Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Yuki_']Pfffu, który jest twoim teściem?[/QUOTE]

Biorąc zdjęcia na logikę, to Ci z lewej strony, to moi teście. A z prawej mój tata, bo mama nie żyje.

Posted

[quote name='Ty$ka']Rośnie mała fotomodelka. Albo aktorka :D[/QUOTE]

Albo histeryczka :diabloti:

[quote name='Franca81']Jej jakie kolorowiuskie foteczki! Kocham dzieci na zdjeciach bo sa takie nieruchome i ciche. :diabloti:[/QUOTE]

A mogłaś poznać Theosia osobiście i przekonałabyś się, że te ruszające się, też są ciche :diabloti:

Posted

[quote name='Franca81']Nie uwierze jak nie zobacze. :diabloti: Do nastepnych swiat czas migiem zleci.... :cool3:

Na następne święta nie ma mnie w Polsce :mad::eviltong:

[quote name='agaga21']huehuehuehue! czy tą dziewczynkę właśnie piorun strzelił(patrz: fryz) :diabloti::evil_lol:
http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_6738_zpsb852fcd3.jpg

Na to wygląda :evil_lol:

[quote name='marta1624']Hejka Magda ;) Czekam na futra :cool3:

Hej Marta :)
Popołudniu coś wstawię ;)

Posted

[quote name='marta1624']Szympans tyłek pokazał :evil_lol: a jak Theoś zareagował na zwierzątka?[/QUOTE]

Goryl, a nie szympans :eviltong:
Wstawiłam to zdjęcie "od dupy strony", bo spodobało mi się, jak widać mu mięśnie :loveu:

A Theoś różnie ;) Jedne go interesowały, inne olewał, a ogólnie to przespał połowę czasu w zoo :evil_lol: