Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ptysiak napisał(a):

Pewnie już się nie możesz doczekać kiedy przytulisz Tego maleńkiego człowieczka :):loveu:

Nawet nie wiesz jak bardzo :) Teoś jest dzieckiem na które namawiałam męża ponad 10lat :loveu:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Dzień dobry :) :kaffee_2:
No i w końcu się udało namówić i będzie mały kochany Teoś :loveu:

Dzień dobry :)
Ja też przy kawce (zbożowej, ale kawa :D)

Nie tyle namówić, co minął czas jaki mu dałam :evil_lol: Miał czas na decyzję do moich 30 urodzin, a potem powiedziałam, że biorę sprawy w swoje ręce ;)

Posted

Piekna Toreczka :loveu: Tylko cos mi sie te kolory zdjec nie podobaja, sa jakby... niebieskie? :hmmmm: Pokrecilas cos w ustawieniach? :evil_lol:

Wracaj od lekarza i pisz jak serduszko maluszka :loveu:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Piekna Toreczka :loveu: Tylko cos mi sie te kolory zdjec nie podobaja, sa jakby... niebieskie? :hmmmm: Pokrecilas cos w ustawieniach? :evil_lol:

Wracaj od lekarza i pisz jak serduszko maluszka :loveu:

Zdjęcia w automacie robione :eviltong:

Serduszko Teosia bije jak należy ;) Za tydzień kolejna wizyta i sprawdzenie gdzie ma główkę,a gdzie kopytka :evil_lol:

Posted

Wez ze w koncu sie przerzuc na manual :diabloti: To nie jest trudne, naprawde :cool3:

Tylko za Torą nie zdążę z ustawieniami na manualu :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):

Witam nową osobę w swojej galerii :) I do tego mamusię ;) Będę miała kogo zadręczać pytaniami :D
Wiem, że będę jeszcze tęsknić za kopniakami, już mi to bratowe przepowiedziały ;) Tylko teraz, jak Teoś ma coraz mniej miejsca w brzuchu, to czasem jest to bardzo nie wygodnie :/
A termin mam na 14.07 więc już całkiem blisko ;)

A tak swoją drogą, to jak mogły Ci się kiedyś nie podobać ONki?! :mad::eviltong:

Dziękuję :)

Nie wiem jak mogły mi sie nie podobać... :PROXY5:
chyba sek tkwil w tym, ze ja ogolnie gustuje w "dziwnych" psach, a ON to taki "klasyk"... :p
ta. ja miałam termin na 25 sierpnia i lezalam na ginekologii 11 dni po terminie, bo sie maly nie spieszył. :eviltong:
Piękne imię tak swoją drogą ;)
Jeśli bedziesz miala jakies pytania do mnie - wal w ciemno! :cool3:

P.S. Ale kawał psicy z niej :)

Posted

Patisa napisał(a):
ja miałam termin na 25 sierpnia i lezalam na ginekologii 11 dni po terminie, bo sie maly nie spieszył. :eviltong:
Piękne imię tak swoją drogą ;)
Jeśli bedziesz miala jakies pytania do mnie - wal w ciemno! :cool3:

P.S. Ale kawał psicy z niej :)

U mnie dzidziuś jest większy o jakieś 2-3 tyg. niż powinnien być. Więc według pani doktor, to albo urodzę wcześniej albo będzie bardzo duże dziecię ;) Chyba wolę to pierwsze, żeby wykorzystać jak najwięcej z lata :D
Moja bratowa 2 lata temu też tyle leżała, bo mojej bratanicy się nie spieszyło na świat. W dniu w którym chciała się wypisać na własne żadanie i zadzwoniła do mojego brata, że ma po nią przyjechać, to zaczęła rodzić :D

Teoś :loveu: Mi też się podoba :)

A Tora wygląda tylko na taką dużą ;) W realu jest suczką w normalnych, suczkowych gabarytach :)

Posted

Ale na manualu ustawiasz sobie raz i focisz.. nic wiecej nie zmieniasz :siara: A na fotkach roznica bylaby ogromna :cool3: Oj nie naciskam ;) Ale gdybys chciala kiesys sprobowac i miala pytania - wal :razz:

Posted

Ale na manualu ustawiasz sobie raz i focisz.. nic wiecej nie zmieniasz :siara: A na fotkach roznica bylaby ogromna :cool3: Oj nie naciskam ;) Ale gdybys chciala kiesys sprobowac i miala pytania - wal :razz:

Dzięki, będę pamiętać ;)
Choć kilka razy jak fociłam na manualu, to według mnie (amatora) zdjęcia były gorsze niż na automacie. Ale pewnie to moja wina, bo coś źle ustawiłam i to mnie chyba zraziło do kolejnego kombinowania ;)

Posted

dokładnie :loveu: podpisuję się pod tym wszystkim :D

to i tak dobre fotki wychodzą i nie są zamazane.... u mnie od razu widać automat :lol:
ja praktycznie od samego początku jestem na manualu... chyba, ze w domu ale i tego się uczę ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Bo kropki mają za dużo białego :eviltong: A wiem, że właśnie focić białe psy jest ciężko :/ Musisz je przemalować :evil_lol:

na rudo, na rudo... te sie najlepiej foci :loveu:

Posted

A jeszcze lepiej foci sie czekolady :loveu: Ostrosc sie ich trzyma i kolory sa zawsze super stonowane :loveu:

Madziu sprobuj manualnie :D A jak nie, to moze jak kiedys bedziesz w moich rejonach to dasz mi swoj aparat do lap (o ile nie bedziesz sie bala :evilbat:) i mniej wiecej wytlumacze Ci o co biega :D

Posted

Milena9 napisał(a):

Cieszę się :)

A jeszcze lepiej foci sie czekolady :loveu: Ostrosc sie ich trzyma i kolory sa zawsze super stonowane :loveu:

Madziu sprobuj manualnie :D A jak nie, to moze jak kiedys bedziesz w moich rejonach to dasz mi swoj aparat do lap (o ile nie bedziesz sie bala :evilbat:) i mniej wiecej wytlumacze Ci o co biega :D

Przemaluj kropy i już :eviltong:

Nie mam problemów dać komuś do rąk aparat o ile jestem obok :evil_lol:
Tylko kiedy ja będę na bawarii :placz: :niewiem: