Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Lumpek jest niereformowalny z jedzeniem :evil_lol: Ale już zrzucił 100g co na niego jest dużym sukcesem :multi:

O, to tak jak moja Lailuszka :evil_lol: ta jest na wiecznej diecie... bez skutku :diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
Sama jesteś gaduła :eviltong:

Raz był taki moment, że chciała mu pokazać zębami co o nim myśli ;) Ale większość czasu pchał dooopkę pod moje nogi :D Cwana, wiedziała, że tam jej nie dostanie ;)

Czekaj, aż się pojawi Teoś ;) Wtedy będziesz ciągle oglądać dziecko w galerii :evil_lol:

Dziękuję :calus: Już kilka osób zwróciło uwagę, że ciąża mi służy ;) I ja też tak myślę :)

Chaszcze z przed mojego domu niedługo znikną ;) Mamy w planach małą demolkę :D

Ja bym pojechała dziś znowu z Torą na jezioro, ale mój kochany mąż zdjął przedni zderzak z auta :mad: Niby mogę tak jechać, ale wolę poczekać aż go założy ponownie albo sam niech prowadzi takie "brzydkie" auto :D

U mnie nagadane nie jest :eviltong:

Znalazla swoj sposob na ucieczke :D Figowa by mu nagadala :mad: Zawsze gada do takich natretow :evil_lol: Czasami i Marcelkowi musi nagadac jak mu sie amory wlaczaja :lol:

Czekam na te chwile, a jednoczesnie i boje sie jej :lol: Oj Teosku Teosku :loveu: Gdybys Ty wiedzial malenki jaka mu masz publicznosc :D

Demolka? :razz: Basen? :D

Ja bym pojechala beeeez :evil_lol:

Posted

mychaaaaa napisał(a):
O, to tak jak moja Lailuszka :evil_lol: ta jest na wiecznej diecie... bez skutku :diabloti:

:evil_lol:

:: FiGa :: napisał(a):
Czekam na te chwile, a jednoczesnie i boje sie jej :lol: Oj Teosku Teosku :loveu: Gdybys Ty wiedzial malenki jaka mu masz publicznosc :D

Demolka? :razz: Basen? :D

Ja bym pojechala beeeez :evil_lol:

To jest przed domem, więc tam raczej basenu nie będzie ;) Basen jeśli stanie, to w ogrodzie, ale to odległe plany :roll: A przed domem wszystko będzie wycięte, a potem chcę tylko posadzić hortensje i piwonie :loveu: a resztę wysypać korą :)

Jakoś mam lenia i nie chce mi się z domu ruszać :eviltong:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Piwonie sa piekne :loveu: Mialam piekny bukiet w domu ostatnio... i sprzatania po nich co nie miara :evil_lol:

Leniuch... Tobie to mozna wybaczyc ;)

Coś za coś ;) Marzą mi się białe :loveu: Szkoda tylko, że tak krótko kwitną :( Dla mnie mogłyby kwitnąć cały rok :loveu:

No ja myślę ;) Ale chyba zaraz pójdę robić deser truskawkowy, bo mam ochotę :)

Posted

u mnie zakwitła jedna piwonia tegoroczna na jasno różowy kolor. piękna jest to fakt ale zapach....! przebija wszystko! coś cudownego :) w przyszłym roku dokupię całe mnóstwo piwonii:evil_lol:

Posted

agaga21 napisał(a):
u mnie zakwitła jedna piwonia tegoroczna na jasno różowy kolor. piękna jest to fakt ale zapach....! przebija wszystko! coś cudownego :) w przyszłym roku dokupię całe mnóstwo piwonii:evil_lol:

Mnie zaraziła miłością do piwonii moja śp. mama :loveu:
Ty teraz jak masz ogród zrobiony, to możesz szaleć :D Ja muszę właśnie poczekać aż coś się ruszy z ogródkiem i tym kawałkiem ziemi przed domem, bo szkoda teraz sadzić, a potem przesadzać :roll:
Dokup sobie inne kolory ;) Białą, ciemną różową to będzie kolorowo :)

Posted

A ja muszę pochwalić Torkę :)
Odkąd jest na barf'ie, kot nie miał dostępu do jej miski :/ Były nawet dwie takie sytuacji, że Tora rzuciła się na Lumpka z zębami jak ten zbliżył się do miski w porze posiłku ;)
Od jakiegoś czasu jednak, Lumpek mógł podejść i sprawdzić co jest w misce, ale to wszystko ;) A dziś Tora jadła papkę i ... Lumpek jadł razem z nią :multi::multi: Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się zrobić fotkę podczas takiego wspólnego jedzenia :)

Posted

biscuit napisał(a):
Fajnie, że Torka postanowiła się podzielić :loveu:

Milena9 napisał(a):
Super się Torka zachowała :)

Kochana sunia z niej :loveu:

dOgLoV napisał(a):
ooo to super :multi: u nas by chyba koty z tego nie wyszły w jednym kawałku :evil_lol:

Jeszcze kilka miesięcy też bym tak pomyślała, ale teraz jest dobrze :)

Posted

magdabroy napisał(a):
A ja muszę pochwalić Torkę :)
Odkąd jest na barf'ie, kot nie miał dostępu do jej miski :/ Były nawet dwie takie sytuacji, że Tora rzuciła się na Lumpka z zębami jak ten zbliżył się do miski w porze posiłku ;)
Od jakiegoś czasu jednak, Lumpek mógł podejść i sprawdzić co jest w misce, ale to wszystko ;) A dziś Tora jadła papkę i ... Lumpek jadł razem z nią :multi::multi: Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się zrobić fotkę podczas takiego wspólnego jedzenia :)

O kurde!
Koniecznie fotę chcę widzieć! To musiało być przesłodkie :D:D

Posted

Zrób koniecznie im fotkę jak razem wcinają, to musi przesłodko wyglądać :loveu:
Szkoda, że ja nie zrobiłam nigdy fotki Lunie jak jadła razem ze szczurkiem. Ona leżała koło miski i powoli sobie jadła (taki leniuch z niej był:D)a szczurek obok, brał jeden kawałek mięska w łapki i razem wcinali :D

Posted

[quote name='Vilena']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6352.jpg
Lumpuś przesłodki :loveu: A jaki on ma brzusio! :evil_lol:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6255.jpg
Nie wiedziałam nawet, że taka pływaczka z Torci! :loveu:

Dziękuję w imieniu tłuścioszka :evil_lol:

Tora ma więcej nieodkrytych talentów ;)

[quote name='Jean']O kurde!
Koniecznie fotę chcę widzieć! To musiało być przesłodkie :D:D

[quote name='Ptysiak']Zrób koniecznie im fotkę jak razem wcinają, to musi przesłodko wyglądać :loveu:
Szkoda, że ja nie zrobiłam nigdy fotki Lunie jak jadła razem ze szczurkiem. Ona leżała koło miski i powoli sobie jadła (taki leniuch z niej był:D)a szczurek obok, brał jeden kawałek mięska w łapki i razem wcinali :D

Następnym razem się postaram mieć już aparat w pogotowiu ;) Ale to dopiero jak Torka będzie dostawać ponownie papkę, bo kośćmi się nie podzieli z kotem :D