Oscar Patric Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 cieszę się ogromnie że u Torci wszystko ok a zdjęcia piękne:) Quote
*Magda* Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Wczoraj wieczorem zwiększyłam Torce wielkość kolacji i dziś nie było żyga na podwórku :multi: Tak więc moja sunia dostaje teraz więcej jedzonka na wieczór i mam nadzieję, że więcej mnie straszyć nie będzie ;) Quote
kalyna Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 magdabroy napisał(a):Wczoraj wieczorem zwiększyłam Torce wielkość kolacji i dziś nie było żyga na podwórku :multi: Tak więc moja sunia dostaje teraz więcej jedzonka na wieczór i mam nadzieję, że więcej mnie straszyć nie będzie ;) To się ogromnie cieszę, że to nic poważnego :multi: u mnie Sonia dostaje raz dziennie kości itp i to na wieczór, a papki popołudniu... wiadomo papek nie je codziennie :) Quote
Karro Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Całe szczescie że Torci niec nie jest :multi: Zdjęcia jak zwykle świetne :loveu: czekam na kolejną porcję ;) Quote
*Magda* Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Robiłam test :) Chyba jestem w ciąży :bigcool: Quote
łamAga Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 magdabroy napisał(a):Robiłam test :) Chyba jestem w ciąży :bigcool: O kurczaczek :crazyeye: Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale fajnie :multi: Quote
*Magda* Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 dOgLoV napisał(a):O kurczaczek :crazyeye: Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale fajnie :multi: Dzięki :) Mam nadzieję, że test mnie nie robi w balona :( Quote
Marta_Ares Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze !!! Quote
panbazyl Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 o, dawno tu nie bylam :) Ale nowości :) fajnie :) teraz życie Ci się zmieni 9nie znaczy ze na gorsze, czy lepsze - po prostu większośc spraw będzie tak marginalna, ze szok a inne nagle nabirą wielkiej wagi). Gratulacje!!!!!!!! Quote
*Magda* Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Marta_Ares napisał(a):trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze !!! ania90 napisał(a):gratuluje :) understandme napisał(a):Gratuluję :multi: Dzięki :buzi: panbazyl napisał(a):o, dawno tu nie bylam :) Ale nowości :) fajnie :) teraz życie Ci się zmieni 9nie znaczy ze na gorsze, czy lepsze - po prostu większośc spraw będzie tak marginalna, ze szok a inne nagle nabirą wielkiej wagi). Gratulacje!!!!!!!! Na gorsze może i się zmienia, ale dla tych co dziecka nie pragną. A ja od kilku miesięcy niczego bardziej nie pragnę :loveu: Dzięki :buzi: Jak lekarz potweirdzi, to dopiero będę skakać z radości :multi: A mój mąż jeszcze o niczym nie wie :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 magdabroy;17984059 [B napisał(a):A mój mąż jeszcze o niczym nie wie :evil_lol: W takim razie jestesmy zaszczyceni ze dowiedzielismy sie pierwsi :evil_lol: To bedzie najbardziej i najludniej oczekiwana dzidzia :loveu: bedziesz musiala nam zdawac relacje o wszystkim , bedziemy dogomaniowymi chrzestnymi :multi: Quote
*Magda* Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Będę mówić (pisać) na bierząco ;) I tyluł galerii będę musiała zmienić, bo pewnie będzie więcej o dziecku niż o zwierzakach :D Quote
xyzxyz Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 O rety, ale nowina :D Ogromne gratulacje ;) Quote
*Magda* Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 unikatowydiament napisał(a):oj to serdeczne gratulacje:) biscuit napisał(a):O rety, ale nowina :D Ogromne gratulacje ;) Dzięki dziewczyny ;) Quote
*Magda* Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 dagaa111 napisał(a):o to i ja gratuluję :) Dziękuję :) Quote
*Magda* Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 monika15 napisał(a):Gratuluję:loveu: Dziękuję :loveu: Quote
vege* Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 dawno mnie u ciebie nie było a tu taka nowina, no gratulację!!! :-* Quote
*Magda* Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 vege* napisał(a):dawno mnie u ciebie nie było a tu taka nowina, no gratulację!!! :-* Dzięki :calus: Jutro rano będę dzwonić, żeby się umówić do lekarza i żeby potwierdził wynik testu na 100% ;) Quote
vege* Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Ciekawe czy będzie chłopiec czy dziewczynka :-) Masz już jakieś pomysły na imiona? Quote
Vilena Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 magdabroy napisał(a):Robiłam test :) Chyba jestem w ciąży :bigcool: Gratulacje! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts