Baski_Kropka Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Jak tutaj cicho.. :P A my się dalej wczasujemy ^^ Quote
łamAga Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Hejka ;) O 3:28 dostałam sms-a od Magdy że są na miejscu :multi: Teraz pewnie odsypiają wyczerpującą podróż :lol: Quote
*Magda* Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 [quote name='Pani Profesor']ooo kierowniczka ponadrabiała :diabloti: za mało się starałyśmy :evil_lol:[/QUOTE] Słabiutko, słabiutko :eviltong: [quote name='Mani2000']Kuurka, ale śliczną masz Torę :loveu: Daj mi ją :evil_lol:[/QUOTE] Dziękuję :) Nie oddam :eviltong: [quote name='marta.k9080']dzien doberek[/QUOTE] Doberek :) [quote name='marta1624']To pospamuje dzisiaj i ja [/QUOTE] Kiepski spam :D [quote name='marta1624']Hejka Magda ;) Ja słoneczko uwielbiam (gorzej Kaja, jej zaraz jest gorąco :roll:). Ale lubię takie delikatne, nie palące ;)[/QUOTE] Hej :) [quote name='marta.k9080']hello ;)[/QUOTE] Jeszcze raz hej :D [quote name='dOgLoV']Własnie dostałam sms-ka że Bodziany wracają do gniazdka :multi:[/QUOTE] :) [quote name='marta1624']Nareszcie, bo tak bez fot to dziwnie :lol:[/QUOTE] Zanim ja foty ogarnę, to minie tydzień :diabloti: [quote name='agutka']witamy się :)[/QUOTE] Ja również witam :) [quote name='Baski_Kropka']Jak tutaj cicho.. :P A my się dalej wczasujemy ^^[/QUOTE] Wracam do żywych ;) [quote name='dOgLoV']Hejka ;) O 3:28 dostałam sms-a od Magdy że są na miejscu :multi: Teraz pewnie odsypiają wyczerpującą podróż :lol:[/QUOTE] Spałam aż 4 godziny :roll: Ale nie miałam czasu, bo rozpakowywanie, pranie itp. :roll: [quote name='marta.k9080']hejka :p[/QUOTE] Hej jeszcze raz :) Luna moich sąsiadów jest za TM :placz: Quote
*Magda* Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 [quote name='Ty$ka']Cześć Magda :loveu: Jak minęła Wam podróż?[/QUOTE] Hejka :) Podróż szybko, ale Theoś nas wymęczył :mad: Wyjechaliśmy o godz.19, młody zasnął dopiero o 22. Godzinę później już nie spał i stękał, płakał itp. do godziny 3 nad ranem :roll: Pół godziny później byliśmy w domu i dopiero w łóżku spał jak zabity do 8 rano :) Quote
*Magda* Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 [quote name='Aleksandra95']Która to Luna ? :( co się Stalo ?[/QUOTE] Luna to miks onka i labka, chyba zdjęcie było jedno lub dwa-kiedyś tam :roll: Jakiś czas temu pisałam, że ma guza na boku, ale wet kazał nie ruszać, bo ją to nie bolało. No i stan się pogorszył do tego stopnia, że miała problem z oddychaniem :( Podjęli decyzję, żeby jej ulżyć w cierpieniu i dostała zastrzyk :( Quote
Guest wolfheart Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='magdabroy'] Luna moich sąsiadów jest za TM :placz:[/QUOTE] ojej :-( aż mnie zmroziło przez to imię:shake: niech biega szczęśliwa za TM Quote
*Magda* Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 [quote name='marta.k9080']ojej :-( aż mnie zmroziło przez to imię:shake: niech biega szczęśliwa za TM[/QUOTE] Lepsze to, niż jakby miała cierpieć :( Lunka leży pod drzewem w ogródku ;) Dagmara (sąsiadka) miała łzy jak Bogdan pytał o psa :roll: Ale póki co nowego psa nie planują :shake: Quote
łamAga Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Oczywiscie nie zazdroszcze ciezkiej podróży ale fajnie jest wiedziec jak to jest jak Theoś marudzi , kiedys tylko mogłam sobie to wyobrazić a teraz widziałam to na własne oczy :evil_lol: ale i tak ma słodziasty uśmieszek i brojackie spojrzenie :loveu: Quote
*Magda* Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 [quote name='dOgLoV']Oczywiscie nie zazdroszcze ciezkiej podróży ale fajnie jest wiedziec jak to jest jak Theoś marudzi , kiedys tylko mogłam sobie to wyobrazić a teraz widziałam to na własne oczy :evil_lol: ale i tak ma słodziasty uśmieszek i brojackie spojrzenie :loveu:[/QUOTE] Ale Ty to miałaś przez kilka minut, a my przez kilka godzin i to w czasie jazdy autem :eviltong: I nie zapominaj o tym, że Theoś rozpraszał psy :diabloti: Quote
