Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marta_Ares'] piekne tereny spacerowe macie

To fakt. Mam w swojej okolicy, tyle fajnych miejsc spacerowych, że jakbym chciała, to mogłabym codziennie być z Torą gdzie indziej :p

[quote name='unikatowydiament']http://img31.imageshack.us/img31/5459/dsc3665u.jpg

ale piękny pomnik z Torci:)

Dzięki ;)

Zastanawiam się, czy to ja jestem jakaś dziwna, czy może ludzie są tacy tępi :angryy:
Byłam z Torą na porannym spacerze, tradycyjnie w polach. No i szłam sobie drogą, a jakieś 200m przede mną, na polnym skrzyżowaniu ścieżek, stanęła kobieta z 2 psami. Dość agresywnym w stosunku do innych psów, bo już niejednokrotnie ją spotykałam. No i stoi kobieta i czeka Bóg jeden wie na co. Miała 3 drogi do wyboru (odliczając tą którą my szłyśmy), to stała i czekała, aż ja dojdę do nich. Psy się rzucają do Tory z zębami, baba ledwo je trzyma. Skręciłam w prawo, a baba wróciła tą samą drogą co przyszła. No i na jaką cholerę stała i czekała,aż my do nich dojdziemy :angryy: Nie ma to jak być debilem.

Posted

Vilena napisał(a):
Przyszłam się przywitać do śniadania :) Tzn. mojego śniadania :D Dzień doberek!

Dzień dobry ;)
Napewno Twoje śniadanko, bo moje było jakieś 2 godziny temu :)

Posted

magdabroy napisał(a):

Zastanawiam się, czy to ja jestem jakaś dziwna, czy może ludzie są tacy tępi :angryy:
Byłam z Torą na porannym spacerze, tradycyjnie w polach. No i szłam sobie drogą, a jakieś 200m przede mną, na polnym skrzyżowaniu ścieżek, stanęła kobieta z 2 psami. Dość agresywnym w stosunku do innych psów, bo już niejednokrotnie ją spotykałam. No i stoi kobieta i czeka Bóg jeden wie na co. Miała 3 drogi do wyboru (odliczając tą którą my szłyśmy), to stała i czekała, aż ja dojdę do nich. Psy się rzucają do Tory z zębami, baba ledwo je trzyma. Skręciłam w prawo, a baba wróciła tą samą drogą co przyszła. No i na jaką cholerę stała i czekała,aż my do nich dojdziemy :angryy: Nie ma to jak być debilem.

tacy niestety są ludzie, u nas są osoby które z psem idą w naszym kierunku mimo że psy się nie lubią, bo może tym razem się polubią :roll:

Posted

a i ja w koncu (odkąd mam ludzkiego dostawce neta) moge sobie pobuszować po galeriach :) wczesniej to jakby net na korbke był, a wrzucanie zdjęc zajmowalo mi godziny (niektórzy wiedzą cos o tym...) wiec zawitałam i do cudnej onkowej panny. Ladna jest :) Kiedys mialam same onkopodobne psy (najczęściej bidy i znajdy), boksia znajdę, chyba hybrydę wilka ze schronu a teraz labki (przez czysty przypadek i moją miłośc do grzanego wina).
Powiedz czy te "szelki z rączką są wygodne?

Posted

[quote name='panbazyl']a i ja w koncu (odkąd mam ludzkiego dostawce neta) moge sobie pobuszować po galeriach :) wczesniej to jakby net na korbke był, a wrzucanie zdjęc zajmowalo mi godziny (niektórzy wiedzą cos o tym...) wiec zawitałam i do cudnej onkowej panny. Ladna jest :) Kiedys mialam same onkopodobne psy (najczęściej bidy i znajdy), boksia znajdę, chyba hybrydę wilka ze schronu a teraz labki (przez czysty przypadek i moją miłośc do grzanego wina).
Powiedz czy te "szelki z rączką są wygodne?

To mam nadzieję, że jak masz już neta dla cywilizowanych ludzi, to będziemy częściej nas odwiedzać ;)
Hehehe, moim pierwszym psem też była onkopodobna suczka :) I z dziecinstwa mam wspomnienia z onkiem rodziców. Także jestem wierna rasie ;) Lubię inne rasy, przede wszystkim duże, ale ONki zawsze będą number one !
Szelki są świetne. Najczęsciej zakładam je Torce na rower, bo wiem, że są wygodne i się nie dusi jak na łańcuszku. No i ta rączka jest fajna, jak trzeba psa nagle złapać ;)

Posted

a będę zaglądać :) Cyfrowy polsat jest debeściarski!!!!
ja teraz jestem na etapie "jak ubrać psy". na razie dostały nowe komplety smycz i obroża. zamówiłam je u Taks, sa super :) ale szukam jeszcze czegoś.

Posted

a luknelam :) fajne rzeczy :) nie wiem czy stosowalaś smycz z amortyzatorem (ja mam jedną pociągowa bestię) - bardzo fajna sprawa :) też tam mają (mnie robila dziewczyna z dogo)

Posted

[quote name='biscuit'] Magdo, jak Torciątko? Zadowolona z ocieplenia w budzie? :p

Torciątko :D:D:D Z niej już kawał kobity ;)
Z ocieplenia budy chyba jest bardzo zadowolona :) Siedzi w niej non stop jak jest na dworze ;)

A teraz kilka fotek z dzisiaj mojego Torciątka :D
Bez piłki też będą ;)