Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

ja mam to do siebie ,że im groźniejszy pies,tym ja chętniej wyciągam do niego ręce:diabloti: :loveu:

hej Magda :)

Posted

[quote name='marta1624']Aga sprawiacie pozory groźnych ;) Jakbym Qwendi zobaczyła to też bym omijała, ale dlatego że twoja i moja to suki ;) Do Nerona bym podeszła :p[/QUOTE]

No a widzisz Qwendi by była spokojna a Neron pewnie gdybys podeszła z psem to rzucał by się jak zwariowany :roll:

[quote name='marta.k9080']ja mam to do siebie ,że im groźniejszy pies,tym ja chętniej wyciągam do niego ręce:diabloti: :loveu:

hej Magda :)[/QUOTE]

Cała Marta :evil_lol:

Posted

Ja wręcz przeciwnie ;) Ale to chyba przez to, że 4 lata temu zaatakował mnie mix kundo-onka i miałam rękę szytą :roll: Do tego czasu byłam bardziej otwarta do psów, po tym unikałam jak ognia, dopiero Kaja mnie trochę otworzyła ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']No a widzisz Qwendi by była spokojna a Neron pewnie gdybys podeszła z psem to rzucał by się jak zwariowany :roll:[/QUOTE]

Kaja ma dar przekonywania do psów samców, to może akurat :evil_lol:

Posted

Możiwe ze by go udobruchała ale Neron jest powalony i zawsze przy Qwendi kozaczy :roll:

Kurde Magda by olała raz po raz rodzinke i by se z nami pogadała :mad: ile można z teściową glyndzić :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']
Cała Marta :evil_lol:[/QUOTE]

no,ja lubię adrenalinę:diabloti:

[quote name='marta1624']Ja wręcz przeciwnie ;) Ale to chyba przez to, że 4 lata temu zaatakował mnie mix kundo-onka i miałam rękę szytą :roll: Do tego czasu byłam bardziej otwarta do psów, po tym unikałam jak ognia, dopiero Kaja mnie trochę otworzyła ;)[/QUOTE]

oj ,przykre :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']
Kurde Magda by olała raz po raz rodzinke i by se z nami pogadała :mad: ile można z teściową glyndzić :eviltong:[/QUOTE]

No mogłaby ;) Ale widzisz, ona woli teściową :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']Wiesz dawno z nią nie rozmawiała, a to ukochana teściowa [/QUOTE]

jeszcze nam ją zbałamuci i Magda przeprowadzi sie do Polski odda Tore i zlikwiduje konto na dogo :eek2: :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']jeszcze nam ją zbałamuci i Magda przeprowadzi sie do Polski odda Tore i zlikwiduje konto na dogo :eek2: :diabloti:[/QUOTE]

O nie, ja jej dam :mad: Przejadę się wtedy odzyskać "naszą" Magdę :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']Za co? Ja na długach żyję teraz :eviltong: Chyba że zrobi to charytatywnie :eviltong:[/QUOTE]

no wiesz , kobietom w ciąży się nie odmawia :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']no wiesz , kobietom w ciąży się nie odmawia :eviltong:[/QUOTE]

No tak, to ciebie do niego trzeba wysłać :evil_lol: Powiesz że chcesz odzyskać ojca dziecka- Magdę :diabloti:

Posted

[quote name='marta1624']No tak, to ciebie do niego trzeba wysłać :evil_lol: Powiesz że chcesz odzyskać ojca dziecka- Magdę :diabloti:[/QUOTE]

buahahahah dokładnie , to Ona mi wmówiła dziecko w brzuch :evil_lol:

ale dobra , My tu gadu gadu a ja zaraz do pracy idę :roll: qurwa jak mi się nie chce to szkoda gadać :roll: jeszcze mi nagadała bratowa ze nocek nie moge robić itd i mnie zeschizowała , a co ja biedna mam począć jak mi konował l4 nie dał ehhhh

no to dobranoc laseczki ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']buahahahah dokładnie , to Ona mi wmówiła dziecko w brzuch :evil_lol:

ale dobra , My tu gadu gadu a ja zaraz do pracy idę :roll: qurwa jak mi się nie chce to szkoda gadać :roll: jeszcze mi nagadała bratowa ze nocek nie moge robić itd i mnie zeschizowała , a co ja biedna mam począć jak mi konował l4 nie dał ehhhh

no to dobranoc laseczki ;)[/QUOTE]

Dobranoc ;) a właściwie to miłej pracy ;)

Posted

Hej dziewczyny :)

[quote name='dOgLoV']

Kurde Magda by olała raz po raz rodzinke i by se z nami pogadała :mad: ile można z teściową glyndzić :eviltong:[/QUOTE]

Wczoraj nie miałam w ogóle dostępu do neta :eviltong:

[quote name='marta1624']No mogłaby ;) Ale widzisz, ona woli teściową :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']zawsze wiedziałam że jakiś dziwoląg z niej :eviltong:[/QUOTE]

[quote name='marta1624']Wiesz dawno z nią nie rozmawiała, a to ukochana teściowa :diabloti:[/QUOTE]

Tak, uwielbiam teściową :diabloti:

[quote name='dOgLoV']jeszcze nam ją zbałamuci i Magda przeprowadzi sie do Polski odda Tore i zlikwiduje konto na dogo :eek2: :diabloti:[/QUOTE]

Prędzej założę fejsa niż usunę dogo :eviltong: