mychaaaaa Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 magdabroy napisał(a):Lumpek jest niereformowalny z jedzeniem :evil_lol: Ale już zrzucił 100g co na niego jest dużym sukcesem :multi: O, to tak jak moja Lailuszka :evil_lol: ta jest na wiecznej diecie... bez skutku :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 magdabroy napisał(a):Sama jesteś gaduła :eviltong: Raz był taki moment, że chciała mu pokazać zębami co o nim myśli ;) Ale większość czasu pchał dooopkę pod moje nogi :D Cwana, wiedziała, że tam jej nie dostanie ;) Czekaj, aż się pojawi Teoś ;) Wtedy będziesz ciągle oglądać dziecko w galerii :evil_lol: Dziękuję :calus: Już kilka osób zwróciło uwagę, że ciąża mi służy ;) I ja też tak myślę :) Chaszcze z przed mojego domu niedługo znikną ;) Mamy w planach małą demolkę :D Ja bym pojechała dziś znowu z Torą na jezioro, ale mój kochany mąż zdjął przedni zderzak z auta :mad: Niby mogę tak jechać, ale wolę poczekać aż go założy ponownie albo sam niech prowadzi takie "brzydkie" auto :D U mnie nagadane nie jest :eviltong: Znalazla swoj sposob na ucieczke :D Figowa by mu nagadala :mad: Zawsze gada do takich natretow :evil_lol: Czasami i Marcelkowi musi nagadac jak mu sie amory wlaczaja :lol: Czekam na te chwile, a jednoczesnie i boje sie jej :lol: Oj Teosku Teosku :loveu: Gdybys Ty wiedzial malenki jaka mu masz publicznosc :D Demolka? :razz: Basen? :D Ja bym pojechala beeeez :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 mychaaaaa napisał(a):O, to tak jak moja Lailuszka :evil_lol: ta jest na wiecznej diecie... bez skutku :diabloti: :evil_lol: :: FiGa :: napisał(a):Czekam na te chwile, a jednoczesnie i boje sie jej :lol: Oj Teosku Teosku :loveu: Gdybys Ty wiedzial malenki jaka mu masz publicznosc :D Demolka? :razz: Basen? :D Ja bym pojechala beeeez :evil_lol: To jest przed domem, więc tam raczej basenu nie będzie ;) Basen jeśli stanie, to w ogrodzie, ale to odległe plany :roll: A przed domem wszystko będzie wycięte, a potem chcę tylko posadzić hortensje i piwonie :loveu: a resztę wysypać korą :) Jakoś mam lenia i nie chce mi się z domu ruszać :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Piwonie sa piekne :loveu: Mialam piekny bukiet w domu ostatnio... i sprzatania po nich co nie miara :evil_lol: Leniuch... Tobie to mozna wybaczyc ;) Quote
*Magda* Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Piwonie sa piekne :loveu: Mialam piekny bukiet w domu ostatnio... i sprzatania po nich co nie miara :evil_lol: Leniuch... Tobie to mozna wybaczyc ;) Coś za coś ;) Marzą mi się białe :loveu: Szkoda tylko, że tak krótko kwitną :( Dla mnie mogłyby kwitnąć cały rok :loveu: No ja myślę ;) Ale chyba zaraz pójdę robić deser truskawkowy, bo mam ochotę :) Quote
agaga21 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 u mnie zakwitła jedna piwonia tegoroczna na jasno różowy kolor. piękna jest to fakt ale zapach....! przebija wszystko! coś cudownego :) w przyszłym roku dokupię całe mnóstwo piwonii:evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 agaga21 napisał(a):u mnie zakwitła jedna piwonia tegoroczna na jasno różowy kolor. piękna jest to fakt ale zapach....! przebija wszystko! coś cudownego :) w przyszłym roku dokupię całe mnóstwo piwonii:evil_lol: Mnie zaraziła miłością do piwonii moja śp. mama :loveu: Ty teraz jak masz ogród zrobiony, to możesz szaleć :D Ja muszę właśnie poczekać aż coś się ruszy z ogródkiem i tym kawałkiem ziemi przed domem, bo szkoda teraz sadzić, a potem przesadzać :roll: Dokup sobie inne kolory ;) Białą, ciemną różową to będzie kolorowo :) Quote
*Magda* Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 unikatowydiament napisał(a):Witamy się cieplutko:) dOgLoV napisał(a):Hejka :hand: Cześć :) Quote
