Lucky. Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 miałam prawie 10 stron do nadrabiania :P gaduły :) trzymam kciuki, żeby Teoś się obrócił :) ale się Torze te uszy wywijają na wszystkie strony :P Quote
łamAga Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 hejka ;) widze że pańcio postanowil wybiegac Torkę :lol: kiedys chcialam kupic takie cos do rzucania piłki ale pozniej stwierdzilam ze pewnie bedzie lezalo nieuzywane bo Neron za pilka i tak nie chce biegać :roll: Torka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 [quote name='Lucky.']miałam prawie 10 stron do nadrabiania :P gaduły :) trzymam kciuki, żeby Teoś się obrócił :) ale się Torze te uszy wywijają na wszystkie strony :P[/QUOTE] Wszyscy mnie od gaduł wyzywają :mad: A ja tu chyba sama monologu nie prowadzę, tylko dialog z innymi dogomaniakami :eviltong: Dziękuję ;) Tora to jak struś pędziwiatr :evil_lol: Jest za szybka :D [quote name='dOgLoV']hejka ;) widze że pańcio postanowil wybiegac Torkę :lol: kiedys chcialam kupic takie cos do rzucania piłki ale pozniej stwierdzilam ze pewnie bedzie lezalo nieuzywane bo Neron za pilka i tak nie chce biegać :roll: Torka :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Tora uwielbia jak się jej rzuca z tego piłkę :) Ale używamy tego tylko w ogródku, bo jak byśmy wzieli to na spacer, to Tora zapomniałaby, że spacer służy też do załatwiania potrzeb fizjologicznych :evil_lol: :loveu: Quote
kalyna Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6177.jpg :loveu: a brzusio to już masz pokaźny ;) Haha a pańcio na luzie jest i ręka w kieszeni... coś się nie przemęcza tym rzucaniem piłki :lol: Quote
Ptysiak Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Ale masz już słodki brzusio :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6177.jpg piękna jest Torka :loveu: Co Wy robicie, że macie taką ładną trawę ? Quote
*Magda* Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 [quote name='kalyna']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6177.jpg :loveu: a brzusio to już masz pokaźny ;) Haha a pańcio na luzie jest i ręka w kieszeni... coś się nie przemęcza tym rzucaniem piłki :lol: :loveu: No, wkońcu zaczęłam już 8 miesiąc ;) To brzusio musi być :) Bo to nie on miał się zmęczyć tylko Tora ;) [quote name='Ptysiak']Ale masz już słodki brzusio :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6177.jpg piękna jest Torka :loveu: Co Wy robicie, że macie taką ładną trawę ? Dziękuję :) I dziękuję ;) Trawa koszona co 2 tygodnie i Tora ma zakaz sikania w ogródku, to wszystko ;) [quote name='Aleksandra95']a ja uwielbiam fotki w bieeegu :loveu: Ja też :) A zwłaszcza u psów z atletyczną budową ciała :) Quote
panbazyl Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 no weź nie gadaj, ze co 2 tyg kosicie, ja koszę co tydzień a nawet częściej i rośnie jak głupia. Pomijam dziury wykopane przez psy i krety. Trawa rośnie jak szalona. Czemu ona tak rośnie???? I czemu nie chce tak rosnąc szybko na zasypanych kopcach kretów i w psich wykopaliskach? Cudną macie trawę! Quote
Ptysiak Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Dzień dobry :) Ja swój trawnik zaniedbałam ostatnio. Muszę pozbyć się chwastów i może jeszcze coś z niego będzie. Quote
vaness Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Witamy mamę , Teosia i zwierzyniec w ten słoneczny dzionek :) Quote
*Magda* Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 [quote name='panbazyl']no weź nie gadaj, ze co 2 tyg kosicie, ja koszę co tydzień a nawet częściej i rośnie jak głupia. Pomijam dziury wykopane przez psy i krety. Trawa rośnie jak szalona. Czemu ona tak rośnie???? I czemu nie chce tak rosnąc szybko na zasypanych kopcach kretów i w psich wykopaliskach? Cudną macie trawę![/QUOTE] Naprawdę kosimy ją co 2 tygodnie :) Na zdjęciach tego nie widać, ale to nie jest sama trawa :shake: W niej jest pełno mchu i pewnie dlatego tak szybko nie rośnie ;) Ale w planach jest przekopanie na jesieni całego ogródka, a na wiosnę posianie nowej trawy :) Narazie to plany, a co z tego będzie, to się okaże ;) My też mamy jednego natrętnego kreta :mad: Taki cwany, że się do pułapki na krety nie chce dać złapać :mad: Co do jakiś kopczyków itp. to jak robiliśmy wędzarnik i ziemia koło wędzarnika była "goła", to sialiśmy ;) [quote name='Ptysiak']Dzień dobry :) Ja swój trawnik zaniedbałam ostatnio. Muszę pozbyć się chwastów i może jeszcze coś z niego będzie.[/QUOTE] Dzień dobry ;) Wpuść Ptysia, to Ci go przekopie :evil_lol: [quote name='vaness']Witamy mamę , Teosia i zwierzyniec w ten słoneczny dzionek :)[/QUOTE] Dzień dobry ;) U mnie też słonecznie ;) O 8 rano 22 stopnie :) Quote
*Magda* Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 Kolejna porcja fotek ;) Lumpek był na smyczy, ale nikt jej nie trzymał na drugim końcu ;) Quote
*Magda* Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 Mam dostęp do kalafioru ;) Robiłam już zupę kalafiorową, robiłam gotowany z masłem i bułką tartą. Ale zrobiłabym go jeszcze w inny sposób. Ktoś ma jakiś fajny przepis na kalafior?? Quote
panbazyl Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 a spróbuj sam na surowo z jakimś dipem czosnkowym czy innym - male różyczki maczasz w sosie i chrupiesz :) mnie smakuje. jaki śliczny Lumpek :) :) :) Quote
Oscar Patric Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='magdabroy'] piękne zwierzaki:loveu: Ja tam co jakiś czas tak bez niczego na surowo wcinak kalafior,inaczej bym nie ruszyła Quote
łamAga Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Super zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6230.jpg ja zamkne oczy a Ty sie chowaj :evil_lol: Ja uwielbiam kalafior zapiekany pod beszamelem :loveu: Quote
*Magda* Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 Ja się zastanawiam czy nie zrobić go w cieście naleśnikowym i usmażyć w głębokim oleju :loveu: Wpadaj na kalafior, u mnie są całe pola :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='magdabroy']Ja się zastanawiam czy nie zrobić go w cieście naleśnikowym i usmażyć w głębokim oleju :loveu: Wpadaj na kalafior, u mnie są całe pola :evil_lol:[/QUOTE] Też podobno pyszny jest w sosie nalesnikowym ale szczerze jeszcze nie próbowałam ;) to biere siatke i lece do was na pola :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 To zabierz jeszcze jakiś pojemniczek na truskawki :) Quote
łamAga Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='magdabroy']To zabierz jeszcze jakiś pojemniczek na truskawki :)[/QUOTE] Wolała bym arbuzy albo czereśnie :laugh2_2: Quote
*Magda* Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 dOgLoV napisał(a):Wolała bym arbuzy albo czereśnie :laugh2_2: Na czereśnie trochę za wcześnie :( A arbuzy to nie ten klimat :eviltong: Quote
łamAga Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 magdabroy napisał(a):Na czereśnie trochę za wcześnie :( A arbuzy to nie ten klimat :eviltong: To ja poczekam :evil_lol: szkoda :roll: Quote
Recommended Posts