Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6330.jpg główka :evil_lol:

jak ona super nakreca sie na zabawe piłka :loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6311.jpg i jest Lumpasty :loveu::loveu::loveu::loveu:

To była naprawdę główka ;)

Oj tak, nakręcić się na piłkę u Tory, to trwa 1 sekundę :)

Leniuszek Lumpek :loveu:

Aleksandra95 napisał(a):
widać piłeczki kocha.:loveu:

O tak :evil_lol:

Posted

vaness napisał(a):
http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6331.jpg --> to jest super :) zresztą wszystkie ładnie wyszły ;)

Dziękuję :)

Ada_Mirra napisał(a):
Świetne zdjęcia! widac ze piłeczka się spodobała :D

a portrecikowe aww :loveu: o właśnie ja też muszę wstawić u siebie portrety z dziś xD

a Lumpeeeek to pięękny kot :)

masz może konto na mrumru.eu?

Jej się każda piłeczka podoba :D

Nie mam konta na mrumru i raczej nie otworzę :shake: Już za dużo czasu tracę na dogo :evil_lol:

Posted

historia heruni bardzo smutna :(

tora w wodzie czuje się chyba jak rybka :) moja etna też kocha pływanie. niestety mamy mało okazji by się nad wodę wybrać.

Posted

agaga21 napisał(a):
historia heruni bardzo smutna :(

tora w wodzie czuje się chyba jak rybka :) moja etna też kocha pływanie. niestety mamy mało okazji by się nad wodę wybrać.

Smutna, ale uchroniło mnie to przed kolejnymi błędami ;) Kupiłam psa z pseudo pierwszy i ostatni raz. To była dla mnie lekcja, której nigdy nie zapomnę :)

Tora ma to po mnie :D Ja też kocham wodę ;) W końcu mój znak zodiaku to ryby :)

understandme napisał(a):

:D:D

Posted

moje psy też mialy taką piłkę bialo-czarną, ale dzieci im zabrały.... muszę znów kupić coś dla psów, ale takiego aby dzieciom się nie podobało.
a Lumpozol jest cudniasty!

Posted

Kaaasia napisał(a):

:)

panbazyl napisał(a):
moje psy też mialy taką piłkę bialo-czarną, ale dzieci im zabrały.... muszę znów kupić coś dla psów, ale takiego aby dzieciom się nie podobało.
a Lumpozol jest cudniasty!

Ta piłka długo nie pożyje :shake: Znając Torę, to za kilka dni, wypruje z niej wnętrzności :evil_lol: Miała już 2 takie piłki i obie skończyły śmiercią tragiczną :D

Dzięki :) A jak u Ciebie sprawa kotów?

Posted

to moje psy tak nie gnębią piłek. Choc jakiś czas temu Pirania zgubila swoje kochane ringo - kupię jej jak będę na jakiejś wystawie.
A co z kotami? a cisza. Na pewno nie chcę z "adopcji" z hodowli, nigdy! Jesli juz to bida albo kupię takiego o jakim marzę ale z konkretnej hodowli i pewnie nie w PL, bo mam uraz do polskich kociarzy. Na razie sprawa oddalona. Dwie nieudane "adopcje" hodowlane, dwie też nieudane adopcje zagraniczne - jednak za duze odległości. Na razie 4 psy i żadnego kota.

Posted

kalyna napisał(a):

Tora przygotowuje się do Euro, ale w jakiej reprezentacji będzie grać?

No ja mam nadzieje ze nie przejdzie na strone niemiecką mimo pochodzenia rasy i miejsca zamieszkania :eviltong:

Posted

Ptysiak napisał(a):

Dzień dobry :)

Cieszę się, że zdjęcia się podobały :)

dOgLoV napisał(a):
Witamy w słoneczną sobote :)

Witam :) O tak, słoneczna i gorąca :roll: W słońcu mam już ponad 30 stopni :crazyeye:

kalyna napisał(a):
http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6331.jpg ale super moment :loveu:

Tora przygotowuje się do Euro, ale w jakiej reprezentacji będzie grać?

a Lumpek na słoneczku się wygrzewa i ostro jej kibicuje ;)

dOgLoV napisał(a):
No ja mam nadzieje ze nie przejdzie na strone niemiecką mimo pochodzenia rasy i miejsca zamieszkania :eviltong:

Zobaczymy kto da więcej, Polacy czy Niemcy :evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Zdjęcia zawsze tu są śliczne a Torke uwielbiam oglądać :)

Bardzo się cieszę :)

:: FiGa :: napisał(a):
NOwa pilka? Swietna jest, taka miekka, moje psiaki to uwielbiaja :) Nie interesuja sie zbytnio np palantowymi, wola gumowe ;)

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6343.jpg
Cudowna minka :loveu:

Tak, nowa piłeczka. Wczoraj dostała w prezencie (tak bez okazji) :) Ona każdą piłką się pobawi, ale np. tenisowych nie mam co kupować, bo starczają na jeden dzień :roll: Tora zaciska zęby na każdej piłce :mdleje: Więc zostają tylko twarde gumowe albo włąśnie takie szmaciane :)

Minka była dlatego, że nad aparatem trzymałam piłkę :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
:roflt::roflt::roflt: Wyślę Torkę do reprezentacji :) Może jeszcze zdążę ;)

Dobry pomysł - równouprawnienie mamy, więc powinni i kobiety przyjmować :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):

Tak, nowa piłeczka. Wczoraj dostała w prezencie (tak bez okazji) :) Ona każdą piłką się pobawi, ale np. tenisowych nie mam co kupować, bo starczają na jeden dzień :roll: Tora zaciska zęby na każdej piłce :mdleje: Więc zostają tylko twarde gumowe albo włąśnie takie szmaciane :)

tak samo Sonia robi :D

Posted

kalyna napisał(a):
tak samo Sonia robi :D

Te suki tak mają :D:D

unikatowydiament napisał(a):
ze Torcia piękna to już pisałam,a teraz napiszę że jest bardzo booooooooooooooska:loveu:

Dziękuję :buzi: