Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj wieczorem zwiększyłam Torce wielkość kolacji i dziś nie było żyga na podwórku :multi: Tak więc moja sunia dostaje teraz więcej jedzonka na wieczór i mam nadzieję, że więcej mnie straszyć nie będzie ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Wczoraj wieczorem zwiększyłam Torce wielkość kolacji i dziś nie było żyga na podwórku :multi: Tak więc moja sunia dostaje teraz więcej jedzonka na wieczór i mam nadzieję, że więcej mnie straszyć nie będzie ;)

To się ogromnie cieszę, że to nic poważnego :multi:
u mnie Sonia dostaje raz dziennie kości itp i to na wieczór,
a papki popołudniu... wiadomo papek nie je codziennie :)

Posted

o, dawno tu nie bylam :) Ale nowości :) fajnie :) teraz życie Ci się zmieni 9nie znaczy ze na gorsze, czy lepsze - po prostu większośc spraw będzie tak marginalna, ze szok a inne nagle nabirą wielkiej wagi). Gratulacje!!!!!!!!

Posted

Marta_Ares napisał(a):
trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze !!!

ania90 napisał(a):
gratuluje :)

understandme napisał(a):
Gratuluję :multi:

Dzięki :buzi:

panbazyl napisał(a):
o, dawno tu nie bylam :) Ale nowości :) fajnie :) teraz życie Ci się zmieni 9nie znaczy ze na gorsze, czy lepsze - po prostu większośc spraw będzie tak marginalna, ze szok a inne nagle nabirą wielkiej wagi). Gratulacje!!!!!!!!

Na gorsze może i się zmienia, ale dla tych co dziecka nie pragną. A ja od kilku miesięcy niczego bardziej nie pragnę :loveu:
Dzięki :buzi:

Jak lekarz potweirdzi, to dopiero będę skakać z radości :multi: A mój mąż jeszcze o niczym nie wie :evil_lol:

Posted

magdabroy;17984059 [B napisał(a):
A mój mąż jeszcze o niczym nie wie :evil_lol:

W takim razie jestesmy zaszczyceni ze dowiedzielismy sie pierwsi :evil_lol:
To bedzie najbardziej i najludniej oczekiwana dzidzia :loveu: bedziesz musiala nam zdawac relacje o wszystkim , bedziemy dogomaniowymi chrzestnymi :multi:

Posted

vege* napisał(a):
dawno mnie u ciebie nie było a tu taka nowina, no gratulację!!! :-*

Dzięki :calus:
Jutro rano będę dzwonić, żeby się umówić do lekarza i żeby potwierdził wynik testu na 100% ;)