Izabela124. Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Miło było Cię Madzia, Theosia i Bodzia poznać :loveu: Quote
maxishine. Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 [quote name='dOgLoV']Nie wróci w ogóle , zamieszka u teściów na stałe :eviltong:[/QUOTE] Tiaaaa, już to widzę.:diabloti: Quote
Pani Profesor Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Twój wątek to jak bazarek - aby podbijać :grin: Quote
Ty$ka Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 [quote name='Pani Profesor']Twój wątek to jak bazarek - aby podbijać :grin:[/QUOTE] Dobrze gada, polać jej :D Quote
Majkowska Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 heeej :) Ale mam nadrabiania. Wy chyba już po podróży, czekam na relacje. Mogliście zahaczyć o Kraków ;) Quote
*Magda* Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 [quote name='marta1624']Wpadaj na krótko ale częściej Nie da się tak :eviltong: [quote name='Yuki_']Hej Madzia [quote name='Pani Profesor']hej, Madzia [quote name='agutka']hej Madzia [quote name='marta1624']Hej Madzia [quote name='unikatowydiament']dobry Kochaniutka [quote name='Ty$ka']Hej Madzia Cześć Laseczki :) [quote name='agutka']no hej Madziu :razz: jak po wystawie? Hej :) Po wystawie? Zmęczona :evil_lol: [quote name='Yuki_']Hahaha, Magdy nie ma i wszyscy się witają. Witajcie się, witajcie ;) [quote name='dOgLoV']Bardzooooo miło było was poznać :loveu: teraz czekamy na powrót i zdjęcia :evil_lol: Mnie również Aguś :loveu: Szkoda, że Bogdan zdychał przez słońce, bo chciałam iść jeszcze na spacer ;) Ale ten mi już umierał na słońcu :( Kiedy ja te zdjęcia ogarnę :roll: [quote name='agaga21']ale fajnie :) kiedy wracają do siebie (czyt. do internetu :evil_lol:)? W czwartek będę u siebie :multi: [quote name='dOgLoV']Zabijcie mnie a nie wiem :oops: a Magda mówiła , ale po co zapamiętać :oops: :mad: [quote name='Angi']jakoś teraz mają wrócić, i jechać nad morze. Ale czy aktualne to nie wiem :eviltong: Sama nie wiem czy aktualne. [quote name='dOgLoV']A to o morzu nie rozmawialiśmy więc nie potwierdze :eviltong: Nie było czasu gadać o morzu :eviltong: [quote name='Angi']wróci to będzie Dokładnie :D [quote name='dOgLoV']Nie wróci w ogóle , zamieszka u teściów na stałe :eviltong: Never!!!! [quote name='Izabela124.']Miło było Cię Madzia, Theosia i Bodzia poznać :loveu: Ciebie również :loveu: [quote name='Baski_Kropka']Już po wystawie? Jak wrażenia Wrażenie po wystawie-niedosyt. Bo w niedzielę nie było ONków :( [quote name='marta.k9080']heeeeeej [quote name='marta1624']Hejka z wieczorka Hejka :) [quote name='Majkowska']heeej Ale mam nadrabiania. Wy chyba już po podróży, czekam na relacje. Mogliście zahaczyć o Kraków ;) Kraków za daleko :eviltong: [quote name='unikatowydiament']doberek Hejka :) Quote
Pani Profesor Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 ooo kierowniczka ponadrabiała :diabloti: za mało się starałyśmy :evil_lol: Quote
Mani2000 Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Kuurka, ale śliczną masz Torę :loveu: Daj mi ją :evil_lol: Quote
agutka Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 [quote name='Pani Profesor']ooo kierowniczka ponadrabiała :diabloti: za mało się starałyśmy :evil_lol:[/QUOTE] masz rację:diabloti: Quote
marta1624 Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 U mnie pięknie, słonecznie. A jutro ma być lepiej :loveu: Quote
łamAga Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 dzien dobry ;) ja tez miałam rewolucje po słoncu , wszystko mnie piekło i byłam cała czerwona , a swedziało niemiłosiernie :shake: Quote
marta1624 Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Hejka Magda ;) Ja słoneczko uwielbiam (gorzej Kaja, jej zaraz jest gorąco :roll:). Ale lubię takie delikatne, nie palące ;) Quote
Mani2000 Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Słoneczko chyba dziś nad całą Polską świeci :) Ciepluutko :) Quote
Majkowska Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 [quote name='Mani2000']Słoneczko chyba dziś nad całą Polską świeci :) Ciepluutko :)[/QUOTE] a u nas dziś była straszna burza, a nawet dwie. Ale teraz świeci :) Quote
łamAga Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Własnie dostałam sms-ka że Bodziany wracają do gniazdka :multi: Quote
marta1624 Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Nareszcie, bo tak bez fot to dziwnie :lol: Quote
Recommended Posts