Ptysiak Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 To tym bardziej Jej pewnie zawrócił w głowie :) Quote
*Magda* Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 dOgLoV napisał(a):hahahahahaha mysle o Teosiu a pisze Antoś :oops: sorki ale tyle dzieci wkoło mnie że juz mi sie wszystko myli :evil_lol: To jak się Teoś urodzi, to wogóle zwariujesz :D Quote
Ptysiak Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Jak się urodzi maluszek :) Będę musiała po kryjomu oglądać zdjęcia Teosia :D Quote
*Magda* Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Ptysiak napisał(a):Jak się urodzi maluszek :) Będę musiała po kryjomu oglądać zdjęcia Teosia :D Może zmienisz zdanie ;) Ola (dobrze pamiętam?) miała by rodzeństwo :) Quote
łamAga Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 magdabroy napisał(a):To jak się Teoś urodzi, to wogóle zwariujesz :D wtedy juz w ogole bede imiona mylila :evil_lol: dzisiaj bylam u brata dziaciaków bo to dzien dziecka jest ,i bratowa mi opowiadała co oczywiscie Emil-ka dzisiaj nawywijała , moj brat spal po nocce a moja bratowa tez w zasadzie sie polozyla bo ona z kolei dzisiaj zaczyna nocki i chciala sie troszke zdrzemnąć przed nocką , dziewczynom wlaczyla komputer zeby sobie pograly i sobie lezala i w pewnym momencie slyszy Emilke jak szepta " Quwa Gabi pomóź mi pozbielać ten tytoń" ona sie odwraca a Emilka wywalila pelną popielniczke tytoniu na srodek pokoju :roflt:a jak bylismy u nich to wyszlismy na taras , obok taka babka zaczeła trzepać poduszki a Emilka podparla sie pod boki i krzyczy do niej " ej Ty muśiś tak ćiaśkać ??" z taka fajną miną :roflt:a babka " a co za glosno ??" a Emilka " nooooooo" :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 magdabroy napisał(a):Może zmienisz zdanie ;) Ola (dobrze pamiętam?) miała by rodzeństwo :) Dobrze pamiętasz :) Ola ma brata Bartka, który ma 18 lat ;) Nie wiem czy babci w wieku 38 lat wypada mieć brzuszek :D Quote
*Magda* Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Ptysiak napisał(a):Nie wiem czy babci w wieku 38 lat wypada mieć brzuszek :D Śp. moja mama miała 40 lat jak urodziła moją siostrę ;) To było 21 lat temu :) Quote
łamAga Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Ptysiak napisał(a): Nie wiem czy babci w wieku 38 lat wypada mieć brzuszek :D Mama Antosia mojego malutkiego kuzyna ma wiecej niż Ty i maja w planach jeszcze dzieci ;) Quote
Ptysiak Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 magdabroy napisał(a):Śp. moja mama miała 40 lat jak urodziła moją siostrę ;) To było 21 lat temu :) dOgLoV napisał(a):Mama Antosia mojego malutkiego kuzyna ma wiecej niż Ty i maja w planach jeszcze dzieci ;-) No to są dobre argumenty :) To w sumie mam jeszcze czas... :D Quote
*Magda* Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Ptysiak napisał(a):No to są dobre argumenty :) To wyloguj się z dogo i do roboty :D Quote
bira Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Ptysiak napisał(a):Dobrze pamiętasz :) Ola ma brata Bartka, który ma 18 lat ;) Nie wiem czy babci w wieku 38 lat wypada mieć brzuszek :D W Holandii w tym wieku rodzi sie pierwsze dzieci ;-) Quote
Ptysiak Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 magdabroy napisał(a):To wyloguj się z dogo i do roboty :D :D:D:D Nie będę Mu przeszkadzała bo gotuje :D Quote
łamAga Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Ptysiak napisał(a)::D:D:D Nie będę Mu przeszkadzała bo gotuje :D Masz racje , przerwal by gotowanie i nie bylo by fasolki mniami :evil_lol: poczekaj aż skonczy a potem do roboty :lol: Quote
*Magda* Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 bira napisał(a):W Holandii w tym wieku rodzi sie pierwsze dzieci ;-) Kolejny argument ;) Ptysiak napisał(a)::D:D:D Nie będę Mu przeszkadzała bo gotuje :D To jak skończy ;) Quote
bira Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 noc jeszcze dluga :-) do rana chba gotowac nie bedzie ;-) Quote
Ptysiak Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 bira napisał(a):W Holandii w tym wieku rodzi sie pierwsze dzieci ;-) Patrząc na to wszystko to stwierdzam, że chyba lepiej nieraz w tym wieku niż tak jak niektórzy... Tak jak widzę czasami dzieci, które maja dzieci... Jest taka dziewczyna, która ma teraz 17 lat i jedno dziecko 3,5 letnie a drugie niedługo urodzi... Jak skończy to zapraszam na fasolkę ;) Dobra na noc :D Dziś w nocy można i popracować ale i tak nic z tego bo ''zabezpieczenia" działają jeszcze ;) Quote
łamAga Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Ptysiak napisał(a):Patrząc na to wszystko to stwierdzam, że chyba lepiej nieraz w tym wieku niż tak jak niektórzy... Tak jak widzę czasami dzieci, które maja dzieci... Jest taka dziewczyna, która ma teraz 17 lat i jedno dziecko 3,5 letnie a drugie niedługo urodzi... Jak skończy to zapraszam na fasolkę ;) Dobra na noc :D Dziś w nocy można i popracować ale i tak nic z tego bo ''zabezpieczenia" działają jeszcze ;) Dokladnie , moja kuzynka w wieku 15stu lat urodzila dziecko i co ?? kuzynka za granica a jej córkę wychowuje babcia :/ ojciec juz dawno ma inna ehhhh a taki chlopaszek na moim osiedlu tez ma niewiele lat moze okolo 17stu i teraz ma synka , jak jedzie z nim wózkiem to doslownie wyglada jak by jechal z mlodszym braciszkiem ale poki co są z tą dziewczyna razem i wychowuja synka razem , oby tak zostalo ;) to dzisiaj odstaw leki i niedługo beda efekty :multi: Quote
Ptysiak Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 dOgLoV napisał(a):Dokladnie , moja kuzynka w wieku 15stu lat urodzila dziecko i co ?? kuzynka za granica a jej córkę wychowuje babcia :/ ojciec juz dawno ma inna ehhhh a taki chlopaszek na moim osiedlu tez ma niewiele lat moze okolo 17stu i teraz ma synka , jak jedzie z nim wózkiem to doslownie wyglada jak by jechal z mlodszym braciszkiem ale poki co są z tą dziewczyna razem i wychowuja synka razem , oby tak zostalo ;) to dzisiaj odstaw leki i niedługo beda efekty :multi: My prowadzimy w biurze zus-y firmom i jest dziewczyna w jednej firmie, która ma 17 lat. Ma 3,5 letnia córkę, drugie niedługo urodzi. "Tatuś" nie pracuje a Ona ciągle ma wychowawcze, macierzyńskie... No dziś właśnie kółko wyjęłam :D Kurcze... nie namawiaj mnie :D Quote
KT Arts Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 U nas tez jest sporo przypadków nastolatek z dziećmi :) Ja na szczęście mam jeszcze czasuuu a czasuuu, chwilowo niańczę synka od kuzyna i mojego chrześniaka:) Smyki maja kolejno 6 i 9 miesięcy :) Quote
łamAga Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Ptysiak napisał(a):My prowadzimy w biurze zus-y firmom i jest dziewczyna w jednej firmie, która ma 17 lat. Ma 3,5 letnia córkę, drugie niedługo urodzi. "Tatuś" nie pracuje a Ona ciągle ma wychowawcze, macierzyńskie... No dziś właśnie kółko wyjęłam :D Kurcze... nie namawiaj mnie :D Ja wcale nie namawiam :siara: Niufciak napisał(a):U nas tez jest sporo przypadków nastolatek z dziećmi :) Ja na szczęście mam jeszcze czasuuu a czasuuu, chwilowo niańczę synka od kuzyna i mojego chrześniaka:) Smyki maja kolejno 6 i 9 miesięcy :) W takim przypadku nie wiem czy zazdrościć czy współczuć :evil_lol: ja dzisiaj w nocy mialam pobudke Marysia obudzila sie o 2giej i przez godzine nadawała , zrobila sobie z nocy dzien :evil_lol: a siostra wyjechala na szkolenie wiec cioci przyszło spac z Marysia :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 dOgLoV napisał(a):Ja wcale nie namawiam :siara: Tak wiem, że nie namawiasz :cool3::evil_lol: Quote
łamAga Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Ptysiak napisał(a):Tak wiem, że nie namawiasz :cool3::evil_lol: ale mam jeszcze jeden argument :evil_lol: Ptyś jest mały wiec był by uczony od szczeniaka do małego dziecka :eviltong: Quote
Ptysiak Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 dOgLoV napisał(a):ale mam jeszcze jeden argument :evil_lol: Ptyś jest mały wiec był by uczony od szczeniaka do małego dziecka :eviltong: No tak racja... Dobrze, że mnie nie namawiasz :evil_lol: Quote
KT Arts Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Hehe, chłopaki na szczęscie nie sa cały czas tak jakby pod moja opieką, tylko jak ciotka chce sobie poniańczyć Staśka to idzie piętro niżej :P Do chrześniaka mam trochę daleko.. Quote
Recommended Posts