Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

u Nas zimno i padało:-(

a fotki bardzo ładne:)
Ja tak kombinuję że za 2/3 lata jakiegoś psiura do domciu ściągnę na pewno będzie to sunia(tyle czasu potrzebuję na ustabilizowanie różnych rzeczy, może jakaś przeprowadzka na większy domek,no i trzeba nadal z Synkiem pracować)

Posted

[quote name='Ptysiak']Jakie słodkie ona robi minki jak się otrzepuje :D :loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6299.jpg łapka misia ? ;)

:)
Torka chciała pokazać jakie ma ładne równe pazurki ;)

[quote name='unikatowydiament']u Nas zimno i padało:-(

a fotki bardzo ładne:)
Ja tak kombinuję że za 2/3 lata jakiegoś psiura do domciu ściągnę na pewno będzie to sunia(tyle czasu potrzebuję na ustabilizowanie różnych rzeczy, może jakaś przeprowadzka na większy domek,no i trzeba nadal z Synkiem pracować)

A jakiej rasy chcesz sunie?

[quote name='kalyna']dziękujemy za życzenia :multi:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6307.jpg co jej dało to otrzepywanie sie w wodzie? jak nawet te kropelki wody jej na sekundę nie opuściły :D

:D:D:D

[quote name='Pestka']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6304.jpg
Świetne te zdjęcia ;) Tora widzę lubi wodę nie to co to moje :diabloti:

Dziękuję ;)

[quote name='Kaaasia']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6296.jpg Jaka mokra kura :evil_lol:

No :evil_lol:

Posted

ania90 napisał(a):
witamy w deszczowy piatek;)

Dobry wieczór :)

Niufciak napisał(a):
U nas też pada :(
Torcia :loveu:

Ada_Mirra napisał(a):
super zdjęcia trzepiącej się Tory! takie zdjęcia kocham :loveu: jaka pogoda u Was? u mnie mży i duży wiatr :(

Dziękuję :)
U mnie słońca brak i bez deszczu ;) Jest chłodniej niż przez ostatnie 2 tyg., ale z tego się cieszę, bo ostatnie dni, to w sypialni miałam 24-25 stopni i nie dało się spać :roll:

Posted

Ada_Mirra napisał(a):
taaak wiem cos o tym ze jak wysoka temp. to nie da sie zasnąć.. i jeszcze ta duchota ;\

Całą noc mamy włączony wentylator, ale nie wiele pomagało :shake::roll:

Posted

Ty miałaś 25, ja jak sa takie upały to w pokoju mam nawet do 28 - 29 stopni... mam pokój na poddaszu. Nie da sie tam siedzieć a co dopiero spać
W zeszłym roku jedna noc była tak masakrycznie duszna i ciepła ze spałam na balkonie w hamaku bo sie nie dało..

Posted

Niufciak napisał(a):
Ty miałaś 25, ja jak sa takie upały to w pokoju mam nawet do 28 - 29 stopni... mam pokój na poddaszu. Nie da sie tam siedzieć a co dopiero spać
W zeszłym roku jedna noc była tak masakrycznie duszna i ciepła ze spałam na balkonie w hamaku bo sie nie dało..

Nad sypialnią mam właśnie jeszcze poddasze ;) Nawet nie chcę wiedzieć ile tam było stopni :shake::crazyeye:
Jak jeszcze wynajmowliśmy mieszkanie, to zawsze się śmiałam do męża w takie upały, że idę spać na balkon :D ale balkon był za mały żeby postawić hamak albo chuśtawkę, na której bym mogła spać :(

bira napisał(a):
Az jej ucha klapia w tej wodzie :-)

:evil_lol:

Posted

Ojojoj to niedobry Antoś tak stresuje mamusie :loveu: jeszcze ma cale 2 tyg moze sie obróci ;)

Wodne trzepanko :loveu::loveu::loveu::loveu:

u nas lało od 1wszej do 5tej nad ranem ale tak intensywnie ze patrzylam na sufit czy okna dachowe zaraz nie runą nam na głowe :evil_lol:

jak jechalam do domu o 7dmej to juz tylko mżyło teraz juz nie pada ale jest chłodnawo :roll:

Posted

Ale plotkary noooo :D

Chwile człowieka nie ma i już tyle przeleciało :eviltong:

Przestało padać :multi: Chłodno ale spacerek udany, zmarzłam na początku więc postanowiłam pobiegać razem z psem. Teraz mnie nogi bolą :D

Agnieszce chyba jakiś Antoś w główce zawrócił i imiona pomyliła :evil_lol: