*Magda* Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 [quote name='Angi']bym jej coś odpysknęła :diabloti: Normalnie to odpyskuję, ale mnie zamurowało i byłam zajęta dzieckiem ;) Tak swoją drogą, to Sebek to dobrze skomentował: pies ma być tak wychowany, żeby się nie rozpraszał :) Quote
łamAga Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='magdabroy']Wpier*olę Ci za rok w Kaliszu :mad::eviltong: Potwierdzam, zwłaszcza patrząc na Qwendi i Prodziaka :evil_lol:[/QUOTE] czekam na to :diabloti: z Bodzianem przyjedziesz ? :eviltong: Taaaa Qwendi dała pipis śpiaczki jak zawsze :eviltong: [quote name='Ty$ka']Buhahaha, jaki miała tupet :lol: Pewnie bym tam ze śmiechu padła :D[/QUOTE] Nas wmurowało , nie wiedzielismy co powiedziec , po jakiś 5 min nas puściło :eviltong: [quote name='magdabroy']Mnie aż zamurowało :D Wiesz, gdyby mi zwrócił uwagę ktoś z organizatorów, to ok ;) Ale jakby tak patrzeć, to obok nas był tybek, który chciał zeżreć prawie każdego przechodzącego obok psa. I dla mnie ten pies był bardziej rozpraszający, niż 5 minutowy płacz Theosia :D[/QUOTE] Samar :loveu: Quote
*Magda* Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 [quote name='dOgLoV']czekam na to :diabloti: z Bodzianem przyjedziesz ? :eviltong: Taaaa Qwendi dała pipis śpiaczki jak zawsze :eviltong: [/QUOTE] Teraz, jak Cię poznał, to samej mnie nigdzie nie puści :diabloti: Sekunda postoju i gleba na ziemię spać :roflt::roflt: Quote
Ty$ka Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 I dobrze powiedział :D Ale naprawdę... nie wiedziałam, że takie rzeczy się dzieją w ogóle :O Quote
*Magda* Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 [quote name='Angi']agresywny pies dostaje BOBa :loveu:[/QUOTE] Nie czepiaj się :eviltong: [quote name='Ty$ka']I dobrze powiedział :D Ale naprawdę... nie wiedziałam, że takie rzeczy się dzieją w ogóle :O[/QUOTE] To już wiesz ;) I pamiętajcie ludzie, dzieci zamknąć w klatkach w domu i nie wypuszczać do ludzi i psów :diabloti: Quote
łamAga Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='magdabroy']Teraz, jak Cię poznał, to samej mnie nigdzie nie puści :diabloti: Sekunda postoju i gleba na ziemię spać :roflt::roflt:[/QUOTE] Przecież ja grzeczna byłam :eviltong: cała Qwendi :eviltong: Aha ja byłam grzeczna ale kartony z m jak miłość atakowały :evil_lol: [quote name='Angi']agresywny pies dostaje BOBa :loveu:[/QUOTE] Ale za to jaki piękny :loveu: [quote name='magdabroy'] I pamiętajcie ludzie, dzieci zamknąć w klatkach w domu i nie wypuszczać do ludzi i psów :diabloti:[/QUOTE] Amen :diabloti: Ide spać więc dobranoc laseczki ;) Quote
*Magda* Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 [quote name='dOgLoV']Przecież ja grzeczna byłam :eviltong: Aha ja byłam grzeczna ale kartony z m jak miłość atakowały :evil_lol: [/QUOTE] Tak :D :evil_lol: Dobranoc ;) Quote
kalyna Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='magdabroy']Wpier*olę Ci za rok w Kaliszu :mad::eviltong:[/QUOTE] będziesz w Kaliszu? to pisz kiedy, to zarezerwuję sobie czas w terminarzu :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 [quote name='kalyna']będziesz w Kaliszu? to pisz kiedy, to zarezerwuję sobie czas w terminarzu :evil_lol:[/QUOTE] Jeśli mój urlop będzie w tym samym terminie co wystawa, to powinnam być ;) Pod warunkiem, że Sebek zrobi kojec dla Qwendi :mad: Quote
kalyna Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='magdabroy']Jeśli mój urlop będzie w tym samym terminie co wystawa, to powinnam być ;) Pod warunkiem, że Sebek zrobi kojec dla Qwendi :mad:[/QUOTE] ;) Biedna Qwendzia w kojcu będzie musiała siedzieć :shake: Quote
*Magda* Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 [quote name='kalyna'];) Biedna Qwendzia w kojcu będzie musiała siedzieć :shake:[/QUOTE] A Twoje psy nie siedzą w kojcu :eviltong: Jak nie będzie kojca, to obawiam się o życie Bogdana :D Quote
kalyna Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 (edited) [quote name='magdabroy']A Twoje psy nie siedzą w kojcu :eviltong: Jak nie będzie kojca, to obawiam się o życie Bogdana :D[/QUOTE] Ale ja nie rozpaczam z tego powodu :evil_lol: Bo Aga coś niechętnie ją miałaby zamykać w kojcu, jak kiedyś na dogo pisała :) uuu Bodzian przeskrobał sobie stwarzał zagrożenie dla stada :diabloti: edit. właśnie leżakują w domu :eviltong: Edited May 1, 2014 by kalyna Quote
Baski_Kropka Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Nie wiem jak można w ogóle dziecko ze sobą gdziekolwiek zabierać... to to małę śliniące się wrzeszczące śmiejące się rozkoszne ufo :P Ja się dziwię, że to to w ogóle w domu można trzymać :P A tak na poważnie, to się uśmiałam :D Baski na wystawy jeździł na głodniaka i od parówki nic nei było w stanie go odciągnąć czy rozproszyć :P Quote
*Magda* Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 Na urlopie zrobiłam 500 zdjęć :p Po wstępnej selekcji zostawiłam 231 :) A ile z nich wstawię na dogo, to się okaże :diabloti: A teraz znikam spać :) Kolorowych :) Quote
marta1624 Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Hejka Magda ;) Jak już wróciłaś to dawaj foooooooty :p Quote
*Magda* Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 [quote name='marta1624']Hejka Magda ;) Jak już wróciłaś to dawaj foooooooty :p[/QUOTE] Hej :) Muszę je pomniejszyć :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 Tak na szybko wrzucę 10 zdjęć ;) Uprzedzam, że psich zdjęć będzie bardzo mało :diabloti::eviltong: Tymek Emilka z mamą Michalinka Quote
Recommended Posts