Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

siedzę sama w biurze, powinnam sie pakowac do domu, ale jest mi fajnie, bo wszyscy wyjechali na warsztaty szkoleniowe w góry, też chcialam jechac, ale nie tym razem. Więc mam biuro cale dla siebie :) Tyle, ze za sekundę znikam po dzieci i na busa i do domu. a w domu - no co - sprzątanie, psy i jedzenie dla nich i sprzątanie, bo nabrudzą jedzeniem.... oj

Posted

panbazyl napisał(a):
siedzę sama w biurze, powinnam sie pakowac do domu, ale jest mi fajnie, bo wszyscy wyjechali na warsztaty szkoleniowe w góry, też chcialam jechac, ale nie tym razem. Więc mam biuro cale dla siebie :) Tyle, ze za sekundę znikam po dzieci i na busa i do domu. a w domu - no co - sprzątanie, psy i jedzenie dla nich i sprzątanie, bo nabrudzą jedzeniem.... oj

Czyli codzienne monotonne obowiązki ;) Nie zazdroszczę :shake: Ja wróciłam z zakupów, wcześniej słysząc od koleżanki przez telefon, że nie mogę sama jeździć do sklepu, bo mogę zemdleć i co wtedy?! Gada mi tak już pół roku :mad: Za to w domu jak jestem sama 10h, to napewno nie zemdleję... A po południu chyba znowu z Torką nad wodę :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Dziękuję :)
To było 6 lat temu, więc ONki od tamtej pory ewoluowały w kierunku jeżdżenia dooopą po ziemi :D no i ona była z pseudo, więc...

no właśnie coś mi się wydaje, ze ostatnio taki szał z tym kątowaniem jest....
ehh mi się marzy ON z linii użytkowej, ale jak na razie to boją się, ze sobie nie poradzę to kupiłam eksteriera..ale za paręnaście lat jak dalej tak będzie to kto wie ;)

magdabroy napisał(a):
Czyli codzienne monotonne obowiązki ;) Nie zazdroszczę :shake: Ja wróciłam z zakupów, wcześniej słysząc od koleżanki przez telefon, że nie mogę sama jeździć do sklepu, bo mogę zemdleć i co wtedy?! Gada mi tak już pół roku :mad: Za to w domu jak jestem sama 10h, to napewno nie zemdleję... A po południu chyba znowu z Torką nad wodę :)

ehh gorsze jest ciągle siedzenie w domu... bo wtedy na głowę można dostać... a tak człowiek lepiej się trzyma jak gdzieś wyjdzie, poogląda, pooddycha innym powietrzem itp ;)

Posted

Talucha napisał(a):
Wreszcie do was trafiłam i zapisuję sobie galerię :)

Witam :)
Aż tak ciężko było nas znaleźć? :D

Ada_Mirra napisał(a):
Piękna była Hera :-(

A Torcia w wodzie cuuudo :loveu:

Piękna, to fakt :)

Dziękuję :)

dagaa111 napisał(a):
piękna sunia z Hery była

Wiem ;)

dOgLoV napisał(a):
Tora w wodzie :loveu::loveu::loveu::loveu: super pływa :loveu::loveu::loveu::loveu:

Jej ulubione zajęcie na tą chwilę :D

Mam więcej zdjęć Tory w wodzie ;) A dziś robiłam jeszcze z nową piłką :)

Posted

Ada_Mirra napisał(a):
co "oooooooo"? ;) szczera prawda i tyle! a ja czekam na zdjęcia :loveu:

Zdziwiłam się jak ładnie poprosiłaś ;)

Aleksandra95 napisał(a):
czekam więc na fotki.:loveu:

Już wrzucam ;)

Posted

Świetne zdjęcia! widac ze piłeczka się spodobała :D

a portrecikowe aww :loveu: o właśnie ja też muszę wstawić u siebie portrety z dziś xD

a Lumpeeeek to pięękny kot :)

masz może konto na mrumru.eu?