Guest wolfheart Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 ja mam to do siebie ,że im groźniejszy pies,tym ja chętniej wyciągam do niego ręce:diabloti: :loveu: hej Magda :) Quote
łamAga Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 [quote name='marta1624']Aga sprawiacie pozory groźnych ;) Jakbym Qwendi zobaczyła to też bym omijała, ale dlatego że twoja i moja to suki ;) Do Nerona bym podeszła :p[/QUOTE] No a widzisz Qwendi by była spokojna a Neron pewnie gdybys podeszła z psem to rzucał by się jak zwariowany :roll: [quote name='marta.k9080']ja mam to do siebie ,że im groźniejszy pies,tym ja chętniej wyciągam do niego ręce:diabloti: :loveu: hej Magda :)[/QUOTE] Cała Marta :evil_lol: Quote
marta1624 Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Ja wręcz przeciwnie ;) Ale to chyba przez to, że 4 lata temu zaatakował mnie mix kundo-onka i miałam rękę szytą :roll: Do tego czasu byłam bardziej otwarta do psów, po tym unikałam jak ognia, dopiero Kaja mnie trochę otworzyła ;) Quote
marta1624 Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 [quote name='dOgLoV']No a widzisz Qwendi by była spokojna a Neron pewnie gdybys podeszła z psem to rzucał by się jak zwariowany :roll:[/QUOTE] Kaja ma dar przekonywania do psów samców, to może akurat :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Możiwe ze by go udobruchała ale Neron jest powalony i zawsze przy Qwendi kozaczy :roll: Kurde Magda by olała raz po raz rodzinke i by se z nami pogadała :mad: ile można z teściową glyndzić :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 [quote name='dOgLoV'] Cała Marta :evil_lol:[/QUOTE] no,ja lubię adrenalinę:diabloti: [quote name='marta1624']Ja wręcz przeciwnie ;) Ale to chyba przez to, że 4 lata temu zaatakował mnie mix kundo-onka i miałam rękę szytą :roll: Do tego czasu byłam bardziej otwarta do psów, po tym unikałam jak ognia, dopiero Kaja mnie trochę otworzyła ;)[/QUOTE] oj ,przykre :shake: Quote
marta1624 Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 [quote name='dOgLoV'] Kurde Magda by olała raz po raz rodzinke i by se z nami pogadała :mad: ile można z teściową glyndzić :eviltong:[/QUOTE] No mogłaby ;) Ale widzisz, ona woli teściową :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 [quote name='marta1624']No mogłaby ;) Ale widzisz, ona woli teściową :evil_lol:[/QUOTE] zawsze wiedziałam że jakiś dziwoląg z niej :eviltong: Quote
marta1624 Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 [quote name='dOgLoV']zawsze wiedziałam że jakiś dziwoląg z niej :eviltong:[/QUOTE] Wiesz dawno z nią nie rozmawiała, a to ukochana teściowa :diabloti: Quote
łamAga Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 [quote name='marta1624']Wiesz dawno z nią nie rozmawiała, a to ukochana teściowa [/QUOTE] jeszcze nam ją zbałamuci i Magda przeprowadzi sie do Polski odda Tore i zlikwiduje konto na dogo :eek2: :diabloti: Quote
marta1624 Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 [quote name='dOgLoV']jeszcze nam ją zbałamuci i Magda przeprowadzi sie do Polski odda Tore i zlikwiduje konto na dogo :eek2: :diabloti:[/QUOTE] O nie, ja jej dam :mad: Przejadę się wtedy odzyskać "naszą" Magdę :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 [quote name='marta1624']O nie, ja jej dam :mad: Przejadę się wtedy odzyskać "naszą" Magdę :evil_lol:[/QUOTE] Wynajmiemy Rutkowskiego i ją odbije :eviltong: Quote
marta1624 Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 [quote name='dOgLoV']Wynajmiemy Rutkowskiego i ją odbije :eviltong:[/QUOTE] Za co? Ja na długach żyję teraz :eviltong: Chyba że zrobi to charytatywnie :eviltong: Quote
łamAga Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 [quote name='marta1624']Za co? Ja na długach żyję teraz :eviltong: Chyba że zrobi to charytatywnie :eviltong:[/QUOTE] no wiesz , kobietom w ciąży się nie odmawia :eviltong: Quote
marta1624 Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 [quote name='dOgLoV']no wiesz , kobietom w ciąży się nie odmawia :eviltong:[/QUOTE] No tak, to ciebie do niego trzeba wysłać :evil_lol: Powiesz że chcesz odzyskać ojca dziecka- Magdę :diabloti: Quote
łamAga Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 [quote name='marta1624']No tak, to ciebie do niego trzeba wysłać :evil_lol: Powiesz że chcesz odzyskać ojca dziecka- Magdę :diabloti:[/QUOTE] buahahahah dokładnie , to Ona mi wmówiła dziecko w brzuch :evil_lol: ale dobra , My tu gadu gadu a ja zaraz do pracy idę :roll: qurwa jak mi się nie chce to szkoda gadać :roll: jeszcze mi nagadała bratowa ze nocek nie moge robić itd i mnie zeschizowała , a co ja biedna mam począć jak mi konował l4 nie dał ehhhh no to dobranoc laseczki ;) Quote
marta1624 Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 [quote name='dOgLoV']buahahahah dokładnie , to Ona mi wmówiła dziecko w brzuch :evil_lol: ale dobra , My tu gadu gadu a ja zaraz do pracy idę :roll: qurwa jak mi się nie chce to szkoda gadać :roll: jeszcze mi nagadała bratowa ze nocek nie moge robić itd i mnie zeschizowała , a co ja biedna mam począć jak mi konował l4 nie dał ehhhh no to dobranoc laseczki ;)[/QUOTE] Dobranoc ;) a właściwie to miłej pracy ;) Quote
*Magda* Posted April 23, 2014 Author Posted April 23, 2014 Hej dziewczyny :) [quote name='dOgLoV'] Kurde Magda by olała raz po raz rodzinke i by se z nami pogadała :mad: ile można z teściową glyndzić :eviltong:[/QUOTE] Wczoraj nie miałam w ogóle dostępu do neta :eviltong: [quote name='marta1624']No mogłaby ;) Ale widzisz, ona woli teściową :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']zawsze wiedziałam że jakiś dziwoląg z niej :eviltong:[/QUOTE] [quote name='marta1624']Wiesz dawno z nią nie rozmawiała, a to ukochana teściowa :diabloti:[/QUOTE] Tak, uwielbiam teściową :diabloti: [quote name='dOgLoV']jeszcze nam ją zbałamuci i Magda przeprowadzi sie do Polski odda Tore i zlikwiduje konto na dogo :eek2: :diabloti:[/QUOTE] Prędzej założę fejsa niż usunę dogo :eviltong: Quote
łamAga Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 facebooka akurat mogła byś założyć :eviltong: Quote
agaga21 Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 cześć. jak tam się bawisz u teściówki?:cool3: Quote
Recommended Posts