Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aj żeś poszalała z tymi portretami. :)
my tez dziś zrobiliśmy sesję zdjęciową - cudne słonce, klimat jak w Hiszpanii prawie że w grudniu (tam jest w dzien ok 20 st a noca ciut chłodniej). oczywiście u sebie wkleję pewnie za kilka dni, żeby nie rozpieszczać zbyt odwiedzajacych :evil_lol:

Posted

panbazyl napisał(a):
oczywiście u sebie wkleję pewnie za kilka dni, żeby nie rozpieszczać zbyt odwiedzajacych :evil_lol:

Oj Ty nie dobra :mad: Znowu będzie trzeba czekać i prosić :evil_lol::eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
Torciątko :D:D:D Z niej już kawał kobity ;)
Z ocieplenia budy chyba jest bardzo zadowolona :) Siedzi w niej non stop jak jest na dworze ;)

Łeee...tam, male dziewcze- ONki rodzą się i pozostają szczeniakami hehe :evil_lol:
No to rewelacyjnie- gratuluję :multi:
To teraz podrzuć ją do nas- może jakoś wpłynie na Atosława i przekona go, żeby ładował rudy tyłek do ciepłej budy, zamiast leżeć w kłębku na wycieraczce i tarasować przejście przerażonym gościom :roll:
Mama już mu ciepły dywanik rozłożyła na schodach, bo szlachcic nie da się przekonać :shake:

Posted

No to może podeślij Atosa do mnie na przeszkolenie :D
Myslę, że jak mu dooopka zmarznie, to zapakuje ją do budy ;) W zeszłą zimę, Tora miała legowisko wkładane do budy, a i tak jak wracałam z pracy, to były wyleżane ślady na śniegu. Dosłownie miałam ciepły śnieg :D

[quote name='biscuit'] http://img401.imageshack.us/img401/5319/dsc3930.jpg O rany, ale świetny ma niuńka profil :D:D
Cała sesja super, Magdo ;)

Coraz bardziej jestem zakochana w mojej suni. Czasem żałuję, że jej nie wystawiałam :( Ale tylko czasem ;)

Posted

merrickmayfair napisał(a):
Cudowna ONka, uwielbiam :loveu: moja dzikuska niestety nie akceptuje żadnego psa onkopodobnego oprócz swojego przyjeciela Shakira ( ale to rudy mieszaniec ON, na tradycyjnie ubarwione się rzuca :shake: :placz: )

Dziękuję ;)
To musisz popracować nad swoim psiakiem, bo może jak następnym razem zawitam do PL, to można byłoby poznać nasze psiaki :) W Opolu wtedy jestem prawie codziennie ;)

Posted

kalyna napisał(a):
a te zdjęcia takie mgliste to sprawka obiektywu czy photoshopa? :)

Nie używam PhotoShopa :eviltong: Być może objektyw, bo odkąd mam ten 55-200 to mam sporo "zamgląnych" zdjęć. Ale raczej to sprawka tego, że robiłam zdjęcia pod złym kątem i już późnym popołudniem.

Posted

magdabroy napisał(a):
Dziękuję ;)
To musisz popracować nad swoim psiakiem, bo może jak następnym razem zawitam do PL, to można byłoby poznać nasze psiaki :) W Opolu wtedy jestem prawie codziennie ;)

Właśnie sie staram, na każdy spacer smaki i kliker i juz powoli agresja maleje :)

Posted

understandme napisał(a):
Portrety cudne :loveu:

Widzę, że Tora nie ma nic przeciwko budzi, ja mojego dziada nie mogę do niej jakoś przekonać :evil_lol:

Dzięki :)

Ja jakoś na siłę nie próbowałam jej przekonywać. Doszłam do wniosku, że jak dooopa zmarznie, to wejdzie do budy. Raz wchodziła, a raz nie. Były dni w zimie, że wolała leżeć na śniegu :D Ale odkąd dostała do budy słomę, to siedzi w niej codziennie :multi: