Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tylko takie spanie w aucie, w drodze, jest o dupę rozbić :roll:
Będzie zmęczony. Dlatego ja chciałam jechać jutro o godz. 19-20. W dzień byśmy pospali itp. Ale się uparł :mad: A do tego umówił się już z mechanikiem, że mu jutro auto odstawiamy, więc już wyjścia nie ma :roll:

Posted

[quote name='marta1624']To nie masz lekko :roll: Ja bym chyba nie mogła :roll:[/QUOTE]

Wiesz, nie bardzo mam wyjście :eviltong: Bogdan nie ma -nastu lat i sam 1000km nie przejedzie :shake:

Posted

[quote name='magdabroy']Wiesz, nie bardzo mam wyjście :eviltong: Bogdan nie ma -nastu lat i sam 1000km nie przejedzie :shake:[/QUOTE]

No mogłoby być ciężko :roll: Ale ze mną jakby miał jechać to wolałby już sam nawet 2000 km przejechać :lol:

Posted

[quote name='marta1624']No mogłoby być ciężko :roll: Ale ze mną jakby miał jechać to wolałby już sam nawet 2000 km przejechać :lol:[/QUOTE]

:evil_lol:
To pewnie w ogóle by nie pojechał :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']:evil_lol:
To pewnie w ogóle by nie pojechał :eviltong:[/QUOTE]

Pewnie tak :lol: Lecę do łóżka kimać ;) Szerokiej drogi, śpiącego Theosia, i odezwij się czasem jak będziesz mogła (jak nie to jak ja wytrzymam 2 tygodnie :placz: Chyba zacznę szelki szyć :))

Posted

[quote name='marta1624']Pewnie tak :lol: Lecę do łóżka kimać ;) Szerokiej drogi, śpiącego Theosia, i odezwij się czasem jak będziesz mogła (jak nie to jak ja wytrzymam 2 tygodnie :placz: Chyba zacznę szelki szyć :))[/QUOTE]
wstawię jakieś zdjęcie po Opolu :>

Posted

[quote name='Angi']wstawię jakieś zdjęcie po Opolu :>[/QUOTE]

prędzej Magda wróci do Niemiec, ogarnie się i swoje wstawi, zanim Ty ogarniesz chociaż jedną fotkę :evil_lol:

Magda, szerokiej drogi i wesołych, spokojnych i zdrowych świąt :) my sobie tu na Ciebie poczekamy ;)