maxishine. Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Czyli nie będziesz we wrocławiu? :mdleje: Quote
angineuuka Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 [quote name='Yuki_']Czyli nie będziesz we wrocławiu? :mdleje:[/QUOTE] Potrafisz czytać? :p Quote
maxishine. Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 [quote name='Angi']Potrafisz czytać? :p[/QUOTE] Wiesz wolę się upewnić. :mad: Quote
Pani Profesor Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 :spam2::spam2::spam2: witam :diabloti: Quote
*Magda* Posted April 22, 2014 Author Posted April 22, 2014 Hej dziewczyny :) [quote name='dOgLoV'] A za to że się zaczyna migać od Opola :-o[/QUOTE] Więcej szczegółów proszę, bo nie mam czasu czytać innych galerii ;) [quote name='Izabela124.']Hej Madzia, nadrobiłam :) Super, że już jesteś w Polsce! Mam nadzieję, że będę również w niedzielę na wystawie i się spotkamy :)[/QUOTE] No ja mam też nadzieje, że się spotkamy :) [quote name='Yuki_']Czyli nie będziesz we wrocławiu? :mdleje:[/QUOTE] Na chwilę obecną nie będę :shake: [quote name='Pani Profesor']:spam2::spam2::spam2: witam :diabloti:[/QUOTE] Witaj, witaj :) Quote
łamAga Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Hejka ;) szczegółów nie ma , Angi ma kiepską sytuacje finansową ;) Wystawili plan sędziowania i przyblizone godziny wystawiania ras , Tybetany mają być około 12:05 więc myśle że bedziemy tak trafiać żeby byc na miejscu około 11 ;) To już za kilka dni :multi::multi::multi::multi: Tylko 4 nocki i się widzimy :loveu: Quote
angineuuka Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 [quote name='dOgLoV'] Tylko 4 nocki i się widzimy :loveu:[/QUOTE] a nie 5? ? Quote
łamAga Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 [quote name='Angi']a nie 5? ?[/QUOTE] 4 ;) , teraz mamy mało roboty wiec nie robimy nadgodzin i normalnie w tygodniu jest 5 nocek , zaczynamy od poniedziałku , więc wczoraj miałam wolne bo to świeto na pierwsza ide dzisiaj i do soboty rano ;) ale ogólnie minie 5 nocek to fakt ale w 5tą juz pracowac nie będe :eviltong: Quote
angineuuka Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 [quote name='dOgLoV']4 ;) , teraz mamy mało roboty wiec nie robimy nadgodzin i normalnie w tygodniu jest 5 nocek , zaczynamy od poniedziałku , więc wczoraj miałam wolne bo to świeto na pierwsza ide dzisiaj i do soboty rano ;) ale ogólnie minie 5 nocek to fakt ale w 5tą juz pracowac nie będe :eviltong: o to mi chodziło :> Quote
łamAga Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 [quote name='Angi']o to mi chodziło :>[/QUOTE] e tam jedna nocka w tą czy w tamtą :eviltong: Quote
Aleksa. Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Fajnie, że się spotkacie :) taki mini zlocik dogomaniacki :D zazdroszczę :) Quote
Pani Profesor Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 ze mną się nikt nie chce spotkać, bo mam burackiego psa :diabloti: Quote
angineuuka Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 [quote name='Pani Profesor']ze mną się nikt nie chce spotkać, bo mam burackiego psa :diabloti:[/QUOTE] ze mną też nie :diabloti: Quote
łamAga Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 [quote name='Aleksandra95']Fajnie, że się spotkacie :) taki mini zlocik dogomaniacki :D zazdroszczę :)[/QUOTE] Olka jeszcze masz tydzien czasu ( nie cały) w niedziele w samochód i na Opole :lol: [quote name='Pani Profesor']ze mną się nikt nie chce spotkać, bo mam burackiego psa :diabloti:[/QUOTE] Nie przesadzajmy ;) [quote name='Angi']ze mną też nie :diabloti:[/QUOTE] a Ty nie przeginaj :mad: Quote
marta1624 Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 To ja się przywitam ;) Ze mną też nikt się nie chce spotkać :placz: Quote
łamAga Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 [quote name='Angi']gadam o psich spotkaniach :p My też sami chodzimy na psie spacery ;) Quote
Oscar Patric Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 [quote name='marta1624']To ja się przywitam ;) Ze mną też nikt się nie chce spotkać :placz:[/QUOTE] Ja chętna,ale mój gnojek już nie:angryy: Quote
marta1624 Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 [quote name='unikatowydiament']Ja chętna,ale mój gnojek już nie:angryy:[/QUOTE] No ja nie powinnam narzekać, bo często spotykamy znajomych pisarzy i chodzimy, ale żeby jakoś dłużej niż godzinę to nie mamy nikogo :shake: Może Oskarek by polubił moją, ona ma jakiś dar przekonywania ;) Quote
Oscar Patric Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 [quote name='marta1624']No ja nie powinnam narzekać, bo często spotykamy znajomych pisarzy i chodzimy, ale żeby jakoś dłużej niż godzinę to nie mamy nikogo :shake: Może Oskarek by polubił moją, ona ma jakiś dar przekonywania ;)[/QUOTE] nie mam pojęcia,Oscar jest nie przewidywalny,dla bezpieczeństwa obu stron wolę,nie dopuszczać do żadnego kontaktu,lepiej dmuchać na zimne,niż potem żałować Quote
agutka Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 a co ja mam powiedzieć jak wszyscy unikają mojego psa :diabloti: cóż ich strata ;) Profesorka ja czekam na ciebie w 3-city ;) Quote
łamAga Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 nas też omijają wielkim łukiem , co dziwne na widok Qwendi która innego psa by zalizała co jedynie ;) Quote
marta1624 Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Aga sprawiacie pozory groźnych ;) Jakbym Qwendi zobaczyła to też bym omijała, ale dlatego że twoja i moja to suki ;) Do Nerona bym podeszła :p Quote
Recommended Posts