Jump to content
Dogomania

Dwa psy w tragicznej syt Psk. Plastuś odszedł, Karinka w DS

Recommended Posts

• Replies 483
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie, wróciłam do kompa i od razu na temat Karinki.
Pooglądałam zdjęcia, poczytałam wpisy. Śledzę postępy. Nawet najmniejsze mnie cieszą. Cieszy mnie każde zdjęcie. Dzięki.

Chciałam ogromnie podziękować Megii1 za kawał takiej trudnej pracy. Wielki mój szacunek kochana :loveu:.

No i jeszcze dopiszę, że jak się ogarnę finansowo, znowu coś wpłacę - tym razem proszę Megii1 o przeznaczenie mojej wpłaty po połowie i na Karinkę & Tarę (dla obu psich przyjaciółek) bo to dla mnie teraz już "nierozłączny tandem"
(kasa to niewiele, wiem, ale tylko tak mogę pomóc, więc choć tyle...).
Megii1: Mogę się tak umówić? Że to na obie? Chyba, że Tara ma oddzielną skarpetkę? Czy gdzieś jest opisana Tary historia? Byłabym wdzięczna za linka...

Posted

Dziękuję Megii1.

O rany...ale wiadomość!!!!...kroi się obu dom...no marzenie moje by razem sobie żyły szczęśliwie w domku docelowym...
(wstrzymuję się tzn. pieniądz,póki co, przeznaczę na inną bidę)

PS
Oczywiście- nadal tu jestem przy Karince i Tarze..czekam na wieści.

Posted

Jak ja lubie niespodzianki...:)Karinka pewno tez...wiec nie pytam,a czekam:)Swojej deklaracji jeszcze nie wyslalam na nia bo czekam co to za niespodzianka....moze juz nie bedzie potrzebna i wtedy pojdzie na inna biedote....no ale nic nie zapeszam...tfu,tfu

Posted

Ewa Marta napisał(a):
No nie, tak się nie robi:-( Napiszcie cokolwiek, co z Karinką? Niektórzy naprawdę przejmują się jej losem....

U Karinki wszystko w jak najlepszym porządku, miała w ten weekend zmienić miejsce zamieszkania ale z przyczyn losowych ten weekend nie wypalił:(

Posted

megii1 napisał(a):
U Karinki wszystko w jak najlepszym porządku, miała w ten weekend zmienić miejsce zamieszkania ale z przyczyn losowych ten weekend nie wypalił:(

Dzięi Megii... rozumiem jednak, że następny wypali:-)