Ty$ka Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Współczuję Twoim sąsiadom straty. Ach ten Theoś, nie pozwalał Wam zasnąć za kołem :diabloti: Quote
łamAga Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='magdabroy']Ale Ty to miałaś przez kilka minut, a my przez kilka godzin i to w czasie jazdy autem :eviltong: I nie zapominaj o tym, że Theoś rozpraszał psy :diabloti:[/QUOTE] Fakt " TO WYSTAWA PSÓW , NIE DZIECI " :roflt::roflt::roflt::roflt: kretynka jakas , Sebek jeszcze po drodze sie z tego pizgał :eviltong: i pomyśleć ze to jedna z posiadaczek MT :splat: Quote
angineuuka Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='dOgLoV']Fakt " TO WYSTAWA PSÓW , NIE DZIECI " :roflt::roflt::roflt::roflt: kretynka jakas , Sebek jeszcze po drodze sie z tego pizgał :eviltong: i pomyśleć ze to jedna z posiadaczek MT :splat: mhm, nie pytam :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='Angi']mhm, nie pytam :evil_lol:[/QUOTE] Nie pytaj , bo ja jej nie znam , chyba pierwszy raz ją widziałam na oczy :eviltong: Quote
łamAga Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='Angi']szkoda, bo szukałabym jej :lol:[/QUOTE] ja ja mam na zdjeciach ale Ci nie pokaze :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 [quote name='Ty$ka']Współczuję Twoim sąsiadom straty. Ach ten Theoś, nie pozwalał Wam zasnąć za kołem :diabloti:[/QUOTE] Theoś wie co zrobić, żeby tatuś z mamusią nie zasnął :evil_lol: [quote name='dOgLoV']Fakt " TO WYSTAWA PSÓW , NIE DZIECI " :roflt::roflt::roflt::roflt: kretynka jakas , Sebek jeszcze po drodze sie z tego pizgał :eviltong: i pomyśleć ze to jedna z posiadaczek MT :splat:[/QUOTE] A mnie się Bogdan pytał czy naprawdę tak było ;) On myślał, że sobie jaja zrobiłyśmy :D Angi, tak w skrócie, to: Bogdan poszedł siku i Theoś się rozryczał, bo tatuś poszedł. No i klientka podeszła (już po ocenie swojego psa) z tekstem, że moje dziecko rozprasza psy i że to jest wystawa psów, a nie dzieci :diabloti: Pragnę zauważyć, że żaden tybek nawet nie zwrócił uwagi na płacz Theosia :D Quote
łamAga Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='magdabroy'] A mnie się Bogdan pytał czy naprawdę tak było ;) On myślał, że sobie jaja zrobiłyśmy :D Angi, tak w skrócie, to: Bogdan poszedł siku i Theoś się rozryczał, bo tatuś poszedł. No i klientka podeszła (już po ocenie swojego psa) z tekstem, że moje dziecko rozprasza psy i że to jest wystawa psów, a nie dzieci :diabloti: Pragnę zauważyć, że żaden tybek nawet nie zwrócił uwagi na płacz Theosia :D[/QUOTE] Hahaha pewnie myslal ze go wkręcamy :eviltong: a tak jak juz jestes daleko to napisze ze Bodzian na zywo jest jeszcze wiekszym słodziakiem niż na zdjęcich :eviltong: nie w*******isz mi bo za daleko jesteś :eviltong: Boszszszsz Mt to by chyba nawet atomówka nie rozproszyła :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 [quote name='dOgLoV']Hahaha pewnie myslal ze go wkręcamy :eviltong: a tak jak juz jestes daleko to napisze ze Bodzian na zywo jest jeszcze wiekszym słodziakiem niż na zdjęcich :eviltong: nie w*******isz mi bo za daleko jesteś :eviltong: Boszszszsz Mt to by chyba nawet atomówka nie rozproszyła :eviltong:[/QUOTE] Wpier*olę Ci za rok w Kaliszu :mad::eviltong: Potwierdzam, zwłaszcza patrząc na Qwendi i Prodziaka :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Buhahaha, jaki miała tupet :lol: Pewnie bym tam ze śmiechu padła :D Quote
*Magda* Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 [quote name='Ty$ka']Buhahaha, jaki miała tupet :lol: Pewnie bym tam ze śmiechu padła :D[/QUOTE] Mnie aż zamurowało :D Wiesz, gdyby mi zwrócił uwagę ktoś z organizatorów, to ok ;) Ale jakby tak patrzeć, to obok nas był tybek, który chciał zeżreć prawie każdego przechodzącego obok psa. I dla mnie ten pies był bardziej rozpraszający, niż 5 minutowy płacz Theosia :D Quote
Recommended Posts