Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej dziewczyny :)

[quote name='dOgLoV']
A za to że się zaczyna migać od Opola :-o[/QUOTE]

Więcej szczegółów proszę, bo nie mam czasu czytać innych galerii ;)

[quote name='Izabela124.']Hej Madzia, nadrobiłam :) Super, że już jesteś w Polsce! Mam nadzieję, że będę również w niedzielę na wystawie i się spotkamy :)[/QUOTE]

No ja mam też nadzieje, że się spotkamy :)

[quote name='Yuki_']Czyli nie będziesz we wrocławiu? :mdleje:[/QUOTE]

Na chwilę obecną nie będę :shake:

[quote name='Pani Profesor']:spam2::spam2::spam2: witam :diabloti:[/QUOTE]

Witaj, witaj :)

Posted

Hejka ;)

szczegółów nie ma , Angi ma kiepską sytuacje finansową ;)

Wystawili plan sędziowania i przyblizone godziny wystawiania ras , Tybetany mają być około 12:05 więc myśle że bedziemy tak trafiać żeby byc na miejscu około 11 ;)

To już za kilka dni :multi::multi::multi::multi:

Tylko 4 nocki i się widzimy :loveu:

Posted

[quote name='Angi']a nie 5? ?[/QUOTE]

4 ;) , teraz mamy mało roboty wiec nie robimy nadgodzin i normalnie w tygodniu jest 5 nocek , zaczynamy od poniedziałku , więc wczoraj miałam wolne bo to świeto na pierwsza ide dzisiaj i do soboty rano ;) ale ogólnie minie 5 nocek to fakt ale w 5tą juz pracowac nie będe :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']4 ;) , teraz mamy mało roboty wiec nie robimy nadgodzin i normalnie w tygodniu jest 5 nocek , zaczynamy od poniedziałku , więc wczoraj miałam wolne bo to świeto na pierwsza ide dzisiaj i do soboty rano ;) ale ogólnie minie 5 nocek to fakt ale w 5tą juz pracowac nie będe :eviltong:

o to mi chodziło :>

Posted

[quote name='Aleksandra95']Fajnie, że się spotkacie :) taki mini zlocik dogomaniacki :D

zazdroszczę :)[/QUOTE]

Olka jeszcze masz tydzien czasu ( nie cały) w niedziele w samochód i na Opole :lol:

[quote name='Pani Profesor']ze mną się nikt nie chce spotkać, bo mam burackiego psa :diabloti:[/QUOTE]

Nie przesadzajmy ;)

[quote name='Angi']ze mną też nie :diabloti:[/QUOTE]

a Ty nie przeginaj :mad:

Posted

[quote name='unikatowydiament']Ja chętna,ale mój gnojek już nie:angryy:[/QUOTE]

No ja nie powinnam narzekać, bo często spotykamy znajomych pisarzy i chodzimy, ale żeby jakoś dłużej niż godzinę to nie mamy nikogo :shake: Może Oskarek by polubił moją, ona ma jakiś dar przekonywania ;)

Posted

[quote name='marta1624']No ja nie powinnam narzekać, bo często spotykamy znajomych pisarzy i chodzimy, ale żeby jakoś dłużej niż godzinę to nie mamy nikogo :shake: Może Oskarek by polubił moją, ona ma jakiś dar przekonywania ;)[/QUOTE]
nie mam pojęcia,Oscar jest nie przewidywalny,dla bezpieczeństwa obu stron wolę,nie dopuszczać do żadnego kontaktu,lepiej dmuchać na zimne,niż potem żałować