*Magda* Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 A ja muszę pochwalić Torkę :) Odkąd jest na barf'ie, kot nie miał dostępu do jej miski :/ Były nawet dwie takie sytuacji, że Tora rzuciła się na Lumpka z zębami jak ten zbliżył się do miski w porze posiłku ;) Od jakiegoś czasu jednak, Lumpek mógł podejść i sprawdzić co jest w misce, ale to wszystko ;) A dziś Tora jadła papkę i ... Lumpek jadł razem z nią :multi::multi: Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się zrobić fotkę podczas takiego wspólnego jedzenia :) Quote
xyzxyz Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Fajnie, że Torka postanowiła się podzielić :loveu: Quote
łamAga Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 ooo to super :multi: u nas by chyba koty z tego nie wyszły w jednym kawałku :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 biscuit napisał(a):Fajnie, że Torka postanowiła się podzielić :loveu: Milena9 napisał(a):Super się Torka zachowała :) Kochana sunia z niej :loveu: dOgLoV napisał(a):ooo to super :multi: u nas by chyba koty z tego nie wyszły w jednym kawałku :evil_lol: Jeszcze kilka miesięcy też bym tak pomyślała, ale teraz jest dobrze :) Quote
Jean Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 magdabroy napisał(a):A ja muszę pochwalić Torkę :) Odkąd jest na barf'ie, kot nie miał dostępu do jej miski :/ Były nawet dwie takie sytuacji, że Tora rzuciła się na Lumpka z zębami jak ten zbliżył się do miski w porze posiłku ;) Od jakiegoś czasu jednak, Lumpek mógł podejść i sprawdzić co jest w misce, ale to wszystko ;) A dziś Tora jadła papkę i ... Lumpek jadł razem z nią :multi::multi: Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się zrobić fotkę podczas takiego wspólnego jedzenia :) O kurde! Koniecznie fotę chcę widzieć! To musiało być przesłodkie :D:D Quote
Vilena Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6352.jpg Lumpuś przesłodki :loveu: A jaki on ma brzusio! :evil_lol: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6255.jpg Nie wiedziałam nawet, że taka pływaczka z Torci! :loveu: Quote
Ptysiak Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Zrób koniecznie im fotkę jak razem wcinają, to musi przesłodko wyglądać :loveu: Szkoda, że ja nie zrobiłam nigdy fotki Lunie jak jadła razem ze szczurkiem. Ona leżała koło miski i powoli sobie jadła (taki leniuch z niej był:D)a szczurek obok, brał jeden kawałek mięska w łapki i razem wcinali :D Quote
*Magda* Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 [quote name='Vilena']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6352.jpg Lumpuś przesłodki :loveu: A jaki on ma brzusio! :evil_lol: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6255.jpg Nie wiedziałam nawet, że taka pływaczka z Torci! :loveu: Dziękuję w imieniu tłuścioszka :evil_lol: Tora ma więcej nieodkrytych talentów ;) [quote name='Jean']O kurde! Koniecznie fotę chcę widzieć! To musiało być przesłodkie :D:D [quote name='Ptysiak']Zrób koniecznie im fotkę jak razem wcinają, to musi przesłodko wyglądać :loveu: Szkoda, że ja nie zrobiłam nigdy fotki Lunie jak jadła razem ze szczurkiem. Ona leżała koło miski i powoli sobie jadła (taki leniuch z niej był:D)a szczurek obok, brał jeden kawałek mięska w łapki i razem wcinali :D Następnym razem się postaram mieć już aparat w pogotowiu ;) Ale to dopiero jak Torka będzie dostawać ponownie papkę, bo kośćmi się nie podzieli z kotem :D Quote
*Magda* Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Pomęczę Was jeszcze wodnymi fotkami Tory, bo tylko takie mam w tej chwili ;) Quote
Ewa&Duffel Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Śliczna sunia :loveu: Naprawdę podoba mi się jak mało który ONek ;) Widzę, że też uwielbia wodę :) Quote
*Magda* Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Ewa&Duffel napisał(a):Śliczna sunia :loveu: Naprawdę podoba mi się jak mało który ONek ;) Widzę, że też uwielbia wodę :) Dziękuję :loveu: :) Quote
Ptysiak Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6286.jpg :loveu: Tak Nas możesz ciągle męczyć ;) Quote
Recommended Posts