Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Milena9 napisał(a):
Fajnie psom, że tak mogą sobie kiedy chcą do wody wejść.
;)

No, fajnie ;)

Aleksandra95 napisał(a):
Jakie Julia ma śliczne oczka :loveu:

O tak :)

dOgLoV napisał(a):
Cudne zdjecia :loveu::loveu::loveu::loveu: i jak duzo :loveu:

Juia przeslodka dziewczynka :loveu::loveu::loveu::loveu:

Dziękuję :)

Julia tylko tak słodko wygląda ;) To mała diablica :evil_lol:

Posted

Ale z tej Julii śliczna dziewczynka :-) W jakim ona jest wieku?

A Lumpek wygląda jak nadmuchany ;-) Magda dajecie mu karmę dla kastratów?

Torcia jak zwykle śliczna :-) Fajnie ma z tym jeziorkiem :-)

Posted

bira napisał(a):
Ale z tej Julii śliczna dziewczynka :-) W jakim ona jest wieku?

A Lumpek wygląda jak nadmuchany ;-) Magda dajecie mu karmę dla kastratów?

Torcia jak zwykle śliczna :-) Fajnie ma z tym jeziorkiem :-)

Julka ma 2 lata i 5 miesięcy :)

Lumpek je karmę dla seniorów :) Kiedyś jadł dla kastratów, ale jakoś mu nie podpasowała smakowo :/

Dziękuję :) Dobrze, że chociaż jest to jezioro ;) Jakby go nie było, to biedna musiałby się strasznie męczyć :/ Zmoczenie psa w wannie, to nie to samo, co pomoczyć doopkę w jeziorku :D

Posted

magdabroy napisał(a):
http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6261.jpg

Oczy *.* zawsze marzyłam o niebieskich :loveu:

A Lumpek jak w słoneczku się wygrzewa hihi
Torcia pływa i pływa i pływa haha :D :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):

Julia tylko tak słodko wygląda ;) To mała diablica :evil_lol:

skąd ja to znam :evil_lol: wczoraj ani Emilka ani Kubiś ( ten mlodszy) nie byli w kościele bo ich rodzice obawiali sie konsekwencji :evil_lol:

mój brat ostatnio szedl z Emilka do miasta i mowi do niej daj mi ręke a ona do niego : ćiemu ? bo sie źgubiś ??:evil_lol:

a pozniej przeszla sama siebie , do bratowej przyszla na kawe sasiadka , taka starsza otyla pani i owa pani wstala z taboretu zeby siegnac cukier i tu zrobila błąd bo Emilka juz sie czaila i ukradla jej taboret :evil_lol: kobita rypnela jak dluga a Emilka kulając sie po ziemi smiala sie do rozpuku , normalnie jak bym widziala film " kochany urwis " :evil_lol:

Posted

Ada_Mirra napisał(a):
Oczy *.* zawsze marzyłam o niebieskich :loveu:

A Lumpek jak w słoneczku się wygrzewa hihi
Torcia pływa i pływa i pływa haha :D :loveu:

Zawsze można założyć szkła kontaktowe ;)

Teraz ulubionym zajęciem Lumpka jest wygrzewanie, a Tory pływanie :)

dOgLoV napisał(a):
skąd ja to znam :evil_lol: wczoraj ani Emilka ani Kubiś ( ten mlodszy) nie byli w kościele bo ich rodzice obawiali sie konsekwencji :evil_lol:

mój brat ostatnio szedl z Emilka do miasta i mowi do niej daj mi ręke a ona do niego : ćiemu ? bo sie źgubiś ??:evil_lol:

a pozniej przeszla sama siebie , do bratowej przyszla na kawe sasiadka , taka starsza otyla pani i owa pani wstala z taboretu zeby siegnac cukier i tu zrobila błąd bo Emilka juz sie czaila i ukradla jej taboret :evil_lol: kobita rypnela jak dluga a Emilka kulając sie po ziemi smiala sie do rozpuku , normalnie jak bym widziala film " kochany urwis " :evil_lol:

O matko :crazyeye: to Julci jeszcze troszkę do Emilki brakuje :D

Posted

to u nas Antek, który ma 2,5 roku podszedł do swojego brata 1 rocznego i zapodał mu z główki.... :D

ale stał na wyprostowanych nogach i leciał na ziemię, nabijając sobie mega guza :roll:

plucie, rzucanie np. pomidorami czy kopanie i przeraźliwy skrzek to norma...
ja kiedyś coś zabierałam ze stołu i też się podniosłam z krzesła, a on..... wziął krzesło i całą siłą w nogi mi rzucił.... aż nogi same mi się ugięły...

