilka minut przyjemności i może być dzidziuś :)

Posted

[quote name='magdabroy']Fajnie by było prowadzić dwa kociaki na smyczy :loveu:

A jak tam drapanko Nerona? Jest lepiej?

Juz o wiele lepiej , drapie sie ale sporadycznie , boje sie tylko tego ze jak przestanie dostawac zastrzyki to wszystko wróci do "normy" ;)

Kilka minut przyjemności i może być dzidziuś :)

:evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Wiem jak to jest robienie domowych fotek , ja tez nie bardzo lubie je robic chyba ze bym miala jasniejszy obiektyw to na pewno bym polubiła :evil_lol: ja w sobote planuje porobić zdjęcia na dworze Ibruni chyba ze nie spodoba jej sie spacer na szelkach to wrócimy do domu bez zdjęc :roll:

a ja tam lubię w domu robic foty :) tak poprzestawiałam balanse bieli i ustawienia kolorów, ze mam efekt bardzo porządany :)

Posted

panbazyl napisał(a):
a ja tam lubię w domu robic foty :) tak poprzestawiałam balanse bieli i ustawienia kolorów, ze mam efekt bardzo porządany :)

Jasie zawsze bawie i bawie i nic z tego nie wychodzi :roll:

wreszcie weekend :multi:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Jasie zawsze bawie i bawie i nic z tego nie wychodzi :roll:

wreszcie weekend :multi:

A ja jestem leniwa i nie lubię kombinować z ustawieniami :)

Agnieszka, a co tak szybko weekend?? :evil_lol: I czemu jeszcze nie śpisz??

Posted

magdabroy napisał(a):
A ja jestem leniwa i nie lubię kombinować z ustawieniami :)

Agnieszka, a co tak szybko weekend?? :evil_lol: I czemu jeszcze nie śpisz??

Ja tez leń jestem :evil_lol:

a integracje jutro mamy dlatego mamy juz wolne zeby sie wyspac ( ja i tak nie ide na nią bo jak już wyżej napisałam jestem leń :evil_lol:) poza tym jeszcze tylko w poniedzialek do pracy i urlop świateczny :multi: bo lipa z praca jest , ludzie chyba mało samochodow kupują na koniec roku :lol:

jeszcze nie spie bo pilnuje Marysieńki dopóki babcia nie przyjdzie do domu :evil_lol: