Marta_Ares Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 http://img31.imageshack.us/img31/5459/dsc3665u.jpg :loveu: :loveu: :loveu: piekne tereny spacerowe macie Quote
Oscar Patric Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 http://img31.imageshack.us/img31/5459/dsc3665u.jpg ale piękny pomnik z Torci:) Quote
*Magda* Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 [quote name='Marta_Ares'] piekne tereny spacerowe macie To fakt. Mam w swojej okolicy, tyle fajnych miejsc spacerowych, że jakbym chciała, to mogłabym codziennie być z Torą gdzie indziej :p [quote name='unikatowydiament']http://img31.imageshack.us/img31/5459/dsc3665u.jpg ale piękny pomnik z Torci:) Dzięki ;) Zastanawiam się, czy to ja jestem jakaś dziwna, czy może ludzie są tacy tępi :angryy: Byłam z Torą na porannym spacerze, tradycyjnie w polach. No i szłam sobie drogą, a jakieś 200m przede mną, na polnym skrzyżowaniu ścieżek, stanęła kobieta z 2 psami. Dość agresywnym w stosunku do innych psów, bo już niejednokrotnie ją spotykałam. No i stoi kobieta i czeka Bóg jeden wie na co. Miała 3 drogi do wyboru (odliczając tą którą my szłyśmy), to stała i czekała, aż ja dojdę do nich. Psy się rzucają do Tory z zębami, baba ledwo je trzyma. Skręciłam w prawo, a baba wróciła tą samą drogą co przyszła. No i na jaką cholerę stała i czekała,aż my do nich dojdziemy :angryy: Nie ma to jak być debilem. Quote
Vilena Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Przyszłam się przywitać do śniadania :) Tzn. mojego śniadania :D Dzień doberek! Quote
*Magda* Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Vilena napisał(a):Przyszłam się przywitać do śniadania :) Tzn. mojego śniadania :D Dzień doberek! Dzień dobry ;) Napewno Twoje śniadanko, bo moje było jakieś 2 godziny temu :) Quote
Oscar Patric Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Kórcze debili to normalnie nie brak,u Nas też jest podobnie,Ja nie raz to tracę cierpliwość i takiemu nałożę ile się da i mam spokój pozdrawiamy cieplutko Quote
Milena9 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 U nas to latają bez smyczy:shake: Tora jest śliczna Quote
Daga&Maks Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 magdabroy napisał(a): Zastanawiam się, czy to ja jestem jakaś dziwna, czy może ludzie są tacy tępi :angryy: Byłam z Torą na porannym spacerze, tradycyjnie w polach. No i szłam sobie drogą, a jakieś 200m przede mną, na polnym skrzyżowaniu ścieżek, stanęła kobieta z 2 psami. Dość agresywnym w stosunku do innych psów, bo już niejednokrotnie ją spotykałam. No i stoi kobieta i czeka Bóg jeden wie na co. Miała 3 drogi do wyboru (odliczając tą którą my szłyśmy), to stała i czekała, aż ja dojdę do nich. Psy się rzucają do Tory z zębami, baba ledwo je trzyma. Skręciłam w prawo, a baba wróciła tą samą drogą co przyszła. No i na jaką cholerę stała i czekała,aż my do nich dojdziemy :angryy: Nie ma to jak być debilem. tacy niestety są ludzie, u nas są osoby które z psem idą w naszym kierunku mimo że psy się nie lubią, bo może tym razem się polubią :roll: Quote
Oscar Patric Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 miłego weekendu życzymy i gorąco pozdrawiamy Quote
Falkaa Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 no cóż debili nie brakuje :roll: Mi ostatnio na spacerze z sabą powiedziano, że kundlów się nie wyprowadza na smyczy. Ich miejsce jest przy budzie ! Na spacery zasługują tylko rodowodowe futrzaki - słowa kobiety z yorkiem który miał oklapnięte uszyska (skundlony):roll: http://img31.imageshack.us/img31/5459/dsc3665u.jpg piękny pomnik :loveu: Quote
*Magda* Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Dzięki dziewczyny za komplementy dla Tory ;) Nie mam nic innego, ale postaram się w tygodniu obfocić moją sunię i kotecka :) Quote