aaa i on ma operowy głos, bo potrafi bardzo długo krzyczeć i nawet chrypki nie ma :o

Torci pływa juz jak zawodowiec :D a Lumpek intensywnie leżakuje :D

Posted

kalyna napisał(a):

Torci pływa juz jak zawodowiec :D a Lumpek intensywnie leżakuje :D

Dzisiaj Torka takiego speeda miała w wodzie, że nigdy tak szybko nie płynęła :D Aż się zdziwiłam, że ona tak szybko potrafi przebierać tymi łapami ;)
Szkoda, że nie mogę teraz pływać, bo bym z nią popływała :roll:

Posted

Lumposław śliczny :)
I wodna Tora też :0
ja dzis ze swoimi poszłam nad rzekę a w rzece tak malo wody.... chodzily sobie tylko zamiast plywać. sucho jest. I oklady z błota oczywiście były, mnie też uraczyły maseczką błotną....

Posted

Ptysiak napisał(a):

Dzień dobry :)

Dziękuję w imieniu moich futrzaków :)

mychaaaaa napisał(a):
http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6353.jpg coś się Lumpkowi chyba przytyło :evil_lol:
A Tora ma zamiłowanie do pływania jak moja Lailuszka :loveu: bo Hanoldek to woli kąpiele... błotne :diabloti:

Co nie zajrzę do galerii to zdjęcia Tory z piłeczką :eviltong: tutaj patrzę - też piłeczka ;)

Lumpek jest niereformowalny z jedzeniem :evil_lol: Ale już zrzucił 100g co na niego jest dużym sukcesem :multi:

Tora i piłka to jedno ciało :eviltong: A w okresie kąpielowym dochodzi jeszcze woda ;)

Posted

Witajcie gaduly :loveu:

Toreczka pikna sucza kobitka jest, nie dziwie sie ze kolega na nia "lecial" :evil_lol: Ale nie zazdroszcze :lol: Torka powinna mu klapnac zebami przed pyskiem to by mu sie odechcialo :mad:

Julia jest przepiekna dziewczynka :loveu: Nienawidze was :evil_lol: KOcham zdjecia dzieci, a tu ciagle na nie trafiam :evil_lol:

Madziu wygladasz niesamowicie i kwitnaco :loveu: :loveu: Teos Ci sluzy chyba :D

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6315.jpg
Mamy takie same chaszcze przed domem :multi:

A plywajaca-pileczkujaca Tora? No po prostu :loveu:
My dzis tez mielismy w planach jezioro.... ale na razie mamy pogode jak pod psem... :watpliwy: I psy nie chca sie z domu ruszac :watpliwy:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Witajcie gaduly :loveu:

Toreczka pikna sucza kobitka jest, nie dziwie sie ze kolega na nia "lecial" :evil_lol: Ale nie zazdroszcze :lol: Torka powinna mu klapnac zebami przed pyskiem to by mu sie odechcialo :mad:

Julia jest przepiekna dziewczynka :loveu: Nienawidze was :evil_lol: KOcham zdjecia dzieci, a tu ciagle na nie trafiam :evil_lol:

Madziu wygladasz niesamowicie i kwitnaco :loveu: :loveu: Teos Ci sluzy chyba :D

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6315.jpg
Mamy takie same chaszcze przed domem :multi:

A plywajaca-pileczkujaca Tora? No po prostu :loveu:
My dzis tez mielismy w planach jezioro.... ale na razie mamy pogode jak pod psem... :watpliwy: I psy nie chca sie z domu ruszac :watpliwy:

Sama jesteś gaduła :eviltong:

Raz był taki moment, że chciała mu pokazać zębami co o nim myśli ;) Ale większość czasu pchał dooopkę pod moje nogi :D Cwana, wiedziała, że tam jej nie dostanie ;)

Czekaj, aż się pojawi Teoś ;) Wtedy będziesz ciągle oglądać dziecko w galerii :evil_lol:

Dziękuję :calus: Już kilka osób zwróciło uwagę, że ciąża mi służy ;) I ja też tak myślę :)

Chaszcze z przed mojego domu niedługo znikną ;) Mamy w planach małą demolkę :D

Ja bym pojechała dziś znowu z Torą na jezioro, ale mój kochany mąż zdjął przedni zderzak z auta :mad: Niby mogę tak jechać, ale wolę poczekać aż go założy ponownie albo sam niech prowadzi takie "brzydkie" auto :D