Oscar Patric Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 oj widzę że Torcia lubi Barf,bo Oscar nie lubi niestety Quote
panbazyl Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 a i ja w koncu (odkąd mam ludzkiego dostawce neta) moge sobie pobuszować po galeriach :) wczesniej to jakby net na korbke był, a wrzucanie zdjęc zajmowalo mi godziny (niektórzy wiedzą cos o tym...) wiec zawitałam i do cudnej onkowej panny. Ladna jest :) Kiedys mialam same onkopodobne psy (najczęściej bidy i znajdy), boksia znajdę, chyba hybrydę wilka ze schronu a teraz labki (przez czysty przypadek i moją miłośc do grzanego wina). Powiedz czy te "szelki z rączką są wygodne? Quote
*Magda* Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 [quote name='panbazyl']a i ja w koncu (odkąd mam ludzkiego dostawce neta) moge sobie pobuszować po galeriach :) wczesniej to jakby net na korbke był, a wrzucanie zdjęc zajmowalo mi godziny (niektórzy wiedzą cos o tym...) wiec zawitałam i do cudnej onkowej panny. Ladna jest :) Kiedys mialam same onkopodobne psy (najczęściej bidy i znajdy), boksia znajdę, chyba hybrydę wilka ze schronu a teraz labki (przez czysty przypadek i moją miłośc do grzanego wina). Powiedz czy te "szelki z rączką są wygodne? To mam nadzieję, że jak masz już neta dla cywilizowanych ludzi, to będziemy częściej nas odwiedzać ;) Hehehe, moim pierwszym psem też była onkopodobna suczka :) I z dziecinstwa mam wspomnienia z onkiem rodziców. Także jestem wierna rasie ;) Lubię inne rasy, przede wszystkim duże, ale ONki zawsze będą number one ! Szelki są świetne. Najczęsciej zakładam je Torce na rower, bo wiem, że są wygodne i się nie dusi jak na łańcuszku. No i ta rączka jest fajna, jak trzeba psa nagle złapać ;) Quote
panbazyl Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 a będę zaglądać :) Cyfrowy polsat jest debeściarski!!!! ja teraz jestem na etapie "jak ubrać psy". na razie dostały nowe komplety smycz i obroża. zamówiłam je u Taks, sa super :) ale szukam jeszcze czegoś. Quote
*Magda* Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 [quote name='panbazyl']a będę zaglądać :) Cyfrowy polsat jest debeściarski!!!! ja teraz jestem na etapie "jak ubrać psy". na razie dostały nowe komplety smycz i obroża. zamówiłam je u Taks, sa super :) ale szukam jeszcze czegoś. To looknij tutaj: http://dogstyle.republika.pl/ To stąd mam szelki ;) Quote
panbazyl Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 a luknelam :) fajne rzeczy :) nie wiem czy stosowalaś smycz z amortyzatorem (ja mam jedną pociągowa bestię) - bardzo fajna sprawa :) też tam mają (mnie robila dziewczyna z dogo) Quote
*Magda* Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Uchwyt do roweru mam z amortyzatorem, więc nie wiem czy jest sens podwójnie amortyzować?! Ten link do stronki, to też od jednej dziewczyny z dogo: Marta_Ares Quote
panbazyl Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 u niej jeszcze nie zamawiałam nic. Ja amortyzator mam rozdzielony na 3 psy, taka jedna smycz trzypsia. Wiosna mi robila Quote
xyzxyz Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Milena9 napisał(a):U nas to latają bez smyczy:shake: Skąd ja to znam? :/ Magdo, jak Torciątko? Zadowolona z ocieplenia w budzie? :p Quote
*Magda* Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 [quote name='biscuit'] Magdo, jak Torciątko? Zadowolona z ocieplenia w budzie? :p Torciątko :D:D:D Z niej już kawał kobity ;) Z ocieplenia budy chyba jest bardzo zadowolona :) Siedzi w niej non stop jak jest na dworze ;) A teraz kilka fotek z dzisiaj mojego Torciątka :D Bez piłki też będą ;) Quote
Recommended Posts